Hilton napisał:
Grzes203 napisał:
Hmmm, czegoś tu nie rozumiem, albo Wy nie rozumiecie.
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"
Grzes, tylko bystrzaki pojmuja cokolwiek, a wiesz jak jest w zyciu
Poza tym mozemy teraz z rek,ą na sercu przyznac, ze mamy swoj wlkład w Moja Norwegi TV, bo udzielilismy rad i sugestrii za darmo i poswiecilismy swoj czas na to, a i jeszcze w jakich warunkach? !! Ja lezalam niewygodnia na lozku i pisalam i bolalay mnie łokcie i pic mi sie chcialo.

A ja już chyba z godzinę nie paliłem żeby zobaczyć jak się projekt rozwija
Grzes203 napisał:
Hmmm, czegoś tu nie rozumiem, albo Wy nie rozumiecie.
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"
Grzes, tylko bystrzaki pojmuja cokolwiek, a wiesz jak jest w zyciu

A ja już chyba z godzinę nie paliłem żeby zobaczyć jak się projekt rozwija