Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
nie no z tego co mi wiadomo jest haslo

ale już zgłupiałam i to sprawdzę jeszcze, ale szczerze mówiąc to raczej nie to... no jestem pewna na 95 procent, że hasło jest

no nic zobaczy się wkrótce, gdy przyjdzie kolejny rachuneczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
slawomir cioch
(machior)
Wiking
Wez chezz....mam tez internet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Polecam TalkMora. My z mężem mamy różne abonamenty, bo inne mamy potrzeby dzwonienia i pisania. Moj rachunek nie przekracza 100koron miesiecznie, a meza 400koron nie przekracza. W zalezności jaki wezmiesz abonament. Mimo to, że oboje na prawdę dużo dzwonimy i piszemy smsów.

Tylko jest jeden minus, że oni nie maja telefonów. Tylko karty. Ale to u Nas nie robi, bo telefony kupujemy w Expercie lub Elkjopie.

A jesli chodzi o polaczenia do Polski to najlepszy jest Chess. Z tej sieci dzwonimy do Polski i rozmwiamy sporo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Ola3108)
Nowicjusz
Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś wymagania odnośnie kupna telefonu na abonament w internecie? Słyszałam,ze trzeba mieć zdolność kredytową i trzeba przebywać na terenie Norwegi przynajmniej 2 lata....To prawda?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
a dlaczego przez internet
ja niespełna miesiac temu wziełam tel na abonamen samsung galaxy s3 i wystarczyla moja karta z banku na której jest moje zdjecie i stały numer personalny nikt sie mnie nie pytał o prace i o zdolnosc kredytowa wystarczyła moja karta i tyle za 5 minutek miałam tel z karta mikro sim bo taka tam potrzebna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Ola3108)
Nowicjusz
Hm Jak narazie nie posiadam konta bankowego i przypuszczam ze to bedzie problem Ale dzieki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ola3108 napisał:
Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś wymagania odnośnie kupna telefonu na abonament w internecie? Słyszałam,ze trzeba mieć zdolność kredytową i trzeba przebywać na terenie Norwegi przynajmniej 2 lata....To prawda?
2 lata zeby byla zdolnosc kredytowa... wlasnie... w pazdzierniku zakoncza sie rozliczenia podatkowe i wszelkie instytucje bankowe, kredytowe i inne ktore potrzebuja informacji kredytowych beda wiedzaly juz o zarobkach za rok poprzedni... stad te dwa lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Basia40 napisał:
a dlaczego przez internet
ja niespełna miesiac temu wziełam tel na abonamen samsung galaxy s3 i wystarczyla moja karta z banku na której jest moje zdjecie i stały numer personalny nikt sie mnie nie pytał o prace i o zdolnosc kredytowa wystarczyła moja karta i tyle za 5 minutek miałam tel z karta mikro sim bo taka tam potrzebna

sklep wklepuje Twoj numer personalny i albo komputer daje mozliwosc zakupu albo takiej mozliwosci nie ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
no pewnie tak było bo wzioł moja karte i wklepytał moj numer personalny ale ja juz od 4 lat mam stały numer wydaje mi sie ze stały numer wiadomo ze maja ci którzy przy składaniu o zezwolenie mieli juz kontrakt na reku na 100% eteatu jesli ktos pracuje przez posredniaka to nie ma stałej umowy o prace to chyba jest logiczne ) ja napisałam co miałam 2 tyg temu nic mnie sie nie pytali bo karta z bankomatu sluzy mi jako legitymacja bo jest tam zdjecie i numer personalny ))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
a teraz sobie przypomniałam ze moja kolezanka z 2 msc temu tez brała tel i ona w tamtym roku przepracowała tylko poł roku i tez dostała tel z abonamentem tak wiec to chyba cos sie zmieniło ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok