Makaryna napisał:
na portalu gazeta.pl przeczytalam:
PIS przedstawil swoj nowy program: praca dla kazdrgo, tanie mieszkania, 500 zl. na dziecko.....
Czy to zarty prima aprilisowe robi sie teraz 15-ego lutego ?
od kiedy ciebie obchodzi, co dzieje sie w tej smierdzacej, wstretnej i beznadziejnej Polsce, która jak by nie było zawsze bedzie twoja ojczyzną ?
Przeciez masz juz swoja drewutnie i miejsce na ziemi na reszte zycia
ps: to sie nazywa "kiełbasa wyborcza"
Niestety jest tani i chujowy chwyt marketingowy polskich partii politycznych, w które NIESTETY wciaz wierzą mieszkancy i wyborcy kaczystanu....
Taka typowa chujnia, bo kogo kurwa wybrac, kiedy złodziej złodzieja, złodziejem pogania.....
Z braku jakiejkolwiek partii, która była by alternatywą dla rządzacych, ludzie wybiora mniejsze zło! Czyli obecnie rzadzacych, z nadzieją ze przestana w koncu krasc i dac sie korumpowac z powodu nadwyzki na swoim koncie....

Ja sie w sumie ciesze, bo juz niebawem dojdzie do czegos co miało miejsce w wielu krajach!
A ja jako bardzo zainteresowany przyszłoscica mojego kraju, stane w pierwszym szeregu do walki z "tym czyms"
Pewnie ze mógłbym sie na to wysrac, bo nie oczekuje od mojego kraju pomocy, czy tez emerytury, ale pewnie wiecej jak 20mln ludzi tego potrzebuje, w tym moja rodzina, znajomi, przyjaciele.....