Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pilne pytanie - Norwegia

Czytali temat:
(945 niezalogowanych)
2 Posty
patryk pukalak
(pater)
Wiking
czy ktos sie orientuje czy w Drammen jest grupa wsparcia polsko jezyczna AA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Vinmonopolet zamkneli czy smuggler niedojezdza do Drammen? Przeciez w Norwegii na kronisk alkoholisme przysluguje ci 100 % Sykepenger (chorobowe) przez caly rok roboczy a potem "inaksze" zasilki ci moga dawac.

Wiec po co ci w tym kraju przestac robic cos co lubisz ? Swiat bez weekendowego etanolu bylby taki szary i nudny.... Pomysl jeszcze zanim zdecydujesz sie na tak drastyczny krok....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Imp, powiedzial co wiedzial.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pater napisał:
Niedaleko w Skien, imperator prowadzi prywatne AA )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
pater napisał:

www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/po..._jezyku_polskim.html

www.aa.org.pl/mityngi/swiat/001/norwegia.htm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez ja prowadze "JA" aka Jawnych alkoholikow.... A nie jakies herezje typu AA... Przeciez to zbrodnia przeciw ludzkosci wrecz obrzydzac ludzia dobrodziejstwa etanolu.... Etanol to ambrozja Bogow... Slowianska duma narodowa.

Zapraszam: www.facebook.com/groups/306877319364770/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Zapraszam: www.facebook.com/groups/306877319364770/
OJ Impek ... żebyś ty się czasami , na tej stronce nie przejechał ZAWODOWO ... Tu w Norge !!!
---chyba , że to jest jakaś zakamuflowana akcja zbierająca "jakieś dane" takie czy też i siakie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Uwazasz ze norskow ciekawi Slowianski sposob bycia i Polski sposob picia? Czy moze kwestionujesz ichniejsze poczucie humoru (gdyby juz odszyfrowali co tam jest napisane zakladajac ze w ogole by tam dotarali i chcieli to czytac) ?

Musiales chyba trafic na bardziej stuknietych norskow od sredniej narodowej skoro twierdzisz ze ta absolutnie legalna grupka mialaby wzbudzic w nich negatywne emocje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:
Uwazasz ze norskow ciekawi Slowianski sposob bycia i Polski sposob picia? Czy moze kwestionujesz ichniejsze poczucie humoru (gdyby juz odszyfrowali co tam jest napisane zakladajac ze w ogole by tam dotarali i chcieli to czytac) ?

Musiales chyba trafic na bardziej stuknietych norskow od sredniej narodowej skoro twierdzisz ze ta absolutnie legalna grupka mialaby wzbudzic w nich negatywne emocje

Pamiętaj jednak zawsze o jednym ...
Kij ma dwa końce nawet , wtedy jak go się złamie ...
---
I nawet w Norrge , jak ktoś zechce znaleźć "haczyk" to ZNAJDZIE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Alez ja prowadze "JA" aka Jawnych alkoholikow.... A nie jakies herezje typu AA... Przeciez to zbrodnia przeciw ludzkosci wrecz obrzydzac ludzia dobrodziejstwa etanolu.... Etanol to ambrozja Bogow... Slowianska duma narodowa.

Zapraszam: www.facebook.com/groups/306877319364770/

przychodzi zawiany gosciu do oddzialu AA i pyta:
- podobno rozwiazujecie problemy alkoholowe??
- zgadza sie, jak mozemy Pany pomoc??
- no wiec, brakuje mi 2,40,.....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok