Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polska dla Polaków - Norwegia

Czytali temat:
(2767 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Aleksandra Szwed uważa, że dzięki temu, iż od dziecka była popularna (dzięki roli w serialu "Rodzina zastępcza), uniknęła przemocy fizycznej na tle rasowym. Do dziś zdarza jej się jednak dostawać obraźliwe e-maile. Ojciec aktorki jest Nigeryjczykiem, a matka Polką.

Rok temu aktorka opowiedziała publicznie o tym, jak została zaczepiona przez grupę kibiców wracających z meczu. Wtedy popularność również uratowała ją od brutalnego, fizycznego ataku. „Oni sobie mną rzucali, krzycząc cudowne hasła „Polska dla Polaków", „White Power" - mówiła Szwed. "Pięć metrów dalej był przystanek autobusowy i stali ludzie. Wpadłam na któregoś z panów. On mnie złapał, spojrzał na mnie i mówi: „Co wy, k***a, telewizji nie oglądacie?! Przecież to nasz murzyn z telewizji jest!". Odprowadzili mnie na autobus, pomachali mi, przeprosili mnie za gapiostwo, nie za to, że mnie zaatakowali..."
www.interia.tv/wideo-ola-szwed-popularno...rasizmem,vId,1292970
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
Jaka ona ładna o kurde... a ile ma włosów.
Cholera chyba daaawno nie widziałem "rodziny zastepczej"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mulatki ogólnie są śliczne i bardzo się Polakom podobają
a Ala jest pyszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Chyba tobie jasto.... Zaden prawy Slowianin to nietyka czegos czarnego lub arabskiego brazowego....

A ze znajdzie sie zawsze jakis "kochajacy inaczej" wsrod bialych, ktory lubi takie cos no coz... Sa pederasci, sa zoofile, sa nekrofile, sa pedofile, to musza byc i "negrofile"..... Ale gdyby przeprowadzic ankiete to z 90 % by niechcialo nawet kijem czegos czarnego/beduinskiego tykac.

Afryka taka duza i "czarny czlowiek" sobie tam moze rzadzic swobodnie nikt im nieprzeszkadza a oni sie pchaja do malej Europy i chcieliby jeszcze swoje zwyczaje wprowadzac aby w Europie bylo to samo co maja u siebie. I to samo tyczy sie muzolstwa.

PS. Przynajmniej tytul ci sie udal dobry tematu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
ogolnie to nie maja sie zle czarnuchy w polszy. we wrocku na imprezach zachowuja sie wukgarnie, chodza w dresach,czapkach uszankach i wejda do kazdego klubu-bo czarny, a polakow obowiazuje selekcja.w stosunku do dziewczyn rowniez nie sa dzentelmenami.....a pseudo kibice zaczepiaja rowniez swoich rodakow. pojedz do afryki, wejdz do klubu i zacznij obmacywac mijescowee dziewczyny...zobaczymy jak zareaguja. Polacy ogolnie sa bardzo tolerancyjni wobec obcokrajowcow.takie jest moje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Chyba tobie jasto.... Zaden prawy Slowianin to nietyka czegos czarnego lub arabskiego brazowego....

A ze znajdzie sie zawsze jakis "kochajacy inaczej" wsrod bialych, ktory lubi takie cos no coz... Sa pederasci, sa zoofile, sa nekrofile, sa pedofile, to musza byc i "negrofile"..... Ale gdyby przeprowadzic ankiete to z 90 % by niechcialo nawet kijem czegos czarnego/beduinskiego tykac.

Afryka taka duza i "czarny czlowiek" sobie tam moze rzadzic swobodnie nikt im nieprzeszkadza a oni sie pchaja do malej Europy i chcieliby jeszcze swoje zwyczaje wprowadzac aby w Europie bylo to samo co maja u siebie. I to samo tyczy sie muzolstwa.

PS. Przynajmniej tytul ci sie udal dobry tematu.

ty mongole
popatrz co światowi fachowcy polecają Polakom do onanizmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
No to jak swiatowi fachowcy polecaja to niech swiatowi fachowcy ruchaja. Obywatel swiata tez moze to szybciej AIDSa zdobedzie

Byl nawet kiedys taki kawal:

Impreza, dobra zabawa i nagle pukanie do drzwi.
- Otwierać! Policja!
- (nie otwierając właściciel) My nie wzywaliśmy policji! Dzwoniliśmy po dziwki!
- (konsternacja) Ale sąsiedzi dzwonili!
- Jak dzwonili to niech teraz sami ruchają!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a po co Polki się tak uporczywie opalają?
żeby być podobne do mulatek i się podobać Polakom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
To jest jakas nowoczesna proletariacka moda z tym opalaniem.... W dawnych czasach to sie chronily Slowianki pod parasolami aby ich Slonce niespieklo i nieprzyciemnilo jasnej skory.....

A potem na zachodzie jak zwykle ktos wymyslil jakas zdegenerowana mode pewnie jakis "kochajacy inaczej". Tak jak ci projektanci nowoczesnej mody.... tez "kochajacy inaczej" i te ich modelki wszystkie zaglodzone oraz plaskie i proste jak deski maja wygladac co by im malych chlopcow przypominaly... Taka moda to nie jest Slowianska.... toz to nawet komuszki mieli lepsze podejscie do mody nigdy nieprezentowali na propagandowych obrazkach jakichs dziwactw....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Nie do końca wiem co jasta miał na myśli w swoim pierwszym poście ale wnioskuję że potępia rasizm. Jeśli tak to popieram go całkowicie.Jeśli chodzi o Afrykanów to duża część Afryki jest
Chrześcijańska. Nie wiem jak można uważać że jakakolwiek rasa jest lepsza lub gorsza. Według mnie najgorszym gatunkiem ludzi są rasiści, którzy nawet nie zdają sobie sprawy jak marnymi robakami są na tym świecie.
Jedynie jestem zdecydowanym wręcz zaciekłym wrogiem rozprzestrzeniającego się w Europie Islamu. Który jest wielkim zagrożeniem ze względu na swój zaborczy charakter.
I pasożytowanie na bogatszych państwach Europejskich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok