Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chrońcie dzieci przed pendler - Norwegia

Czytali temat:
Krzysiek Urbański (384 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
status pendler
żeby ojca, czy matkę widziały kilka razy w roku
żeby ojciec, czy matka musieli zaspokajać swoje potrzeby seksualne z kimś przypadkowo poznanym na emigracji, bądź z sąsiadem w Polszy
żeby gardzono wami na całym świecie i trzeba było organizować demonstracje w temacie uznania Polaków za ludzi
NIE WYJEŻDŻAJCIE Z POLSKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
witaj bracie Polaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
status pendler
żeby ojciec, czy matka musieli zaspokajać swoje potrzeby seksualne z kimś przypadkowo poznanym na emigracji, bądź z sąsiadem w Polszy
żeby gardzono wami na całym świecie i trzeba było organizować demonstracje w temacie uznania Polaków za ludzi
Jasiek-dajesz mi 9650 powodow na to ,bym wiedzial jaki GLUPIEC z Ciebie. Rozumiem fakt,iz Twoje zycie jest w totalnej rozsypce,ale przestan prosze pouczac doroslych ludzi! Ludzie sobie radza bez twoich cennych (durnych)rad... Gdzie Ty nie byles...czego Ty nie przezyles.... jakiez to nudne.Wiele razy kopniety w dupsko,odrzucony itp....Narod,kraj-ktory Ciebie tak rozczarowal....mozna by mnozyc to Twoje ciagle lamentowanie. A to lamentowanie,ciagle narzekanie,dogryzywanie,arogancja i pycha -czyz to nie sa typowe cechy Polakow? No niestety jestesmy z tymi cechami utozsamiani. Ale Ty? Obywatel Swiata? Antypolak nadwyraz wykazujesz wlasnie takie zachowanie,postepowanie. Wiec nie pierdol GLUPCZE,tylko poukladaj sobie w tej pustej glowie.Zrob w niej porzadek.Wymysl cos,wysil sie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
to własnie tacy jak ty nie powinni wyjezdzac....

czyzby to wspaniałe miejsce/królestwo juz tak dało ci w kosc, ze odchodzisz od zmysłów i wali ci na dekiel ?
czy to w stavangerze tak macie najebane we łbach ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
A to lamentowanie,ciagle narzekanie,dogryzywanie,arogancja i pycha -czyz to nie sa typowe cechy Polakow? No niestety jestesmy z tymi cechami utozsamiani.
dlaczego ubliżasz mi w najbardziej z możliwych sposobów
i przypominasz, że jednak jestem Polakiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
A to lamentowanie,ciagle narzekanie,dogryzywanie,arogancja i pycha -czyz to nie sa typowe cechy Polakow? No niestety jestesmy z tymi cechami utozsamiani.
dlaczego ubliżasz mi w najbardziej z możliwych sposobów
i przypominasz, że jednak jestem Polakiem
Po Tobie nie musze juz jezdzic.Cala reszta juz to zrobila.Tobie trzeba pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:
status pendler
Jasiek-dajesz mi 9650 powodow na to ,bym wiedzial jaki GLUPIEC z Ciebie. Rozumiem fakt,iz Twoje zycie jest w totalnej rozsypce,ale przestan prosze pouczac doroslych ludzi! Ludzie sobie radza bez twoich cennych (durnych)rad... Gdzie Ty nie byles...czego Ty nie przezyles.... jakiez to nudne.Wiele razy kopniety w dupsko,odrzucony itp....Narod,kraj-ktory Ciebie tak rozczarowal....mozna by mnozyc to Twoje ciagle lamentowanie. A to lamentowanie,ciagle narzekanie,dogryzywanie,arogancja i pycha -czyz to nie sa typowe cechy Polakow? No niestety jestesmy z tymi cechami utozsamiani. Ale Ty? Obywatel Swiata? Antypolak nadwyraz wykazujesz wlasnie takie zachowanie,postepowanie. Wiec nie pierdol GLUPCZE,tylko poukladaj sobie w tej pustej glowie.Zrob w niej porzadek.Wymysl cos,wysil sie....

tam juz nie ma co ukladac ,tam sa same trociny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Zlikwidowac oszustow.ktorzy wymyslili 'status pendler'!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
jasta102 napisał:
jasta1002 napisał:
Jestem jasta mam pierdolca w uchu kolczyk w dupie stolca
Tak na pierwszy rzut oka myslalam, ze Jasta schizofrenii dostal i sam z soba zaczal dyskusje prowadzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Zlikwidowac oszustow.ktorzy wymyslili 'status pendler'!

Dobrze ze chociaz luj zrozumial cos sensownego z tego wszystkiego

......Bo przyjdzie taki piekny dzien ze na drzewach zamiast lisci tam zawisna zlodzieje socjalisci.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok