Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Król wszystkich polskich Trolli - Norwegia

Czytali temat:
(2150 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
podobno to on najbardziej troluje w sieci
Mężczyzna z Illinois, którego dociekliwi internauci zdemaskowali właściwie na początku jego działalności, umiejętnie gra na kompleksach Polaków. Jego prowokacjom, choć chamskim, wyolbrzymionym i obrazoburczym, czasami nie sposób odmówić przekazywania gorzkiej prawdy. W filmie "Kompendium wiedzy o Polakach" z ust Testovirona padają słowa:

"W normalnym cywilizowanym kraju jak się na kogoś popatrzysz i ta osoba to zauważy, to albo się do ciebie uśmiechnie albo podejdzie i zapyta czy, aby przypadkiem się nie znacie. A w Polsce? Ja p*******... W Polsce jak lesie. Albo gorzej - w chlewie. Polak, kiedy zauważy, że na niego patrzysz, to podejdzie i ci w********. Ewentualnie krzyknie - <<Czego chcesz, k****?>>"

Czytaj więcej na facet.interia.pl/obyczaje/news-testoviron-najbardziej-znienawidzony-polak-na-youtube,nId,1096912?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to jest skandal
jedno wielkie polskie chamstwo
jak tak można kogoś obierać królem bez ogłoszenia zawodów, zgłaszania kandydatów
jakieś punktacje, głosowania itp
jak zwykle polska sitwa i machlojki
tfu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no dobry jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
...umiejętnie gra na kompleksach Polaków.

Chyba na swoich.

Nie wiem co za typ ale jest załosny... Zeby jeszcze cos sobą reprezentował, władal poprawną polszczyzną (przeciez on nawet wady wymowy nie potrafił sobie skorygować).
Tak to własnie wygląda "placzek" zagramanica... On juz nie jest cham i prostak bo zarabia w koronach.

Żenada jak dla mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale wady ciała skorygował
no i w $ zarabia
wiedziałbyś, gdybyś potrafił w pełni zrozumieć tekst pisany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
być moze i dolary nie wazne jaka waluta czy to jeny, euro, ruble czy łaty najwazniejsze ze nie złotówki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
używa języka typowego dla polskich blokowisk
ten styl i forma
tam musiał dojrzeć i dorosnąć
i do tej klienteli chce dotrzeć i ją czegoś nauczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Asgota napisał:
jasta102 napisał:
...umiejętnie gra na kompleksach Polaków.

Chyba na swoich.

Nie wiem co za typ ale jest załosny... Zeby jeszcze cos sobą reprezentował, władal poprawną polszczyzną (przeciez on nawet wady wymowy nie potrafił sobie skorygować).
Tak to własnie wygląda "placzek" zagramanica... On juz nie jest cham i prostak bo zarabia w koronach.

Żenada jak dla mnie.

Człowieku to Polski Żyd mieszkający w Ameryce , więc wady wymowy nie ma tylko odpowiedni sposób mowy (odpowiedni do Narodowości) poza tym TO JEST SATYRAAA!!!!!!!!!!! Jeśli tego nie zrozumiałeś jesteś....tralllaaa..... dośpiweaj sobie ... .
Wielu tu podobnych ludzi do Ciebie nie rozumie też intencji Jasia na 102... fakt Jasiu lubi ...ostro....(niekiedy ja daję sie nabrać , nakręcić ...bravo Jasiu ) ale taki sposób sobie wybrał i to jego sprawa, jak ktoś kiedyś powiedzła...."Heaters gonna heat...Thinking will understand..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tak jasne "Heaters gonna heat" aka ociepleniowcy beda podgrzewac. A fakt faktem nasz Jasta jest na granicy chwycenia za sznur. Biedak.... Polacy sie nieoburzaja tym co pisze az tak aby go do czegokolwiek nominowali, ci z zachodu o nim nie mowia. Ba nawet nikt go za inteligentnego nie ma w ogole wszystko jest zle.... Wiec wiesz Jasto....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok