Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kalendarz Moja Norwegia 2015 - Norwegia

Czytali temat:
grzegorz białoń Kattarzyna Viiktoria Agata Dymna Piotr Piotr Mateusz Kiełbasa michalinka (900 niezalogowanych)
2 Posty
Łukasz Grajcar
(LukaszGrajcar)
Wiking
Witam Wszystkich!
Wiem, że jest marzec i jestem trochę spóźniony.
Bardzo chciałbym zakupić kalendarz Moja Norwegia na 2015 rok.
Widzę, że jest wyprzedany a bardzo zależy mi na jednym egzemplarzu.
Jest jakaś szansa go zdobyć ???
Z góry dziękuje za pomoc !!

Pozdrowienia!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Agata Dymna
(xdymna)
Stały Bywalec
Dzień dobry

Zapraszam do kontaktu na agata@ilogic.pl

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(prestissimo)
Nowicjusz
Fajna metodologia admina by podkrecic temat. To jedna z form buzz marketingu.
Lukasz by zdobyc nieosiagalny kalendarz( wyprzedany) posuwa sie do zalozenia specjalnego konta a pytanie kieruje do wszystkich - w odpowiedzi zglasz sie pani Agata z ilogic.pl, ktora to firma zajmuje sie marketingiem internetowym i w domysle obiecuje pomoc w uzyskaniu " wyprzedanego" kalendarza.

Teraz rowniez inne osoby moga sie skontaktowac z pania A i uzyskac kalendarz z dodruku...badz z magazynu.

I tak to sie kreci. Dodatkowo WOOM Lukasza upewnia nas w przekonaniu, ze warto posiadac ten wspanialy kalendarz, gdyz jest tak nieosiagalny jak nie przymierzajac pirelli.

Zastanawiam sie, czy zostane teraz "erased" jak Kola z Lewiatana, bo juz tak ze mna tu bywalo

By zylo sie lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Łukasz Grajcar
(LukaszGrajcar)
Wiking
Witam,
Podziwiam Twoja droge dedukcji. Niestety muszę Cie zmartwic - jestem tutaj nowy i nie mam nic wspolnego z adminami.
Nie mniej zycze Ci wszystkiego najlepszego i szczerze pozdrawiam!

Lukasz Grajcar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
Ja mam nieosiągalny kalendarz MN na 2014. Jak by ktoś bardzo chciał go zdobyć to zapraszam na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(djramzes)
Początkujący
Chce chłop zakupić kalendarz ktoś proponuje mu kontakt a Ty od razu że to chwyt marketingowy admina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok