Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

norweskie pedofile przed sadem - Norwegia

Czytali temat:
(1596 niezalogowanych)
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
www.nrk.no/norge/_-de-fleste-overgripern...ikke-tatt-1.12237228

w poniedzialek w sadzie w Drammen zaczeli sadzic 5 norweskich pedofilow
zgwalcili ponad 100 dziewczynek i
prokurator nie mog odczytac aktu oskarzenia ze wzruszenia
gwalty na chlopcach nawet 3 miesiecznych zaplanowane jeszcze przed narodzeniem dziecka
inzynier z Oslo i pielegniarka z Honefoss
glowny oskarzony 33 letni kierowca juz byl skazanu za gwalty na 70 dziewczynkach

grozi im od 3 lat wiezienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Pytam po raz enty na tym forum. Czemu ma służyć założenie postu o takim tytule i takiej treści?
Wiem że życie tu jest słodkie, ale niech takie zostanie. Nie musisz (musicie) psuć dobrych dni i wieczorów. Nie urodziliśmy się wczoraj i zdajemy sobie sprawę z okrucieństw dziejących się wokół co dzień. Więcej. Każde wiadomości i newsy zaczynają i kończą się na skandalach, aferach, często wyssanych z palca news'ach godnych pożałowania.
Czy nie ma dobrych wieści na tej ziemi? Nic miłego, pięknego, dobrego, zaskakująco fantastycznego co może wielu czytających pozytywnie zainspiruje?
Błagam nie róbcie tego. Nawet jak przegapiłam (ja i stu innych) kolejne "rewelacje" na temat tysięcznego pedofila, gwałciciela czy złodzieja to raczej dobrze chyba co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Pytam po raz enty na tym forum. Czemu ma służyć założenie postu o takim tytule i takiej treści?
dobre pytanie tylko czemu nie zadalas go w temacie
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj..._z_bronia.htmlPolacy aresztowani za brutalny napad z bronia

o pedofilach VG pisal o godz 11,a o napadzie o godz 18

ot takie wybiorcze czytanie gazet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Nie znam Cię ale wydajesz się "wiedzieć o co chodzi". Nie zrozumiałeś kontekstu mojej wypowiedzi, czy zwyczajowo czepiasz się że nie wymieniłam w poprzedniej wypowiedzi między pedofilami i złodziejami "bohaterów" dotyczących kolejnego "wywołującego na twarzy uśmiechu" linku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
Asikhb napisał:
Wiem że życie tu jest słodkie, ale niech takie zostanie. Nie musisz (musicie) psuć dobrych dni i wieczorów. Nie urodziliśmy się wczoraj i zdajemy sobie sprawę z okrucieństw dziejących się wokół co dzień. Więcej. Każde wiadomości i newsy zaczynają i kończą się na skandalach, aferach, często wyssanych z palca news'ach godnych pożałowania.
Czy nie ma dobrych wieści na tej ziemi? Nic miłego, pięknego, dobrego, zaskakująco fantastycznego co może wielu czytających pozytywnie zainspiruje?
Błagam nie róbcie tego. Nawet jak przegapiłam (ja i stu innych) kolejne "rewelacje" na temat tysięcznego pedofila, gwałciciela czy złodzieja to raczej dobrze chyba co?

Ponieważ nie żyjemy w słodkiej, cudownej i idealnej bajce.
Ten news od Cyska, jak zwał tak zwał, koszmarnie brutalny, w pewnym sensie przywrócił mnie do rzeczywistości, aby być zwyczajnie czujnym i mieć na oku moje "oczko w głowie".

Bo takich skurwysynów, jak widać, na świecie nie brakuje.
Czapa i tyle. Bezapelacyjna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Zawisz napisał:
przywrócił mnie do rzeczywistości, aby być zwyczajnie czujnym i mieć na oku moje "oczko w głowie".

Potrzebujesz przeczytać kolejny artykuł żeby włączyć rodzicielską żarówkę? Ok. Jeśli tak to działa to piszcie o zagrożeniach czyhających na dzieciaki. I to jak najwięcej! Jeśli dzięki temu komuś coś się uruchamia co spowoduje że wyobraźnia rodziców wzrośnie piszcie. Jeśli tak faktycznie jest cofam to co napisałam.

Zawisz napisał:

Nie wiedziałeś wcześniej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
Asikhb napisał:
Zawisz napisał:
przywrócił mnie do rzeczywistości, aby być zwyczajnie czujnym i mieć na oku moje "oczko w głowie".

Potrzebujesz przeczytać kolejny artykuł żeby włączyć rodzicielską żarówkę? Ok. Jeśli tak to działa to piszcie o zagrożeniach czyhających na dzieciaki. I to jak najwięcej! Jeśli dzięki temu komuś coś się uruchamia co spowoduje że wyobraźnia rodziców wzrośnie piszcie. Jeśli tak faktycznie jest cofam to co napisałam.

Zawisz napisał:

Nie wiedziałeś wcześniej?

Nie. Natomiast zaciekawiło mnie Twoje oburzenie, w innych tematach również, oraz tendencja do cynicznych odpisówek na tematy niezgodne z Twoją wizją forumowej, realnej rzeczywistości.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
inteligentna jestes to porownaj godziny kiedy sie ukazly te dwa art
ta sama gazeta

wiec dlaczego tylko jeden art znalazl sie na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Ja sie oburzylem w temacie o napadzie polakow.... taka prawda ze ten portal staje sie portalem dla masochistow na obczyznie! Ludzie rozladowuja emocje , albo z nudow sie tworza awantury..

Ale generalnie glownym winowajca jest szanowna redakcja!!! Dobor tematow artykulow jest ponizej krytyki .... czasem trafia sie wazne informacyjne artykuly lub mile i zabawne , ale poza tym cala reszta to tak jakby artykuly byly pisane na podstawie podlsluchanej rozmowy na targowisku itp... I zarowno stronnicze...

Cyskowi czasem sie wymknie cos glupiego ale czasem madrze pisze...

zgadzam sie z kolezanka wyzej : precz z masochizmem!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok