Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca wakacyjna w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
krzysiek kowalski anna drozd z s Marta F Arkadiusz Parszewski MarysiaMN D Ewa Adam Kuba Wiśniewski adrian osinski Vippe Extensions paulina paulina Michał Wróblewski Dawid Sicinski (358 niezalogowanych)
5 Postów

(milo9619)
Wiking
Witam was

Jestem tutaj nowy i to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość
Przymierzam się do wakacyjnego wyjazdu do tego pięknego skandynawskiego kraju który udało mi się już odwiedzić parę lat temu i się zakochałem. W tym roku piszę maturę i chciałbym spróbować swoich sił, czy dam radę tam zamieszkać może na stałe Od czego zacząć jak najlepiej szukać, przyznam szczerze będę wdzięczny za każdą informację.

Pozdrawiam was serdecznie
Miłosz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(djramzes)
Początkujący
Na pewno biura pośrednictwa pracy i postaraj sie sam pouczyć troszkę języka. Podobnych tematów jest sporo, poszukaj na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(milo9619)
Wiking
Dzięki za odpowiedź, języka uczę się od października więc jakieś pojęcie już tam mam Chciałbym uniknąć własnie tych polskich biur pośrednictwa bo podobno bardzo oszukują i często nie chcą wypłacać pieniędzy. Wysyłałem kilka CV ale odzew zerowy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(djramzes)
Początkujący
Mając kogoś w Norwegii warto wyjechać do niego i chodzić po sklepach, magazynach i pytać czy nie potrzebują rąk do pracy. Może to będzie dobry sposób skoro boisz się biur pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
milo9619 napisał:
Dzięki za odpowiedź, języka uczę się od października więc jakieś pojęcie już tam mam Chciałbym uniknąć własnie tych polskich biur pośrednictwa bo podobno bardzo oszukują i często nie chcą wypłacać pieniędzy. Wysyłałem kilka CV ale odzew zerowy..

Miłoszu myślę że próba ominięcia biur pośrednictwa pracy jest zupełnie inna.
A mianowicie nie posiadasz żadnych kwalifikacji a takowe wymagają ich.
Nie mniej jednak życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(milo9619)
Wiking
Też taka prawda, co nie zmienia faktu, że nie widzę potrzeby posiadania kwalifikacji do zbioru truskawek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
milo9619 napisał:
Też taka prawda, co nie zmienia faktu, że nie widzę potrzeby posiadania kwalifikacji do zbioru truskawek...
Do zbioru truskawek, to rolnicy juz w marcu maja ostawiona ekipe. To tylko tak gwoli scislosci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(milo9619)
Wiking
W takim razie, polecacie jakieś rozwiązanie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(djramzes)
Początkujący
Sezon urlopowy to jaki okres? Czerwiec- Sierpień?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(milo9619)
Wiking
Właściwie to mogę wyjechać od końca maja do końca września.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok