Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mocarny Knur Anna xxx Joanna Ker Michał Łysikowski (4279 niezalogowanych)
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Ja tak właśnie w trosce o Ciebie, bo skoro chłopakom ponoć od hormonów rosną piersi, to aż strach pomyśleć co może dziewczynce wyrosnąć

A na poważnie to wszystko jest trujące. Kurczaki omówiłaś. Wołowina to zagrożenie chorobą wściekłych krów, wieprzowina to włośnica, dziczyzna zaś zawiera wszystkie pasożyty znane nauce. Owoce i warzywa akumulują metale ciężkie i coś tam jeszcze. Słodycze zaś i wszystko co związane z mąka to prosta droga do nadwagi, czyli cukrzycy, arteriosklerozy... Cukier, sól - Biała Śmierć. Strączkowe wywołują wzdęcia, a wzdęcia dają powikłania mogące sprowokować żonę do roztrzaskania czaszki -manie roztrzaskanej czaszki tez jest szkodliwe dla zdrowia...

Nic tylko dla bezpieczeństwa położyć się, nic nie jeść -a tu jeszcze to zatrute powietrze- i dla bezpieczeństwa umrzeć z głodu. Co chyba jest rozsądnym wyjściem, jako że życie tez jest bardzo niebezpieczne, bo można umrzeć.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
WujekJanek napisał:
Ja tak właśnie w trosce o Ciebie, bo skoro chłopakom ponoć od hormonów rosną piersi, to aż strach pomyśleć co może dziewczynce wyrosnąć

A na poważnie to wszystko jest trujące. Kurczaki omówiłaś. Wołowina to zagrożenie chorobą wściekłych krów, wieprzowina to włośnica, dziczyzna zaś zawiera wszystkie pasożyty znane nauce. Owoce i warzywa akumulują metale ciężkie i coś tam jeszcze. Słodycze zaś i wszystko co związane z mąka to prosta droga do nadwagi, czyli cukrzycy, arteriosklerozy... Cukier, sól - Biała Śmierć. Strączkowe wywołują wzdęcia, a wzdęcia dają powikłania mogące sprowokować żonę do roztrzaskania czaszki -manie roztrzaskanej czaszki tez jest szkodliwe dla zdrowia...

Nic tylko dla bezpieczeństwa położyć się, nic nie jeść -a tu jeszcze to zatrute powietrze- i dla bezpieczeństwa umrzeć z głodu. Co chyba jest rozsądnym wyjściem, jako że życie tez jest bardzo niebezpieczne, bo można umrzeć.

Zgadzam sie z toba w 100%. Człowiek powoli głupieje od tego. Stoję czasami w kuchni i sama sie łapie na tym, ze w zasadzie co by nie wymyślić, to mam wybór miedzy dzuma, a cholera !!! A nawet jeszcze gorzej, bo i wegetarianizm mi do głowy przychodzi !!!
Co robić? Co robić ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Makaryna napisał:
WujekJanek napisał:

Zgadzam sie z toba w 100%. Człowiek powoli głupieje od tego. Stoję czasami w kuchni i sama sie łapie na tym, ze w zasadzie co by nie wymyślić, to mam wybór miedzy dzuma, a cholera !!! A nawet jeszcze gorzej, bo i wegetarianizm mi do głowy przychodzi !!!
Co robić? Co robić ?

Co robić? To na co masz ochotę! Zaręczam Ci że zjedzenie czegoś z Czarnej Listy -o ile w dzisiejszych czasach istnieje coś, co jeszcze na czarnej liścienie figuruje- nie wyrządzi twojemu organizmowi nawet ułamka tych szkód co stres. Że o spędzaniu czasu z czterema literami na fotelu nie wspomnę.

Znam -i ty też na pewno znasz- ludzi, którzy z ogromnym zaangażowaniem planują, liczą i obliczają każdy posiłek, podniecając się przy tym jak małpy w śniegu. A poza tym siedzą całe dnie na tyłkach... To jak ktoś kto idzie do McDonalds i zamawia BigMacka z podwójnymi ociekającymi tłuszczem frytkami a do tego...dietetyczna coca-colę,nie tucząca, zdrowotną

Jedz co chcesz, ale ruszaj się, jeździj na rowerze, kup sobie łódkę i latem spędzaj na niej każdą wolną chwile, noś i rąb drzewo na hycie, odległości do 1km pokonuj spacerem a nie samochodem czy autobusem, nie przejmuj się rzeczami na które nie masz najmniejszego wpływu, a dożyjesz późnej starości w doskonałej kondycji - tak ja to widzę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Leszek Kazimierczak
(poland2222)
Wiking
Pany to widzieliście choć jedną ferme drobiu w Norwegii?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
    poland2222 napisał:
    Pany to widzieliście choć jedną ferme drobiu w Norwegii?
    Tak, widziałam nawet kilka w tv i wszystkie kurczaki gdakaly po norwesku i większość miała niedorozwoj kośćca
    Zgłoś wpis
    Oceń wpis:  
    Odpowiedz   Cytuj
    1399 Postów
    cyc cyc
    (cysiek2)
    Maniak
    prubuj nawet na czarno
    przecie kurczaki sprowadzaja z Pakistanu i sie oplaca

tylko musza byc koszerne
    a jak sie celnicy dopiepsza to ich oskarz o antyzemityzm
    Zgłoś wpis
    Odpowiedz   Cytuj
    1633 Posty
    Jan .
    (WujekJanek)
    Maniak
    cysiek2 napisał:
    prubuj nawet na czarno
    przecie kurczaki sprowadzaja z Pakistanu i sie oplaca

tylko musza byc koszerne
    a jak sie celnicy dopiepsza to ich oskarz o antyzemityzm

Kurczak z Pakistanu nie jest kosher, tylko halal.
    Zgłoś wpis
    Odpowiedz   Cytuj
    1262 Posty
    pawel piotr
    (wrzeszczot)
    Maniak
    jak nbez kobie to koser
    zreszotm to to samo
    Zgłoś wpis
    Odpowiedz   Cytuj
    660 Postów
    R. C.
    (PACIFIC)
    Wyjadacz
    Makaryna
    Wegetarianizm?
    Nie polecam.
    Mój szwagier od kilku lat bawi się w wegetarianina.
    Mówi że jest ok ale jak patrze jakie ma zubożone menu, to odnoszę wrażenie że się męczy.
    Tak po za tym człowiek jest drapieżnikiem, mięso jeść powinien.
    Zgłoś wpis
    Oceń wpis:  
    Odpowiedz   Cytuj
    3656 Postów
    Anna Bak
    (Lindemans)
    Maniak
    wrzeszczot napisał:
    jak nbez kobie to koser
    zreszotm to to samo

Jest na forum jakis tlumacz ?
    Zgłoś wpis