Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1598 niezalogowanych)
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Zawisz napisał:
Asikhb napisał:
Zawisz napisał:
przywrócił mnie do rzeczywistości, aby być zwyczajnie czujnym i mieć na oku moje "oczko w głowie".

Bo takich skurwysynów, jak widać, na świecie nie brakuje.

Potrzebujesz przeczytać kolejny artykuł żeby włączyć rodzicielską żarówkę? Ok. Jeśli tak to działa to piszcie o zagrożeniach czyhających na dzieciaki. I to jak najwięcej! Jeśli dzięki temu komuś coś się uruchamia co spowoduje że wyobraźnia rodziców wzrośnie piszcie. Jeśli tak faktycznie jest cofam to co napisałam.

Zawisz napisał:

Nie wiedziałeś wcześniej?

Nie. Natomiast zaciekawiło mnie Twoje oburzenie, w innych tematach również, oraz tendencja do cynicznych odpisówek na tematy niezgodne z Twoją wizją forumowej, realnej rzeczywistości.

Nie potrzebujesz, czy nie wiedziałeś?
Jestem świadoma swoich niedoskonałości i chętnie poczytam o sprzecznościach moich forumowych wizji kontra cynicznych odpisówkach.
Przy czym zakładam że dopuszczasz w swojej krytyce wszystkie powszechnie dostępne gry językowe i bierzesz pod uwagę cechy charakteru mające bezpośredni wpływ na charakterystykę moich wypowiedzi.
Ponieważ kompletnie mnie nie znasz muszę dodać że nastawienie mam absolutnie przyjacielsko-optymistyczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
dla ludzi z rodzina na stale wiadomosc o norweskich pedofilach jest istotna
ale nie rozumiem po co wstawiac teksty ze Polacy kradna albo przemycaja
norwegow jest 5 mln a Polakow raptem 100 tys

a portal jest do nabijania postow i dlatego pojawily sie dziwne klony jasty ,ktore prowokuja nawet klotnie zeby tylko google wyzej pokazalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
cysiek2 napisał:

prowokuja nawet klotnie zeby tylko google wyzej pokazalo

Nie cierpię kłótni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
Asikhb napisał:
Zawisz napisał:
Asikhb napisał:
Zawisz napisał:
przywrócił mnie do rzeczywistości, aby być zwyczajnie czujnym i mieć na oku moje "oczko w głowie".

Potrzebujesz przeczytać kolejny artykuł żeby włączyć rodzicielską żarówkę? Ok. Jeśli tak to działa to piszcie o zagrożeniach czyhających na dzieciaki. I to jak najwięcej! Jeśli dzięki temu komuś coś się uruchamia co spowoduje że wyobraźnia rodziców wzrośnie piszcie. Jeśli tak faktycznie jest cofam to co napisałam.

Zawisz napisał:

Nie wiedziałeś wcześniej?

Nie. Natomiast zaciekawiło mnie Twoje oburzenie, w innych tematach również, oraz tendencja do cynicznych odpisówek na tematy niezgodne z Twoją wizją forumowej, realnej rzeczywistości.

Nie potrzebujesz, czy nie wiedziałeś?
Jestem świadoma swoich niedoskonałości i chętnie poczytam o sprzecznościach moich forumowych wizji kontra cynicznych odpisówkach.
Przy czym zakładam że dopuszczasz w swojej krytyce wszystkie powszechnie dostępne gry językowe i bierzesz pod uwagę cechy charakteru mające bezpośredni wpływ na charakterystykę moich wypowiedzi.
Ponieważ kompletnie mnie nie znasz muszę dodać że nastawienie mam absolutnie przyjacielsko-optymistyczne

Jedno i drugie, a o tym artykule nie wiedziałem. Faktem jest, że byle nauczyciel czy kierowca może okazać sie ludzkim ścierwem.

Bardzo dobrze o Tobie świadczy, że jesteś świadoma swoich niedoskonałości, być może pozwoli to Tobie aby prześledzić ten temat od nowa i kilka innych, w których brałaś udział; negowanie zasadności chociażby tego.
Wyczuwam, jeżeli sie myle wybacz, pewną stronniczość wzgledem artykułów związanych z Polakami a Norwegami.
I napisze, że "norwescy pedofile" prawdopodobnie przeszli by dla mnie bez echa na tym portalu, słowa bym nie napisał, ale właśnie Twoja wypowiedź sprowokowała mnie do "dyskusji".
Może niepotrzebnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Wiem że życie tu jest słodkie, ale niech takie zostanie. Nie musisz (musicie) psuć dobrych dni i wieczorów. Nie urodziliśmy się wczoraj i zdajemy sobie sprawę z okrucieństw dziejących się wokół co dzień. Więcej. Każde wiadomości i newsy zaczynają i kończą się na skandalach, aferach, często wyssanych z palca news'ach godnych pożałowania.
Czy nie ma dobrych wieści na tej ziemi? Nic miłego, pięknego, dobrego, zaskakująco fantastycznego co może wielu czytających pozytywnie zainspiruje?
Błagam nie róbcie tego. Nawet jak przegapiłam (ja i stu innych) kolejne "rewelacje" na temat tysięcznego pedofila, gwałciciela czy złodzieja to raczej dobrze chyba co?

niestety zycie tu nie jest slodkie jak pomieszkasz dluzej i poznasz blizej kilkudziesieciu norwegow to sama zmienisz zdanie

a co do piekna to prosz kilka moich ostatnich postow
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ieiedzic_polski.html

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...zajebisty_narod.html

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...gowie_to_polacy.html

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj.../336861/fri_sex.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
cysiek2 napisał:
Wiem że życie tu jest słodkie, ale niech takie zostanie. Nie musisz (musicie) psuć dobrych dni i wieczorów. Nie urodziliśmy się wczoraj i zdajemy sobie sprawę z okrucieństw dziejących się wokół co dzień. Więcej. Każde wiadomości i newsy zaczynają i kończą się na skandalach, aferach, często wyssanych z palca news'ach godnych pożałowania.
Czy nie ma dobrych wieści na tej ziemi? Nic miłego, pięknego, dobrego, zaskakująco fantastycznego co może wielu czytających pozytywnie zainspiruje?
Błagam nie róbcie tego. Nawet jak przegapiłam (ja i stu innych) kolejne "rewelacje" na temat tysięcznego pedofila, gwałciciela czy złodzieja to raczej dobrze chyba co?

niestety zycie tu nie jest slodkie jak pomieszkasz dluzej i poznasz blizej kilkudziesieciu norwegow to sama zmienisz zdanie

Owszem, rewelacja a zwłaszcza 27 "powodów ..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Zawisz napisał:

Jedno i drugie, a o tym artykule nie wiedziałem. Faktem jest, że byle nauczyciel czy kierowca może okazać sie ludzkim ścierwem.

Bardzo dobrze o Tobie świadczy, że jesteś świadoma swoich niedoskonałości, być może pozwoli to Tobie aby prześledzić ten temat od nowa i kilka innych, w których brałaś udział; negowanie zasadności chociażby tego.
Wyczuwam, jeżeli sie myle wybacz, pewną stronniczość wzgledem artykułów związanych z Polakami a Norwegami.
I napisze, że "norwescy pedofile" prawdopodobnie przeszli by dla mnie bez echa na tym portalu, słowa bym nie napisał, ale właśnie Twoja wypowiedź sprowokowała mnie do "dyskusji".
Może niepotrzebnie.

Pewnie wyczuwasz celnie, ale tylko dlatego że ja wyczuwam (widzę) stronniczość dokładnie odwrotną. Żeby nie było wątpliwości. Obojętnie Polak, Norweg, biały, żótły zrobi gnój powiem be. Zrobi dobrze dla mnie i moich bliskich będę go chwalić. Poczytaj moje wypowiedzi. Krytykuję generalizację, niesprawiedliwość i wieczne narzekanie, podawanie złych inforamcji- ok jak podaje rozumny to nie dość że ma w 100 % sprawdzone źródło ( nie wp, onet itp ) to jeszcze podaje powód dla którego wg niego to zamieszcza. Jeśli robi to żeby wyskakiwać na google albo prowokować przepychanki nie będę wdawać się w dyskusję.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1628 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
cysiek2 napisał:

I o to mi chodzi. O zniechęcanie. Po co piszesz że jak tu pomieszkam to zobaczę? Masz prawo mieć swoje zdanie i robić na co sobie pozwolisz. Ale jeśli żyjesz tutaj to niestety tekstów "pożyjesz to zobaczysz" nie biorę na poważnie. Albo kłamiesz- nie biorę Cię serio. Albo bytujesz w miejscu na którego temat wypowiadasz się publicznie często fatalnie-też nie biorę Cię na serio bo niczego nie zmieniasz. A może zmieniasz...tylko co? Napisz jeśli tak...

P.S. No tak zapomniałam o nabijaniu..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Owszem, rewelacja a zwłaszcza 27 "powodów
jak wrzucisz tytul w google to znajdziesz strone z opisami po polsku pod foto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1