Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

()
Maniak
A co to instytucja dobroczynna czy PGR gdzie się leżało na miedzy i za darmo wszystko miało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Bogdan Drozd
(Bdrozd)
Początkujący
napisał:
A co to instytucja dobroczynna czy PGR gdzie się leżało na miedzy i za darmo wszystko miało

Nie, ale podatki trzeba płacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
Bdrozd napisał:
Nie mam zamiaru się z Tobą przekomarzać tu na forum, ale jeszcze mogę dodać przy okazji, że WSZYSCY mają największą bekę z tych lafirynd na MN - własnie zapodających Swoje fotki tutaj.
A że to Cię kole, oznacza to jedno, ale nie chce mi się rozwijać tego wątku, bo nie ma sensu.

Traktuj te moje wypociny jako punkt widzenia większości

A ja na ten przyklad moj bogdanie takowej beki nie mam i czasami lubie popatrzec na te jak sie wyraziles "lafiryndy" Tak wiec moj bogdanie nie WSZESCY, wiec nie generalizuj. Napisz moze tak: Ja Bogdan mam beke a w mym lbie zakielkowala niesmialo mysl, ze moze i inni jak ja sa hipokrytami i lafiryndy ogladaja a na oficjanej im jada. To ja bogdan powiem, ze wszyscy( wiec i lafiryndy tez) bo w grupie razniej i latwiej sie linczuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok