Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pytanie o paczke - Norwegia

2 Posty
barakuda171
(barakuda171)
Wiking
witam czy z polski mozna otrzymac paczke z alkoholem 1 l 40%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Tu masz przepisy:
toll.no/no/handle-i-utlandet/alkohol-og-...t-import-av-alkohol/

A tak ogolnie, to sie to kompletnie nie oplaca. No i duzo zachodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
może być problem ja kiedyś wysłałem żonie 100szt papierosów w paczce razem z żywnością itp musiała zapłacić cło a ostatnio paczka z maszynką do strzyżenia i 40szt papierosów została wrócona do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
omegags napisał:
może być problem ja kiedyś wysłałem żonie 100szt papierosów w paczce razem z żywnością itp musiała zapłacić cło a ostatnio paczka z maszynką do strzyżenia i 40szt papierosów została wrócona do polski

Co ty kurwa grzechu?? Przeciez przewoziles po 100k koron wiele razy i jak mawiales, na koncie wiele zer ( 0,00? ), a tu takie kwiatki? Dziadujeta na maszynke do wlosow i na 2 paczki fajek.
A moze ten mityczny hajs widziales w audiotele a za caly majatek sluzy ci ten kozuch ze zdjecia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
tomecki napisał:
omegags napisał:

Co ty kurwa grzechu?? Przeciez przewoziles po 100k koron wiele razy i jak mawiales, na koncie wiele zer ( 0,00? ), a tu takie kwiatki? Dziadujeta na maszynke do wlosow i na 2 paczki fajek.
A moze ten mityczny hajs widziales w audiotele a za caly majatek sluzy ci ten kozuch ze zdjecia?

"Nie jest bogaty ten co dużo zarabia, ale ten który dużo odkłada "

To pewnie to.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
tomecki dzięki za spostrzeżenia i tak wielkie zainteresowanie moją osobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
tomecki napisał:
omegags napisał:

Nie bogaci sie ten co dużo zarabia, lecz ten co mądrze wydaje

"Nie jest bogaty ten co dużo zarabia, ale ten który dużo odkłada "

To pewnie to.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
popieram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
tomecki napisał:
omegags napisał:

bo to dla twojej zony wysylal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok