Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

musze zawiezc mastera reno do polski,kto moze mi pomoc i za ile :) - Norwegia

Czytali temat:
8 Postów
robert kuchta
(robson7210)
Wiking
witam! zepsul mi sie RENO MASTER i potrzebny transport do polski,najlepiej pod wroclaw telefon 99872730 czekam na propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A co naprawa w Norwegii będzie droższa jeśli przywiezie części?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
robert kuchta
(robson7210)
Wiking
JUZ MECHANIKI ZAGLADALI I POWIEDZIELI ZE TO INSTALACJA,WIEC CHYBA MUSZE ZAWIEZC..jakis pomysl???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
to instalacji nie mozna zrobic ?? w masterze czesto gnija kable wiazki silnika.. wez rozpruj wiązke od kasety i obejrzyj kable... gwarantuje ze ktorys bedzie przerwany pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
nawet gdybys mial kompletna instalacje silnika wymienic, to jest kwestia paru godzin.. no dzien powiedzmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
ta wiązka Robert jest w osłonie adr albo oklejona tasma izolacyjną.. więc musisz ją calą "otworzyć "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
robert kuchta
(robson7210)
Wiking
POTRAFISZ TO ZROBIC?masz gdzie i ile to mniejwiecej bedzie mnie kosztowalo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Robert ja nie pracuje po godzinach... staram sie Ci cos doradzic.. wiem o czym pisze bo pracowalem w Renault.. niech mechanicy otworza te wiazke i dokladnie ja sprawdzą.. niech sie przyjrzą kostce na kasecie sterującej silnika czy piny elektr. nie są zaoksydowane.. powinna byc z przodu silnika pod lewym błotnikiem.. uważam że jesli to wina elektryki to szkoda go targać az do Wrocka.. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Master to shit jest... problemy z wiązką silnika zaczynaja sie po 300.000 , do tego wiecznie uszczelki głowicy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
wystarczy ze przegnije przewód czujnika wału korbowego ( jest z przodu silnika) i silnik zgaśnie... wystarczy połaczenie przewodu połaczeniem termicznym i gotowe.. tylko trzeba znależc przerwe w obwodzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok