Absolutnie nie. Nie interesują mnie te lafiryndy z Norwegii.
Apropos widywanie mnie tutaj CZĘSTO - to zapewne moduł tej stronki, wyświetla jako osoby online, tych którzy są zalogowani.
A że ustawiłem sobie podczas logowania opcję zapamiętaj mnie...., ale tak na dobrą sprawę to w telefonie mam ciągle otwartą kartę przeglądarki ze stroną MN, dlatego pewnie cały czas jestem online
Mam tak ustawione, gdyż jednym kliknięciem palca przeskakuje np. z facebooka na MN.
Ale teraz bede sie wylogowywał, gdyż tak na dobrą sprawę jak jestem zalogowany to istnieje ryzyko że ktoś po stronie serwera zdobędzie dostęp do moich danych na komputerze, a co gorsza do kamerki w laptopie i nawet o tym nie bede wiedział.
Co innego z onetem, wp.pl czy facebookiem to poważne firmy niestety te stronke prowadzi strasznie podejrzana firma, zerująca na głupich rodakach i pustych lafiryndach szukających bolca, którzy nabijając content nie mają w zamian nic. Wszystko jest płatne.
Nawet załatwienie kodów pin czy karty europejskiej karty ubezpieczenia które sami sobie mozemy zalatwic przez internet nie płacąc nic.