wsteczniak napisał:
Teodrynn napisał:
wsteczniak napisał:
Teodrynn napisał:
Człowieku, skąd tyle w Tobie jadu, to ze się urodziłeś w W-wie zapewnia Ci monopol na krytykowanie wszystkich i wszystkiego? Co tu robisz? Wróć do W-wy, nie będzie tam słoików, jakim tu jesteś. Jakim prawem uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania się za tamtych ludzi. Mam 30 lat, od dzieciństwa interesuje się historią, teraz uzupełniam braki w historii nowożytnej, byłem na każdym prawie święcie narodowym pod pomnikami, czy w upale czy w zimnie, zawsze byłem i będę.10 lat jako leśnik w Polsce szedłem jako ochotnik pod pomnik, bo jestem i czuje się Polakiem, nawet tu w NO chcę celebrować pamięć o Polakach. Nie Pozdrawiam
A jadu to sie na MN opilem od cyskow i innych pokurczow. I tak juz zostalo, ze jak Don Kichot z pojebami sie przekomarzam.
Jest takie powiedzenie: nie walcz z idiota, bo wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem." Właśnie poleglem, lecz nie złożyłem się do Twojego poziomu...
Widzisz teodorze, atakujesz ad personam, choc jedynie cie zapytalem o motywy twojego postepowania i skad takie uwielbienie do celebry. A przeciez moglem zaczac personalnie jak ty. Powiedziec cos o twoim imieniu, o stroju juz nie wspominajac. Zachowalem sie powsciagliwie, choc dosc spojrzec na ciebie by nie wdawac sie polemike z lesnikiem.
Wyglada na to, ze za bardzo utozsamiles sie przez ostatnie 10 lat z zawodem wykonywanym, stad i lesne zachowania.
Mimo wszystko powodzenia zycze.
Ach... Pociagne to bezsensowna dyskusję. Twoje zachowanie i słownictwo jest gorsze od "wioskowych chujków", masz swoje zdanie to bardzo dobrze, ale do cholery czemu obrazasz każdego kto nie jest z W-wy, czemu obrazasz mój patriotyzm? Nie wiem, może głupi jestem, ze od dzieciaka się interesowałem się historią, ze brałem udział w inscenizacjach historycznych, konkursach, ze brałem czynny udział w propagowaniu wiedzy o patronie mojej szkoły jakim był K.K.Baczyński. Nie wiem chyba debil jestem i reszta Polski , ze się interesuję Powstaniem Warszawskim i nie tylko. Przecież to jest tylko i wyłącznie interes W-wy. Proszę, przepraszam, błagam napisz coś o moim imieniu, wyglądzie itd.Ja się pod pseudonimem nie chowam, więc nie pisze ad personam....