Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
cysiek33 napisał:
cala Polska pomagala wszyscy moi znajomi oddali wszystkie latarki i spiwory jakie mieli ,kto mial materacy i pontony tez oddal a wielu ludzi koce i dary musieli zabrac z powrotem do domu bi juz nie bylo miejsca w transportach

oczywiscie za wyjatkiem takich zlodzieji jak jasta wsteczniak i gabriel

No widzisz gamoniu, czyli nie cala i nie wszyscy - i juz sie mijasz z prawda. A to u ciebie notoryczne. Gdyby tak poszperac to zapewne z kilka milionow nie pomagalo.
Tak jest zawsze w spolecznosciach. W ramach wzrastania liczebnosci grupy strategia oparta na pieczeniarstwie przynosi efekty. Wykazali to w modelu matematycznym Enquist i Leimar, wiec tu kurwo nie generalizuj i nie twierdz, ze cala polska pomagala, bo to po prostu niemozliwe.

Zreszta, do kogo ta mowa? do ciemniaka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
ale chlopaki jedziecie ,, aja dostalem bana za jakas pierdołe ,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Teodrynn napisał:
[quote
Mam 30 lat, od dzieciństwa interesuje się historią, teraz uzupełniam braki w historii nowożytnej, byłem na każdym prawie święcie narodowym pod pomnikami, czy w upale czy w zimnie, zawsze byłem i będę.10 lat jako leśnik w Polsce szedłem jako ochotnik pod pomnik, bo jestem i czuje się Polakiem, nawet tu w NO chcę celebrować pamięć o Polakach. Nie Pozdrawiam[/quote]

Mnie ciekawi, czy takie duze zaangazowanie przejawiasz rowniez w stosunku do ludzi nadal zyjacych?
Wieczne celebrowanie umarlych moze przemienic sie w chorobe, bardzo zarazliwa na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok