Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z fakturą - Norwegia

2 Posty
Roger42
(Roger42)
Wiking
Witam,
Odwiedziłem klinikę w Norwegii w celu konsultacji , kiedy byłem tam z rodziną na wczasach..
Mój problem jest następujący :
Mam fakturę do zapłacenia z tej kliniki , a nr IBAN się nie zgadza.
W banku mi to mówią , a skontaktować się z tą kliniką poprzez e-mail oraz nr tel się nie da...

Nie wiem co z tym fantem zrobić,
Proszę o pomoc

Nazwa kliniki : klinikk hammerfest norway
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Telefon do kliniki:
78 42 10 00
e-mail: postmottak@Finnmarkssykehuset.no

www.finnmarkssykehuset.no/Kontakt/

Co masz na mysli piszac, ze sie nie mozna z nimi skontaktowac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Roger42
(Roger42)
Wiking
Napisałem do nich maila na ten adres , co podałaś w piątek i do teraz mi nie odpisali..
Ponadto dzwonie na ten nr jak i na pozostałe z ich strony , a do żadnego nie mogę się połączyć, jest taki dźwięk jakby była linia zajęta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Roger42 napisał:
Napisałem do nich maila na ten adres , co podałaś w piątek i do teraz mi nie odpisali..
Ponadto dzwonie na ten nr jak i na pozostałe z ich strony , a do żadnego nie mogę się połączyć, jest taki dźwięk jakby była linia zajęta

Podejzewam, ze maja wakacje. Moja przychodnia, gdzie jestem pacjentem jest zamknieta. Urlop maja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Roger42 napisał:

No to mamy raptem poniedzialek. Na odpowiedz, to musisz tak na oko czekac ten tydzien.
A linia jest pewnie zajeta, w koncu to jedyny telefon na kilka osrodkow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
O ile dobrze kojarze to nr IBAN masz w swoim banku. To jest potrzebne do przelewu. Klinika podaje Ci tylko numer konta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok