Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilne!!! - Norwegia

1 Post
liliana77
(liliana77)
Wiking
Witam
Mam pytanie czy ktoś sie moze orjentuje,czy jesli podpisuje sie w NAV czy nslezy sie cos jesli ktos bliski umarl(tato) czy warto przetlumazyc akt zgonu,i jak to oni biora poduwage.prosze o pomoc jesli ktos mial z tym do czynienia.Z gory dziekuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
liliana77 napisał:
Witam
Mam pytanie czy ktoś sie moze orjentuje,czy jesli podpisuje sie w NAV czy nslezy sie cos jesli ktos bliski umarl(tato) czy warto przetlumazyc akt zgonu,i jak to oni biora poduwage.prosze o pomoc jesli ktos mial z tym do czynienia.Z gory dziekuje.

Ale "podpisujesz sie w NAV" bo tylko twoj (dyrektora NAVu) podpis uruchamia pewne procedury? Czy moze "podpisujesz sie w NAV" na grafiku/liscie kontrolnej mycia toalety? A moze "podpisujesz sie w NAV" jako tlumacz przysiegly?

Sorki ze sobie z Ciebie jaja robie, ale w odniesieniu do faktu smierci ojca stawianie sprawy w kontekscie "czy sie oplaca" jest czyms zaslugujacym moim zdaniem w najlepszym razie na smiech. Smiech przez lzy politowania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Znieczulica. O ojciec mi zmarł, to może i NAV coś groszem sypnie. Pomijając to, współczuję śmierci ojca, trzymaj się ciepło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok