Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Teodrynn napisał:
Dziwi mnie ,ze Ciebie to dziwi.Ludzie nie boją się już pokazywać swoje odczucia patriotyczne.45 lat komuny skutecznie widzę patriotyzm wybił ludziom z głów. Do tych dwóch strasznych dla naszego narodu powstań mogłeś dodać kilka innych, typu Powstań Śląskich , Wielkopolskiego itd itd.smutne jest to co piszesz. Modą jest bycie nadPolakiem za granicą.

Nie jest smutne. To realia. Innych nie dopisalem, bo to rowniez powstania lokalne. Pytanie moje bylo jasne - czy w rocznice tamtych powstan tez stoisz na miescie minute w ciszy?
Komuna skonczyla sie w 1989 - to ponad 26 lat. Ile razy w ciagu tych 26lat czciles powstancow warszawskich? Nie masz 10 lat, wiec powinienes juz jakies 10-15 razy, a jak bylo naprawde?
Sam pamietam, jaki jeszcze kilka lat temu cala polska miala w chuju PW, a teraz nagle sami patrioci. Kondony wrzucaja zdjecia mlodych cip w koszulkach o PW i twierdza, ze to patriotyzm? Raz w roku stana z flara na skrzyzowaniu w koszulkach z nadrukiem i juz innych jada, ze nie celebruja?
Skad kurwo jedna z druga wiesz, czy ktos z mojej rodziny nie zginal w powstaniu?
Macie monopol na racje? Male chujki z flagami w rekach?
Byla moze jedna wsza na dziesiec w muzeum PW i juz mysli, ze pozjadala wszystkie rozumy?

To moje miasto wsioki, mozecie zalozyc 5 koszulek PW i drzec ryja jak to PAMIETACIE! a i tak macie widly w dowodze i chuj wiecie o powstaniu.

To nie bylo do ciebie kolego, tylko do tych prostytutek co to sa NAJ NAJ patyjoty. Zapewne masz szczere intencje, ale mysle, ze to chwilowa moda na fali "czasu honoru" miasta 44 i podobnych produkcji

PS A wy kurwu wiejskie szykujta sie raczej na celebre 19.02 - to rabacja galicyjska i wasz czlowiek Jakub SZela. To swietowac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
Krystian85 napisał:
Johnie Boro - i kaci niemieccy i sowieccy strzelali Polakom w tył głowy,zeby unicestwić mózg. Ty w takiej sytuacji bys ocalał. Z braku mózgu.
BARDZO CZĘSTO NA FORUM MN PODKREŚLAM!!! TRZYMAJMY SIĘ TEMATU!!! KOLEGA, KTÓRY JEST PATRIOTĄ SZUKA OSÓB KTÓRE CHCĄ SIĘ SPOTKAĆ I UCZCIĆ KOLEJNĄ ROCZNICĘ POWSTANIA. PODAŁ KONKRETNY TEMAT. NAPISAŁEŚ, ŻE JA NIE MAM MÓZGU. OK, ALE CO POWIEDZIEĆ O TOBIE JEŻELI TEGO NIE ZAUWAŻYŁEŚ? NIE DOŚĆ ŻE JESTEŚ BEZBEZBEZMÓZGOWCEM TO JESZCZE GŁUCHYM I ŚLEPYM!!! ŻAL MI CIEBIE. NIE MIESZAJ SIĘ DO INNYCH. PS. UŻYWAM DUŻYCH LITER BO LUBIĘ!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Teodor Świerkocki
(Teodrynn)
Wiking
Człowieku, skąd tyle w Tobie jadu, to ze się urodziłeś w W-wie zapewnia Ci monopol na krytykowanie wszystkich i wszystkiego? Co tu robisz? Wróć do W-wy, nie będzie tam słoików, jakim tu jesteś. Jakim prawem uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania się za tamtych ludzi. Mam 30 lat, od dzieciństwa interesuje się historią, teraz uzupełniam braki w historii nowożytnej, byłem na każdym prawie święcie narodowym pod pomnikami, czy w upale czy w zimnie, zawsze byłem i będę.10 lat jako leśnik w Polsce szedłem jako ochotnik pod pomnik, bo jestem i czuje się Polakiem, nawet tu w NO chcę celebrować pamięć o Polakach. Nie Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
wsteczniak napisał:
Teodrynn napisał:
Dziwi mnie ,ze Ciebie to dziwi.Ludzie nie boją się już pokazywać swoje odczucia patriotyczne.45 lat komuny skutecznie widzę patriotyzm wybił ludziom z głów. Do tych dwóch strasznych dla naszego narodu powstań mogłeś dodać kilka innych, typu Powstań Śląskich , Wielkopolskiego itd itd.smutne jest to co piszesz. Modą jest bycie nadPolakiem za granicą.

Nie jest smutne. To realia. Innych nie dopisalem, bo to rowniez powstania lokalne. Pytanie moje bylo jasne - czy w rocznice tamtych powstan tez stoisz na miescie minute w ciszy?
Komuna skonczyla sie w 1989 - to ponad 26 lat. Ile razy w ciagu tych 26lat czciles powstancow warszawskich? Nie masz 10 lat, wiec powinienes juz jakies 10-15 razy, a jak bylo naprawde?
Sam pamietam, jaki jeszcze kilka lat temu cala polska miala w chuju PW, a teraz nagle sami patrioci. Kondony wrzucaja zdjecia mlodych cip w koszulkach o PW i twierdza, ze to patriotyzm? Raz w roku stana z flara na skrzyzowaniu w koszulkach z nadrukiem i juz innych jada, ze nie celebruja?
Skad kurwo jedna z druga wiesz, czy ktos z mojej rodziny nie zginal w powstaniu?
Macie monopol na racje? Male chujki z flagami w rekach?
Byla moze jedna wsza na dziesiec w muzeum PW i juz mysli, ze pozjadala wszystkie rozumy?

To moje miasto wsioki, mozecie zalozyc 5 koszulek PW i drzec ryja jak to PAMIETACIE! a i tak macie widly w dowodze i chuj wiecie o powstaniu.

To nie bylo do ciebie kolego, tylko do tych prostytutek co to sa NAJ NAJ patyjoty. Zapewne masz szczere intencje, ale mysle, ze to chwilowa moda na fali "czasu honoru" miasta 44 i podobnych produkcji

PS A wy kurwu wiejskie szykujta sie raczej na celebre 19.02 - to rabacja galicyjska i wasz czlowiek Jakub SZela. To swietowac!

A moze powinnismy sie cieszyc, ze ludzie powolutku zaczynaj interesowac sie historia Polski?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Teodrynn napisał:
Człowieku, skąd tyle w Tobie jadu, to ze się urodziłeś w W-wie zapewnia Ci monopol na krytykowanie wszystkich i wszystkiego? Co tu robisz? Wróć do W-wy, nie będzie tam słoików, jakim tu jesteś. Jakim prawem uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania się za tamtych ludzi. Mam 30 lat, od dzieciństwa interesuje się historią, teraz uzupełniam braki w historii nowożytnej, byłem na każdym prawie święcie narodowym pod pomnikami, czy w upale czy w zimnie, zawsze byłem i będę.10 lat jako leśnik w Polsce szedłem jako ochotnik pod pomnik, bo jestem i czuje się Polakiem, nawet tu w NO chcę celebrować pamięć o Polakach. Nie Pozdrawiam

Powiewa mi twoje pozdrowienie. Nic sobie nie uzurpuje - twierdze jedynie, ze zawlaszczacie cos co jest lokalne. Nikt w twojej wsi nie polegl w czasie wojny? A jesli tak, to dlaczego ja nie zapierdalam po wioskach swiecic lokalnych bohaterow?

Jak byles lesnikiem to trza bylo raczej debu Bartka pilnowac. No ale ja ze swej strony zycze powodzenia w znalezieniu patyjotow do wspolnej warty. Pozniej pewnie uczcicie kufelkiem takie spotkanie.

darz bor, czy chuj wie jak tam sie w lasach pozdrawiata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Teodrynn napisał:

A jadu to sie na MN opilem od cyskow i innych pokurczow. I tak juz zostalo, ze jak Don Kichot z pojebami sie przekomarzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Teodor Świerkocki
(Teodrynn)
Wiking
wsteczniak napisał:
Teodrynn napisał:

A jadu to sie na MN opilem od cyskow i innych pokurczow. I tak juz zostalo, ze jak Don Kichot z pojebami sie przekomarzam.

Jest takie powiedzenie: nie walcz z idiota, bo wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem." Właśnie poleglem, lecz nie złożyłem się do Twojego poziomu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jakieś 2 lata temu podawali w tv ze jeszcze 100 tysięcy bierze zasiłek jako kombatanci powstania warszawskiego
Banda pedlona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Powstanie warszawskie kosztowalo setki tysiecy ofiar,w moich oczach byl nie potrzebnym zrywem,umarli pewnie mysleli ze ich potomkowie beda lepiej zyli niz oni,trzeba ratowac zywych a nie grzebac w historii i podgrzewac zmarlych wkolko..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Teodrynn napisał:
wsteczniak napisał:
Teodrynn napisał:

Jest takie powiedzenie: nie walcz z idiota, bo wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem." Właśnie poleglem, lecz nie złożyłem się do Twojego poziomu...

Widzisz teodorze, atakujesz ad personam, choc jedynie cie zapytalem o motywy twojego postepowania i skad takie uwielbienie do celebry. A przeciez moglem zaczac personalnie jak ty. Powiedziec cos o twoim imieniu, o stroju juz nie wspominajac. Zachowalem sie powsciagliwie, choc dosc spojrzec na ciebie by nie wdawac sie polemike z lesnikiem.
Wyglada na to, ze za bardzo utozsamiles sie przez ostatnie 10 lat z zawodem wykonywanym, stad i lesne zachowania.
Mimo wszystko powodzenia zycze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok