1 NOK
szukam znajomych ,okolice Haugesund-Stord ,
Hej. Jestem 26 latkiem mieszkającym w Oslo. Szukam tu dziewczyny do związku. Jeśli poszukujesz jak ja drugiej bliskiej osoby to napisz. Czekam na priv i tam również dodam więcej o sobie.
K T
04-02-2014 08:17
Czolem ! Witam wszystkich rodakow i zapraszam do wziecia udzialu w kursie na mysliwego w kolku lowieckim w Bergen. Kurs zajmuje jedynie 3 tygodnie, po 2 razy w tygodniu teoria ( 17:30-21:00 ) oraz ...
Nikolaj R
03-02-2014 16:56
Do celow sportowych musisz jeszcze przejsc kurs bezpieczenstwa.
jak w tytule. wie ktoś w jakim sklepie mozna kupić ten wałek tu w Norwegii? www.przyjemnegotowanie.pl/Akcesoria-do-p...tional-form-p44.html w marketach nie ma i jula jernia class ollson też nie. ...
Hej czy jest moze ktos na forum kto dzis wybiera sie na kurs a2 do kannik skole z polskim lektorem .prosze o kontakt
Cześć a może wspólny trening? Ja mam szczeniaka i szukam psio-ludzkiego towarzystwa na spacery. Mógłby to być inny szczeniak albo zrównoważony dorosły pies Było by super gdybyśmy mogli razem ...
Zuzanna K.
26-01-2014 22:30
Szukam znajomych okolice kolboten
Witam, Strasznie byłbym wdzięczny gdyby któs pomógł mi znależc pracę w regionie Østfold. Obecnie mieszkam w Polsce ale chcę wraz z rodziną przenieśc się do Norwegii. Znajomi którzy mieszkają we ...
Wszyscy którym się nudzi i chcieliby spotkać się lub gdzieś czasem wyjść (impreza, basen, wycieczka) wpisujcie się
Witam. Czy ktos z was ma zamilowania zwiazane z krotkofalarstwem ? Mieszkam w Stavanger posiadam stacje kf oraz 6m/2m/70cm i byl by zainteresowany dzielic wspolna pasję? Mogę też wiele poradzić lub ...
Jeśli jest ktoś chętny spotkać się wieczorami w centrum to pisać !!! Umrzeć można z nudów
Mieszkam z chlopakiem w Haugesund. On pracuje a ja nie wiec siedze w domu i sie nudze. Mieszkam w Norwegii od 2 miesiecy dlatego szukam z najomych do pogadania, pojscia na spacer, pobiegania. W ...
Cześć wszystkim, od niedawna wynajmuje mieszkanie w Ås i chetnie kogoś poznam w wieku ok. 20 lat Pozdrawiam
Kto z Was - juz teraz chcialby byc w innym miejscu niz jest - robic inne rzeczy - robic to na co mielibyscie ochote a nie to co inni mowia ze ma byc zrobione….? No bo przeciez wszystko sie schodzi ...
Szukam dziewczyn ktore mieszkaja w Askim i sa chetne na kawke
Witam . 36 latka , poważna , normalna kobitka , optymistka , wesoła , lekko puszysta pozna poważnego , dojrzałego mężczyzne któremu dokucza samotnosc i też teśkni za tym czymś... Nie musi być ...
Przemysław xxx
28-12-2013 11:36
Z checia poznam kogokolwiek z sandnes lub okolice moj wiek to 21lat. priv
Bylem na imprezie w zeszly weekend , teraz jakas panna sie do mnie przyczepila i wysyla mi nagie fotki na fejsbuku ... szczyt glupoty pannien nie zna granic.. Ogolnie beka w chuj
są, są
Karol Hozer
27-12-2013 17:49
Witam wszystkich. Jestem tu Nowy także proszę o wyrozumiałość jeśli będe pisał bądź pytal o głupoty Pracuję obecnie w Polsce jako spawacz (135MAG) w fabryce maszyn rolniczych. Jednak moim ...
Cześć mam 17 lat i szukam kogoś z Polski w podobnym wieku. Przeprowadziłam sie tu miesiąc temu i fajnie byłoby znać kogoś ze swojego kraju
Witam....zapracowany na codzien,ponoc niebrzydki jeszcze 35 latek,pozna kobiete w podobnym wieku,,z która mozna wyjsc w góry,,napic sie piwka,czasem obejrzec jakis film,,pogadac o wszystkim i o ...
Witam Was moi drodzy ;] Planuję kiedyś na stałe zamieszkać w tym pięknym kraju jakim jest Norwegia. Ale na początek chciałabym znaleźć tam jakąś pracę. Niestety samej mi kiepsko idzie w ...
No więc interesuję się fotografią (amatorsko) i chętnie wybiorę się z kimś na zdjęcia jeśli któraś któryś ma ochotę i chęci na kilka fotek (mam nadzieję że udanych)to zapraszam na priv tylko musicie ...
Jestem spawaczem z wieloletnim 20-letnim doświadczeniem. Tig, elektroda, doświadczenie w spawaniu stali nierdzewnej, elektrodą celulozą oraz spawanie automatem na gazociągu 48” posiadam ...
31 MARCA W CLUB ''STING'' Valberget 3 4006 Stavanger odbedzie sie dyskoteka SPECJALNIE DLA POLAKOW. Wstep 50kr start o 21 a konczy sie o 4. Polski DJ bedzie podgrzewal atmosfere w ...
Magda M
14-12-2013 20:28
Witam Od paru miesięcy mieszkam w Lommedalen i szukam kogoś do pogadania z okolicy w wieku około 20 lat Pozdrawiam
Jesli tylko nasi potrafia sie stac pomocni, ale jak narazie to promil w polskiej spolecznosci. Komentaz zbedny. Zapraszam do zabrania glosu i podniesienia polskiej Swiadomosci.
hej ! szukam dobrze zwariowanych ludzi co chętnie dobrze zaimprezują w sobotnie wieczory na Oslo ! zarówno dziewczyny jak i ziomeczki , można zdechnąć z nudów czasami w tym smutnym jak pizda mieście ...
Ja pracuje , więc Ty nie musisz . Znasz angielski to jest na + , bo mnie podszkolisz . Porządek mam , czysto też więc 1 problem mamy z głowy . Umyć mogę Ci plecy i nie tylko . Pranie i ...
Szukam nowych znajomych, najlepiej od 15 do 20 lat. Jestem tutaj od roku i nie za bardzo mam tutaj z kim pogadać, wyjść. Tak jak w tytule okolice Oslo, Lillestrøm, Strømmen. Szukam osób, które ...
Witam. Mam na imię Aleksander,od parę godzin jestem zarejestrowany na tym portalu,obecnie piszę z Hiszpanii a dokładnie z Barcelony.Z przyjemnością poznam dziewczynę mieszkającą w Norwegii ponieważ ...
Jezeli ktos z was mieszka w askim lub spydebergu pisac!
Poznam kogos w wieku 20-25 lat w okolicach Haugesund
Hej ja młoda fajna dziewczyna z Oslo. Szukam Koleżanek do wiadomych celów. Powtarzam tylko dziewczyny!!!! Proszę o poważne oferty na priv. Oczekuje mega dyskrecji:*
Dziewczyny ratujcie, chętnie z którąś poklikam, pogadam, poplotkuje piszcie śmiało
wiadomosc kieruje w strone w miare normalnych zanudzonych kobiet powyzej 24lat z rejonu Rogaland.Chialbym jasno ocenic swoje zamiary i oczekiwania,tak aby osoba odpowiadajaca na nia nie czula sie ...
nazywaj to jak chcesz... kochanki,kolezanki,przyjaciolki-twoja sprawa jak to odbierasz drogi kolego
szukam dziewczyny do spotkan bez zobowiazan.
Poznam fajne dziewczyny do wspolnych wypadow ,ploteczek,zakupow
Witam. Szukam koleżanki z Oslo na wspólne wypady( kawa, piwo). Mam 25 lat jestem inżynierem potrafiącym sie zachować w damskim towarzystwie. Jeśli jest jakąś dziewczyna zainteresowana proszę o ...
Pracuje w Drammen i poszukuje chętnych do pośmigania na stoku Drammen Skicenter Uwielbiam jazdę na tzw. parapecie ale w pojedynkę to niestety nie jest to samo stad moj post na forum. Serdecznie ...
poznam chetnie nowych znajomych z sogne kolo kristiansand. przeprowadzilem sie tutaj ze 2 miesiace temu i mam ochote poznac nowych znajomych.
Poznam mila kobiete z Stavanger lub okolic z ktora mozna milo spedzic czas i chetnie Sylwestra.
kilka uwag > bez depresji i raczej stabilna emocjonalnie może nie jestem adonisem ale żeby nie wazyla więcej odemnie ach no i zeby nie była w trakcie rozwodu sepracji itd. raczej albo ...
Witam, Od niedawna mieszakmy w Oppegard, mam dwójke dzieci, synek lat 6 oraz córka 14 lat. Jeżeli jest ktoś chętny na spotkanie, proszę o kontakt. Pozdrawaim
Czy wszyscy naprawdę już śpicie?
hejka. chetnie poznam dziewczyny lubiace jazde rowerem, ploteczki przy kawie i zakupy
Patryk Mańczuk
17-11-2013 00:23
Jakiś już czas mieszkam w Alesund i powoli zaczynam wątpić w to miejsce,nie dość że wieje tu wiatr to i nudą zalatuje.Znajdą się weseli znajomi,koledzy może koleżanki? Alex 29 Alesund centrum
Poznam dziewczyny z Oslo ,najlepiej mieszkające gdzieś niedaleko centruum. Jeśli się nudzicie , jak Ja to piiszcie, można się spotkać i zakumplować ,zawsze lepiej mieć paru znajomych
Da się tam żyć i nie umrzeć z nudów?
Zeby bylo prosciej o norweszkach i polkach: No wiec tak postanowilem pomoc chlopakom ktorzy nie szukaja blachar czy innych imprezowiczek /cichodajek zwal jak zwal. Normalne dziewczyn nie ...
Proponuje wspolne spotkanie przy piwku z gronem MN Oslo i okolice Niezaleznie od wieku . To co koledzy organizujemy cos?
WITAM POTRZEBUJE POMOCY W NAUCE NORWESKIEGO NAJLEPIEJ W STAVANGER,PRUBUJE UCZUC SIE SAM ALE NIE BARDZO MI TO WYCHODZI Z GORY DZIEKUJE
czesc jestem ze stavanger z checia poznam jakas kolezanke najlepiej ze stavanger