1 NOK
.Witam jestem samotny .Poznam kobiete myslaca powaznie o przyszlosci i prawdziwym zwiazku .Jesli jestes samotna i brakuje i mezczyzny z ktorym bedziesz mogla spedzic reszte zycia to moze wlasnie ...
chcialbym poznac dziewczyne na dlugie jesienne popoludnia
Jeśli jesteś z Nesbru i szukasz nowych znajomych... napisz To nie ogłoszenie matrymonialne (jestem mężatką ) pozdrawiam A
Aga ...
11-08-2014 13:42
Ja tez chetna na spotkanie ... Mieszkam w Nesbru od niedawna...
Ćwierćwiecze za mną, mieszkam i pracuję w Norwegii. Jednak samotność czasem doskwiera. Jestem niezależny, mieszkam sam, chętnie poznam bratnią duszę, która ma poukładane w głowie.
Witam! Młody inżynier pozna koleżankę w Alesund lub okolicach : )
Heyka Przeprowadzam sie do Aker Szukam otwartych znajomosci, ludzi aktywnie spedzajacych czas Bez nalogow bo nie chce rywalizowac hehe
Poznam kolezanke zamieszkala w okolicach Molde.
Witam jestem bi szukam pania.pana.pare.Malozestwo.
Krzysztof Zarzycki
07-08-2014 07:26
Witam, od sierpnia jestem tu z synkiem u meza. Nie znam tu nikogo procz niego, dlatego chcialabym poznac nowych znajomych Mieszkam blisko Ramnes.
Witam! Mieszkam z mężem w Ulsteinvik. Szukam koleżanki na kawę, zakupy, plotki.
W czerwcu przyjechałam z dziećmi do męża do Norwegii i chętnie poznałabym nowe koleżanki do pogadania...Znam tu mało ludzi a wiadomo czym więcej znajomych tym weselej
Mam 2 córki w wieku 7 i 9 lat. Chetnie kogos poznam w Naerbo na pogaduchy i spacery.
Hej wszystkim! Ponoć inteligentni ludzie się nie nudzą, ale samemu to już inna bajka... Przyjechałam do Norwegii na początku lipca, i jak to bywa, początki zawsze są trudne. Może jest ktoś z Naerbo ...
rafal fafal
31-07-2014 21:52
mieszkam tu juz rok, wszyscy znajomii w polsce, wiec fajne byloby poznac jakas rownie''znudzona'' kolezanke
jan gal
31-07-2014 21:09
Witam poznam .pana.pania.pare.reszte. na mail.
rafal fafal
31-07-2014 13:11
Cześć! Niedawno wróciłem z urlopu i szczerzę mówiąc niezbyt dobrze się czuję po powrocie do NO. Pomyślałem, że może ktoś chciałby się spotkać pogadać ewentualnie gdzieś wyskoczyć. Siedzenie w domu po ...
Jeśli lubisz aktywnie spedzac czas, chcesz zaczac biegac a nie masz z kim lub po prostu chcesz pogadac to pisz smialo
Marcin Mawerik
29-07-2014 18:56
Dalibor Domagoj
28-07-2014 18:21
Poznam miła, wesołą i sympatyczną dziewczynę z Bergen i okolic. Obecnie mieszkam w Austevoll jest to mała wysepka oddalona około 10 km od Bergen. Więcej informacji na mój temat na priv. Pozdrawiam.
Poznam kogokolwiek z okolic Trondheim a nachetniej z Bjugn. tak poprostu zeby napic sie kawy lub piwa. płeć nie ma znaczenia
Siemka.Moze ktos z Eidsvoll lub okolic chetny wyjsc na piwo,na jakas impreze,ogolnie jestem tu 3 miesiace i poszukuje ludzi chetnych nawiazac nowe znajomosci Pozdrawiam.
Tomasz Karolewski
25-07-2014 20:37
Hej hej, siedzę pod Spangereid od kilku tygodni i towarzystwa mi brak trochę. Preferuję aktywny wypoczynek- bieganie, pływanie, wspinaczka, poza tym sto innych aktywności choć sprzętu chwilowo brak ...
Czesc! Chetnie poznalabym kolezanki z okolicy! Jesli lubicie sport (Meze rower) to super - jak nie to tez fajnie
Michal Mały
24-07-2014 19:38
jak w tytule... żeby raz na jakiś czas wyjść na miasto, wypić kawe, drinka, potańczyć...czyli jak normalni biali ludzie.. niekoniecznie w celach erotyczno-matrymonialnych Wszelakim ...
Szukam chlopaka, co kocha za nic, szukam, bo za nic kochac chce...kiedy znajde milosc bez granic, gdzies przede mna pewnie jest...
...to mam zajebista watrobe i seksowne lewe pluco...poznamy sie?
Witam ja szukam kobiety do zycia na stale nie szukam dzis na jutro a tu mi pisza kobiety czy ja mam prace czy ja mam mieszkanie czy mam samochod dla mnie to jest chore co polki pisza do mnie myslalem ...
Witam.Nie znam miasta.Jest jakaś chętna pani pokazać mi ciekawe miejsca?
Dziś na dance floor no ja to będę podpierał ścianę
poznam dziewczynę w wieku do 33 lat stavanger lub okolice
Witam , szukam koleżanki , znajomych z Molde
Witam wszystkich ! Mieszkam i pracuje juz jakis czas w Norwegii ,jestem tu sama ,oczywiscie mam znajomych i kolezanki w pracy ale wiekszosc okazala sie falszywa jak diabli . Jeśli ma ktoś ...
Witam mam 48 lat szukam przyjazni ,milosci kobiet.
Witam☺ Jestem mamą i szukam koleżanek z dziećmi☺ Jakiś wspólny spacerek,kawusia
Asia Kka
14-07-2014 17:49
witam mam 25 l i nudzę się w Norwegii chętnie poznał bym jakaś koleżankę do ciekawszego spędzania czasu ktosik899@o2.pl
Witam mam 48 lat poznam pania .Jesli jest pani zainteresowana to szukam tez na stale.Pozdrawiam.
Witam Może ma ktoś ochotę wyskoczyć gdzieś jutro na piwko czy kawkę wieczorem?? Lillestrom lub Oslo gdzie wolicie. Piszcie Pozdrawiam Ewelina
Piterek xxx
11-07-2014 20:52
witam szukam kolezanek z okolic Harstad badz Narvika Ps.Kolegom dziękuje
Witam,szukam kobiety zdecydowanej na blizsza znajomosc,mile wspolne spedzenie czasu lub nawet wspolny wyjazd na zakupy do Polski szczegoly tomasz.norweg@onet.pl
Poznam przyjaciolke w Stavanger by spotkac sie od czasu do czasu,porozmawiac na rozne tematy,kontakt tomasz.norweg@onet.pl
Witam Gra ktoś albo czy ktos wie gdzie można pograć w piłke nozna w Tonsbergu? pzdr!
Hej poznam kolezanke .Reszte na mail.
Liljan Andersen
06-07-2014 15:04
HEJ SZUKAM KOLEŻANEK Z BERGEN I OKOLIC DO POROZMAWIANIA,POŚMIANIA SIĘ I WYPICIA KAWY,MOŻE WSPÓLNY WYPAD NA MIASTO LUB POZA MIASTO W CELU ZWIEDZANIA.POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I KOBIETY Z BERGEN KTÓRE TEŻ ...
Chetnie poznam jakąś sympatyczna dziewczyne z ktora bedzie mozna milo spedzic czas, wyjsc, pogadac, moze stworzyc jakis zwiazek?;]
Poznamy kolezanke lub kolege wiecej na priv :*
Paweł Kufel
04-07-2014 23:38
Witam, jestem Kacper. Mam 19 lat, chętnie poznam kogoś (najlepiej dziewczynę) w Andenes. Nudzi mi się po pracy i chętnie z kimś pogadam, pobiegam itp. Pozdrawiam.
Witam,poznam dziewczynę tak po prostu do pogadania o wszystkim i o niczym....
Czy ktoś ma ochote na spotkanie w ten weekend, na wspólna imrezę w Oslo? Mam na mysli zorganizowanie duzego grilla w parku lub pójście razem na imprezę, np do knajpki na Carl Berners Plass? Piszcie ...
Jestem tu nowa Szukam koleżanki na spacer-kawę, rower ,bo nie ukrywam że trochę się nudzę jak mąż w pracy, mam 13 letnią córkę która też szuka towarzystwa Mam nadzieje że ktoś tu się znajdzie
Hej, poznam koleżanki do babskich spotkań(kawa,zakupy,spacery,imprezy). Mam 30 lat, mieszkam na Høybråten w Oslo, strasznie mi sie nudzi i kąpletnie nie mam z kim pogadać, zainteresowane proszę o ...
Natali Natalia
01-07-2014 12:53
Witajcie, od jutra będę na stałe w Bergen, po prostu szukam jakichś znajomości, do rozmów, wycieczek i innych rzeczy. Bardzo lubię ludzi, po prostu...
Tez przydaloby sie pogadac.
Jak w temacie
witam czy sa jakies panie które nieraz czuja sie samotne chcialy by kogos poznac? sebastian lillestrom