Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paweł Kwiatkowski Dawid Odrobiński Jakub Patyk Rafał Kielczyk Mateusz Brzeziński Piotr Mal Krystian Kozyra Artur :D pawel piotr Daniel mechanik patryk5 bartaz13 .. MR Łukasz Słomka (2120 niezalogowanych)
6 Postów
Marcin Janecki
(cinolmj)
Wiking
'Negativitetens Kveletak' to musi być niezły prymityw. Najpierw naucz sie polskiego , może tutaj łatwiej Ci to przyjdzie, bo jeżeli ścierwem nazywasz kogoś kto poprawnie pisze i odmienia to jak należy nazwać takiego niedojdę językowego jak ty, który nie zdążył sie go nauczyć? Poza tym skoro nie znasz swojego to tym bardziej nie znasz norweskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Kinol nienarzekaj on tylko chce troche rozrywki dla spoleczenstwa stworzyc a przy okazji paru proletariuszy wnerwic A co do "sun" (z polskim ni) to sie niemartw umie sie nimi zajac jak miszcz jesli mu sie chce to zrobi cie rogaczem w dwa dni o ile masz z czego byc zrobionym rogaczem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Justyna Justa
(JustynaJusta)
Wiking
Ja nie wiem, pod większością postów sa jakis spiny. Az sie odechciewa wchodzić..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
A z boku,na gorze - piny!

p/s:
az chce sie tutaj zagladac!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Tiak polacy moja racja jest mojsza nie to moja racja jest mojsza. Szlachta dochodząca prawdy. Tak jest na kazdym forum z poruszonym tematem nie na temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
że też do tej pory żaden mongoł się nie przyczepił, że
po polskiemu to się mówi
jest tu ktoś z Sarpsborg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Masz w drugim poscie tematu naniesiona poprawke przez "Miszcza" aka Kliszczuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michał Kostrzewa
(StrzalaM)
Wiking
Hej,
Ja jestem z Sarpsborgata!
Mieszkam tu z dziewczyna od miesiąca. Przenieslismy się kawałek, pozostajemy w dzielnicy.
Może się jakoś spotkamy, na bajerkę na początek, można pod sklepem na rogu się umówić, skrzyżowanie z główną, na pewno wiesz, po środku ulicy.
Miło będzie poznać sąsiadów.
tel46364691
Pozdrawiam
Michał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Tiak polacy moja racja jest mojsza nie to moja racja jest mojsza. Szlachta dochodzÄ…ca prawdy. Tak jest na kazdym forum z poruszonym tematem nie na temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Kasia K
(kaskis)
Wiking
Negativitetens Kveletak napisał:
Ø wymawiamy jako *e* a nie jak cebulaki z Polski *o* co tez jest chyba za ciezkie do nauczenia sie i pisze to do Ciebie bez napinki

uu a pan to kto jest jak nie ''cebulak z polski'' ?? bo nie wydaje mi się aby rodowity norweg tak płynnie choć jednak nadal ubogo posługiwał się polszczyzną. Trochę samo krytytki..bo jak się czyta takie mongolskie teksty to aż się przykro robi na myśl co sobą prezentujesz. Troche klasy by nie zaszkodzilo. Zwłaszcza że zwracałeś się do dziewczyny. Jedyne komu przygarnąłeś to sobie.

I pierwsze słysze żeby Ø wymawiało się jako e ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok