1 NOK
Tomasz xxx
15-04-2014 20:52
witajcie. dosyć młody, ponoć przystojny z pewnością gentleman i czasami niepoprawny romantyk... mocno zmęczony męskim towarzystwem pragnę zaprosić płeć piękną na kawę i pogaduchy, bardzo chętnie na ...
Hej, może jest ktoś chętny na jakiś spacer, wypad na miasto? Mam 20 lat i mieszkam w Oslo...piszciee!
Agnieszka Olejnik
15-04-2014 16:38
Czesc Zaprosze fajna dziewczyne (lubiaca samochody) do kina na premiere filmu Fast&Furious, wiecej info na PW lub GG9153535 pisac niewstydzic sie XD
Witam wszystkich, ostatnio często spędzam czas samotnie i niebardzo potrafię go sobie zorganizować, może jest ktoś w okolicy z pomysłem i inicjatywa... Pozdrawiam
Siema dziewczyny szukam koleżanki z okolic Skien Porsgrunn Larvik w celu uzupełnienia wolnego miejsca na moto w weekendy mile widziane gaduły )
Poszukuje pracy przy sprzataniu. Posiadam prawo jazdy kat b oraz wlasny samochod.
Hej . Jest ktoś może z larviku , okolice ?
witam. zamiescilem ogloszenie na finnie i po wejsciu w swoje ogloszenie moge zobaczyc ile osob ogladało to ogloszenie. jest tam jeszcze taka opcja "har fått annonsen på e-post" i tam ...
moze jest w oslo jakas kobieta ktora da sie na kawe zaprosic
Witam, jeżeli ktoś mieszka w okolicach Sadviki/Baerum i miałby ochotę się spotkać, pogadać proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
Siemka,przeniosłem się sam z Hønefoss m-c temu i chętnie poznam Fajnych ludzi...jbc do jutra...w Destiny szału miejsce nie robi ale podobno Polonia tam zagląda...
Joanna P
02-04-2014 19:47
siemanko Mam na imie Pawel mam 27lat, od tygodnia mieszkam w Oslo na dzielnicy Roa, szukam osob ktore chcialy by czasami sie spotkac, pogadac, pojsc na spacer, rolki itd. jezeli sa na tym ...
Hej. Mam 42 lata, poszukuje kolezanki na wspolne pogaduchy i spacery. Mieszkam w centrum Oslo. Malgosia.
piotr s
30-03-2014 14:37
witam , tylko koleżanki ? a kolega może być ? lubię pogadać .
Witam drogie Babeczki pisze tutaj gdyz dobija mnie nadmierne towarzystwo facetów na kazdym kroku, brak mozliwosci porozmawiania i spotkania sie z kobieta ktora rowniez juz ma dosc samotnosci, lub ...
Siemka! Taka ładna pogoda dzisiaj....może ma ktoś ochotę coś dzisiaj porobić ??!
Siemanko Duzymi krokami zbliża się lato . Więc poszukuję trochę znajomych gdzieś na wyjscia czy cos w podobie . Może ktoś sie skusi na wyjscie z domu a nie tylko k... w domu siedzicie
Nikt ze znajomych nie praktykuje, a fajnie byloby nie chodzic samemu
Ktoś chętny pogadać? bo z braku zajęć mój mózg staje sie lekko infantylny
Krzysztof Zuba
19-03-2014 20:25
samotny po 40ce szuka miłej dziewczyny do wspolnego spedzania wolnego czasu. kontakt pryv gg11650395.
mieszkam i prowadze firme w norwegi ....szukam kolezanki albo partnerki
Hej, zamierzam się wybrać niedługo na zumbę i nie mam z kim, jakaś kobitka chętna się przyłączyć?
hej mam na imie Martyna mam 27 lat szukam koleżanek w Oslo.Uwilebiam wychodzic na miasto i rozmawiam przy kawie, interesuje sie modą i kocham książki.Mam duzo polskich książek więc chetnie moge sie ...
siemka strasznie się nudzę mieszkam w Oslo już ponad rok uczę się ale po szkole mam dużo wolnego czasu, wiec może któraś z was miałaby ochotę się poznać i spotkać na pogaduchy czekam na ...
Izabela W.
14-03-2014 10:50
hej od miesiąca mieszkam w Haugesund i chętnie nawiążę tu nowe kontakty towarzyskie. miło byłoby się spotkać i pogadać pozdr
pisac na priv
Cześć wszystkim ! Jestem nowy w norwegi i nie znam Oslo ani okolic. Jeśli ktoś chciałby mi co nie co pokazać będę bardzo wdzięczny pozdrawiam !
Kawka, spacer, wspolne pogaduchy itd. Ktos chetny? zapraszam
Poznam miłą koleżankę, która chciałaby pójść ze mną na imprezkę 16 marca w sobotę. Proszę o kontakt z góry dziękuję.
Witam jak w temacie jadę w ciemno szukam osób chcących również spróbować swoich sił w Norwegii.Bilet już kupiony 16 marzec, jadę swoim autem z południowej polski.Proszę o wiadomości na ...
Siemanko! Poszukuje damskiego wokalu w Oslo Jezeli umiesz spiewac to napisz Najlepiej w wieku od 15 do 21 lat nie mniej nie wiecej Pisac tutaj na priv.
Witajcie, Planuję wyjazd do pracy do Norwegii na rok, dwa, lub, jeśli sprawy ułożą się pomyślnie - na stałe. Planowany wyjazd- jesień, zima. Póki co odkładam kasę, bo życie w Norwegii to tanich ...
Witam moge zabrac osobe na swieta do polski jestem tu nie dlugo i pomogli by mi w tym co warto kupic tu i jest tansze niiz w polsce z góry daieki
Cześć, mam dwie darmowe wejściówki do BRYGGEN Nightclub. Ma ktoś ochote wyjść? Mam 28 lat. Moge podjechać autem gdyby ktoś miał problemy z dojazdem. Proszę o kontakt: +47 92533968
witam Od niedawna mieszkam w oslo i nikogo tutaj nie znam (pracy nie licze ). Może jest jakaś dziewczyna zainteresowana wypadem w sobotę wieczorem do clubu lub na skoki narciarskie w niedziele?? ...
Szukam kolezanek w Stavanger,najchetniej po 40 tce.
Szukam jakis polakow w wieku 13-15. Znajdzie sie ktos taki tutaj?
Czesc, Poszukuje znajomych z Heggedal i okolic. Mieszkam tu od niedawna, mam 31 lat i z checia poznam nowych znajomych
jesteśmy w norwegii już 2miesiące i nie mamy żadnych znajomych, chętnie poznam jakąś koleżankę albo mamę z dzieckiem. mamy 1,5 rocznego synka i miło by było jakby czasami miał się z kim pobawić a ja ...
A zatem jak w temacie: dzień dobry wszystkim na forum. Jeśli gdzieś jest już dedykowany wątek poświęcony przedstawianiu się - proszę nie bić, dopiero się uczę Nazywam się Rafał, mam lat 30 i ...
Hej szukam fajnego kursu norweskiego ,czy ktos moze polecic fajna szkole lub jeszce lepiej fajniego nauczyciele ,z gory dziekuje za pomoc
Hej, mam na imie Klaudia mam 25 lat, szukam kolezanek na wspolne pogaduchy, zakupy, plotki, kawke- wspolnego spedzania czasu po babsku Jest jakas chetna? ? Bo pomalu umieram z nudow!
Witam, jestem od niedawna w norwegii i niestety los chciał tak ze przyjechałem tutaj jako singiel, nie wierze za bardzo żeby znalesc tutaj miłosc ale interesuje Mnie czy wogole sa w okolicach molde ...
Hej , niedlugo przeprowadzam sie do mojego chlopaka do Bergen. Bylam tam wielokrotnie ale nie znam tam za wiele osob. Byloby mi milo gdyby ktos sie odezwal
Hej, Mieszkam w Sandnes. Jestem mamą dwóch synków: Kacpra (4lata) i Oskara (1,5 roku). Chętnie poznam mamy z Sandnes i okolic Poznajmy się
Tak jak w tytule napisałem szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu bo po pracy mam go dużo i nudzę się sam.Nie zależy mi na szybkim N..... tylko aby czas szybciej mijał a w miłym towarzystwie.Mam ...
Łukasz G
14-02-2014 08:37
w zamian za umycie naczyń masz zamiar wylizać pani patelnię?
Chetnie ruszylbym sie z domu obojetnie z kim ktos chetny?
Andrzej Cybulski
10-02-2014 15:36
Do spotkan,na pogaduchy,na wypady po butikach itp
witam :* szukam koleżanki do wspólnego spędzania czasu
Karolina Nastrozna
09-02-2014 22:01
Poznam jak w tytule. samotny.
Hej jest tu ktoś z Fredrikstad ?? Piszcie tu lub priv? Pozdrawiam
slawomir chronis
08-02-2014 04:11
Siema ludzie! Szukam chętnych i otwartych ludzi do zawarcia znajomości, jak wiecie smutno jest trochę bez znajomych rodaków w podobny wieku Mam 20 lat i jestem chłopakiem PS. jeżeli mają się ...