1 NOK
Witam mam na imię Radek chciałbym się zapytać czy znacie osoby lub firmy ,które poszukują pracowników do stajni, na produkcję, na magazyny? Ale może od początku...mam 21 lat i od niespełna 2 lat ...
Witam, wraz z narzeczonym mieszkamy od jakiegoś czasu w Trondheim i chętnie poznamy nowych fajnych i sympatycznych znajomych
JAko nowa na Forum - witam uprzejmie wszystkich Szukam kontaktu z poznanym dzis w Oslo, w kafejce pod arkadami (ktorej nazwy zapomnialam) sryzjerem/ stylista. Jedyne co wiem, to to, ze mieszka ...
Umiejętność rysunku jest źródłem i istotą samego malarstwa, rzeźby i architektury i wszelkiego przedstawienia podpadającego pod zmysły (...). Rysownik, który stanie się panem tej umiejętności, ma w ...
POZNAM POLAKÓW PRZEBYWAJACYCH W BODO. SZUKAM INFORMACJI ODNOSNIE NAUKI JEZYKA NORWESKIEGO W BODO. MOŻE COŚ WIECIE Na TEN TEMAT.POZDRAWIAM
darek krajewski
22-01-2013 10:25
witam!! szukam znajomych plec nie gra roli z nesøya jestem tu od niedawna i nie ukrywa ze lekko sie nudze towarzystwo wskazane jezeli sie ktos taki odedzwie prosze o ...
poznam ludzi zwiazanych z 1/4 mili w okolicy Horten
Hej, poszukuje dobrego towarzystwa najchetniej dziewczyn na pogaduchy, kawe lub piwo , z Lillestrøm i okolic. Jestem tu nowa i chetnie poznam fajne kolezanki
Monika Dudziak
18-01-2013 16:01
.
witam nawiążemy bardzo chętnie nowe znajomości najlepiej z parkami jeteśmy od paru miesięcy w Norwegi i cięzko o fajnych znajomych. Najlepiej osoby mieszkające w Larviku ,Sandefjordzie lub ...
Justyna Wantuch
16-01-2013 12:19
Poznam drugą połówkę lub przyjaciółkę ( 29- 38 lat) celem wspólnego wynajmu mieszkania w Oslo lub okolicy. Cenię życie uczciwe, wesołe, na odpowiednim poziomie kulturalnym, i towarzyskim. Lubię ...
witam , czy ktos z was korzystal juz z tego portalu? komdax.com , podobno jest swietny , warto wejść
Witam wszystkich serdecznie Prowadzę badania na temat optymizmu i satysfakcji z życia u singli i osób pozostających w związkach(partnerskich/małżeńskich, itd).Poszukuję chętnych do wypełnienia 3 ...
Chetnie poznam mlodych ludzi w okolicy Skien / Porsgrunn.
Rafix Niechcij
06-01-2013 14:54
Witam !!! od niedawna mieszkam w Stawanger i szukam nowych znajomych...czekam na oddzew i Pozdrawiam wszystkich..
Witam. mam 22 lata. Chetnie poznam kogos, z kim mozna bedzie poplotkowac, zabic nude.. moj mail madziakrk0@interia.pl
poznam dziewczynę w oslo,
poszukuje ludzi pochodzacych z Bialegostoku i okolic zamieszkujacych obecnie w norwegii a najlepiej Oslo i okolice w celu typowo kolezenskim , ja pochodze z Sokolki i mieszkam niedaleko oslo, telefon ...
Karol M
15-12-2012 10:32
Dzisiaj wprowadziłam się do Stavanger, nie znam nikogo, w związku z tym chętnie poznam ciekawych ludzi ze Stavanger i okolic
Witam potrzebuje kontaktu do lekarza najlepiej pediatry... ogólnie zaufanego lekarza z okolic Oslo. Mam 3miesięczne dziecko i w styczniu rodzinka przeprowadza się do mnie. Potrzebuje tutaj lekarza, ...
Hej! Ja i moj maz jestesmy w Oslo od niedawna i szukamy nowych znajomych w wieku ok 25-35 lat. Mieszkamy w okolicach Ris/Slemdal/Holmenkollen. Moj email to margareta.nilsson28@gmail.com. Piszcie! ...
Margareta Nilsson
10-12-2012 09:47
Hej Poznam kilka osób z Asker albo okolicy
Jak w temacie szukam sympatycznej pani z oslo. Najlepiej gadatliwej, bo lubię i wolę słuchac. Choc do małomównych nie należę. Jestem tutaj tydzień i czuje się trochę dziki. Może któraś Pani chciałaby ...
może są jakieś dziewczyny nie robiące nic dziś wieczór ??? jak tak to zapraszam na piwko , poszukuje fajnego towarzystwa (dziewczyn ) lubiące piwko , muzyke , zabawe ! Zapraszam !
Mam nadzieję ,że znajdę tu jakiś chętnych na nowe znajomości ,jestem w Norge 5 lat i właśnie za tydzień wynoszę się z gór prosto na wybrzeże.Z wiadomego powodu poszukuję osobników lubiących pogadać ...
Marek Nowak
15-11-2012 13:51
para,on 36 lat,ona 30 szuka kobiety,pary do wspolnej zabawy.dobra kolacja,lampka wybornego wina moze byc poczatkiem mile spedzonego czasu wspolnie.
Adam Blask
13-11-2012 22:39
hei. właśnie siedzę na zwolnieniu i się nudzę mocno. może uda się tu kogoś poznać z okolicy i pogadać?
Chcialbym poznac kobiete potrzebujacą czulosci oraz potrzeby milo spedzonego czasu,gdzie sex moze byc milym dodatkiem a nie koniecznoscia.Mieszkam w Stavanger ,kontakt najlepiej meilowy ...
Dominik Sobczak
13-11-2012 10:44
hei, przeprowadzilismy sie niedawno do drammen, mamy 2 dzieci poltoraroczne chetnie poznamy mamy z dziecmi w podobnym wieku w celu wspolnie spedzania wolnego czasu. Spacery, zabawa, zakupy, kawa, ...
Cześć dziewczyny! Szukam chętnych na spacery, bieganie jak i pogaduchy przy gorącej czekoladzie Mam 24 lata i chętnie zapoznam osoby w wieku 19-24 lata. Pozdrawiam serdecznie
Czesc Poznam dziewczyny z Bergen i okolic, ktore mialy by okazje od czasu do czasu wyskoczyc na kawke, zakupy czy pogaduchy
Krzysiek Brzęczyszczykiewicz
06-11-2012 20:57
hej tez mieszkam w norwegi i nie znam tu nikogo .a mozesz mi napisac gdzie lezy dokladnie ta miejscowosc?
darek kowalczyk
05-11-2012 21:24
mieszkam w Polsce szukam bezdzietnego kawalera domatora 33-40 lat powyzej 175 cm z kraju lub zagranicy na dobre i zle kwiatowa@onet.pl
Anders B
04-11-2012 22:24
Hej niedawno przeprowadziłem się do Alesund i bardzo chętnie poznam osoby z tego miasta... Jest tutaj bardzo ładnie i wogóle ale trochę nudno samemu
szukam chetnej ,
Heja przeprowadzamy sie mama tata marita10 ingrid4 edward0,5 z trondheim do kragero sannidal jest ktos z polski tam w okolicy pozdro!!!!!!
hej mam dwu letniego syna szukamy znajomych w okolicach Gol
W Gdyni zajmuję się czyszczeniem tapicerek mieszkaniowych i samochodowych, jako firma. Mam 3 letnie doświadczenie. Czy wbić się z takimi usługami w Norwegii ? Dosyć dobrze znam się na rzeczy. ...
mamy ktore sie nudza i chca by ich pociechy miały z kim sie pobawic pisac
Witam serdecznie Poszukuję koleżanek z okolic Røyken na pogaduszki, kawkę i zakupy bo bardzo mi tego brakuje a w samotności to wiadomo jak to jest Byłoby też super gdyby znalazła się także ...
prywatne spotkania z kobietami lubiacymi sex oralny.gwarantuje dyskrecje.kulture niezapomniane doznania
Ktoś ma ochotę popisac po norwesku? Dla praktyki?
Szukam seksu (lol) bez zobowiazan na terenie Oslo. Nie interesuja mnie zadne dluzsze zwiazki , tylko spotkania na sam seks. Bez zadnych sciem ,gierek , aidsow itp. . Dobrze zbudowany ...
Witam! Jesli masz ochote sie przylaczyc do wspolnego spacerowania lub biegania to zapraszam.
Dziewczyny otwarte lubiące się śmiać i sympatyczne poszukiwane !! mieszkam w Oslo od paru miesięcy i nudzę się nie mam z kim iść na zakupy , wypic kawke czy poplotkowac mam nadzieje ze ktoś ...
function fb_showDetail(srcElement) {var targetID, srcElement, targetElement, imgElementID, imgElement;targetID = srcElement.id + "_details";imgElementID = srcElement.id + "_img";targetElement = ...
Poznam przyjaciółkę...Drammen i okolice
Szukasz możliwości nowych spotkań? Chcesz spotkać mężczyznę lub kobietę? A może spotkać chłopaka lub dziewczynę do nawiązania pięknej przyjaźni? Odwiedź naszą stronę internetową i poznaj nowych ...
Hey szukam fajnej dziewczyny z Oslo
tego nie napisalem
Szukam dziewczyny
Poznam kobiete z Stavanger lub okolic ktora chce milo i intymnie spedzac czas.Kontakt najlepiej robert.sarmak@onet.pl
brzy dal
10-10-2012 18:41