Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2420 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
HenrykBednarz napisał:
Daleko , dokładnie , jaka ptrzyłaem na "tanie loty" to 2300 wyszło na łebka ,a na Topr 10 razy mniej ...
Niby tak i niby Nie .
---
Wszystko zależ od tego ... CO DALEJ ... ?
---
Ponieważ przyloty z Polski do Norge są dużo tańsze / wcześniejszy zakup promocyjny / niż same Loty Po NORGE ! które mają prawie stałe ceny ...!!!
---
Tylko zobacz ile kosztuje dojazd z Torp do OSLO ...!!! , albo z Rygge lub z Gardermoen ...
---
Torp i Rygge jest dobre i tanie , jeżeli z tych lotnisk lecisz bezpośrednio dalej ...!
W innych przypadkach , cena końcowa połączeń , jest porównywalna ...
---
Nie wiem jaką wybierałeś trasę porównawczą i z jakim wyprzedzeniem oraz skąd w Polsce zaczynałeś START .
Niemniej Norwegian jest standardowo droższy od WizzAir i Ryanair na trasach z Polski do Norge .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
HenrykBednarz napisał:
Od samego początku pomyślałem ,że to miejsce dla twardzieli klimat ostry polarny .

Zgadzam się z Tobą że tak jest jak piszesz .

E tam , nie jest tak źle jak piszą w podręcznikach .
Moja Wioska leży w strefie oceanicznej i zimą bywa nieraz cieplej , niż w Polsce w górach ...
---
ponadto Tu Fiord nie zamarza tak jak na południu w okolicach Oslo Drammen ...
Taka sobie naturalna specyfika .
Rybę jak się daje , to można łowić bezproblemowo , nawet i w siarczysty mróz , prosto z wody a nie z lodu ...
I ZORZA ... I NOC Polarna i Dzień bezkresny Latem ...
---
A Świerzy Śnieg ... BŁĘKITNY ... ! jak garść chmury ...zgarniętej z powały niebios ...
---
ECH ...
Tylko dlaczego to wszysto jest tak daleko ode Polski ...
Dlaczego tak ...
---
I jak Tu ŻYĆ panie premierze ... JAK ...!?
a może świeży?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Henryk Bednarz
(HenrykBednarz)
Nowicjusz
Dzień dobry NOK maniakom

Wolne sobie w pracy zrobiłem dzisiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis: