1 NOK
Witam, Jestem tu od niedawna i tak sie zastanawiam czy są tu "nasi" z kimś z kim można się spotkać i pogadać bo jakoś nudno tu wieczorami w tej norkowni.
Katarzyna Gajdosz
13-11-2013 09:34
Heja Szukam znajomych Może jest ktoś chętny na wyjście by pogadać przy kawie lub piwie
marzena tecza
11-11-2013 22:00
lukasz matracki
11-11-2013 13:49
Witam może jest tutaj jakiś polak ,polka przyjechałem niedawno i chciałbym się tutaj zapoznać z terenem GDZIE CO I JAK ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Witam może jest tutaj jakiś polak ,polka przyjechałem niedawno i chciałbym się tutaj zapoznać z terenem GDZIE CO I JAK ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Cześć Mieszkam w Nannestad ale często bywam na Furuset Ktoś chętny na kawe albo pogaduchy ?
Jest ktos chetny by razem isc szukac pracy ? wspolnie razniej. Z okolic Jessheim, Gardermoen, chetnych prosze pisac
Proszę tylko o poważne i zdecydowane odpowiedzi kobiet zainteresowanych moją "ofertą". Od 8 lat pracuję w Norwegii w okolicach Oslo, od 7 lat wciąż u tego samego pracodawcy. Aktualnie ...
Sa? z dziecmi w wieku przedszkolnym?
mam pytanie przyszedł mi do Polski mandat w tym dniu stalem na innej ulicy niz tam jest podana stalem w dozwolonym miejscu parkingowym bez parkomatow co mam zrobic
lukasz chleb
04-11-2013 12:13
Halo ludzie nudzicie sie nie macie co robic ....nie piszmy ciągle o zapoznawaniu się tylko poprostu się spotkajmy..kto chętny proponuje wtorek godz 19 koło tygrysa Dziękuje pozdrawiam
Witajcie szukam miejsca gdzie mogłbym się zatrzymać i szukac pracy. jestem operatorem koparki mam 7 lat doświadczenia angielski prawie perfect i norweski od 3 miesięcy. chciałbym przyjechać do Norge ...
Wynajecie mieszkania samodzielnie jest dosc kosztowne dlatego poszukje osoby ktora chcialaby wynajac cos wpolnie ze mna. Charlie 93971138
Witam Niedawno przyjechałem do Norwegi i szukam znajomych z okolic Oslo bądź też z Oslo. Mieszkam niedaleko Lillestrom. Pozdrawiam wszystkich
Cześć, Szukam jakiś znajomych w Drøbak i okolicach. Jestem w Norwegii od roku. Pracuję ale po pracy i w weekendy brakuje mi wyjścia i spotkania się z fajnymi ludźmi. Jeżeli ktoś lubi nawiązywać ...
Siemka mam na imię Jacek chciałbym poznać kilka fajnych osób spotkać się pogadać, zaproponować jakiś wspólny wypad na miasto, basen bądź po-prostu na piwo mam jeszcze jakieś zapasy z polski wiec ...
Siemka mam na imię Jacek chciałbym poznać kilka fajnych osób spotkać się pogadać, zaproponować jakiś wspólny wypad na miasto, basen bądź po-prostu na piwo mam jeszcze jakieś zapasy z polski wiec ...
Cześć Wszystkim forumowiczom! Nazywam się Magda, niedawno skończyłam studia i liczę na szybkie rozpoczęcie mojej przygody z Norwegią. Niestety nie znam nikogo z tego pięknego kraju, więc uznałam, że ...
Witam, jestem tu nowy w okolicy może ktoś spotkał by sie i poopowiadał co można tu ciekawego porobić w wolnym czasie, może jakiś wypad na ryby, ktoś ma obcykane jakieś miejsce? spedfire@gmail.com
Cześć, Szukam kompanów do (e)migracji... Chcielibyśmy wyjechać za jakieś pół roku, ale ponieważ mam małą córeczkę boję się jak diabeł - w ogóle cykor jestem. Niestety nie znam nikogo, kto ...
Witam . Jestem Kuba 20 lat . Szukam znajomych w okolicach Oslo - Moss . Sam jestem ze Ski . Ludzie odzywajcie sie bo pierdolca dostane w domu
Witam mam na imie Iza mam 28 lat i PILNIE poszukuje pracy w Oslo.Chetnie podejme prace przy sprzataniu ,opiece nad dziecmi.Jestem osoba pracowita ,uczciwa,punktualna i nie boje sie ciezkiej pracy ...
Szukam milej kolezanki Krystiansad
Witam Jestem tu po raz pierwszy. Od trzech tygodni mieszkam w Sarpsborg, nie znam tu nikogo, chentnie poznam rodaków z Polski
Ludziki Co powiecie w Sobotę 12 Października koło tygryska. o godzinie 18:00 Zapraszam do integracji wyjdźmy do ludzi Proszę się określić na forum mniej więcej ile ludzików dołączy
Anders B
13-10-2013 18:04
Witam Jestem tu po raz pierwszy. Od trzech tygodni mieszkam w Sarpsborg, nie znam tu nikogo, chentnie poznam rodaków z Polski
Cześć dziewczyny ! Mieszkam w Norwegii od lutego, pracuje tutaj ale tylko 3 dni w tygodniu, a mój chłopak długo pracuje, także mam sporo wolnego czasu.Chętnie poznałabym nowe osoby Jeśli któraś z ...
witam orientuje sie moze ktos ile kosztuje taksowka z moss na lotnisko w rygge okolo 15 km
Witam, Jestem z Asker i poznam ciekawych ludzi z Asker, Oslo, Drammen i okolic.
Metalowiec ze stażem szuka bratnich duchów. W planach koncerty, piweczko, wódeczka, domówki i rozmowy do rana......Oslo i okolice.
Jacek Zając
08-10-2013 21:39
Witam Ma ktos ochote wybrac sie z nami (ja +2 inne kolezanki) do restauracji w Oslo jutro godz. ok. 19 Koszt to 90 nok w cenie: MENY Danie glowne Chicken Thai 2.0 Kylling, chili, ...
don wasyl
07-10-2013 18:42
Poznam Polki w Kristiansand,
Witam!!! szukam kogoś do wspólnego wynajęcia domu w Arendal/ okolice. Nie przeszkadza mi prawie nic, po za robieniem z mieszkania meliny. Mam nadzieję że znajdzie się jakaś ogarnięta osoba. ...
Witam serdecznie. Szukam ludzi w wieku 40 - 50 lat pracujących w Norwegii w przetwórstwie rybnym lub owocowo warzywnym mogących pomóc w znalezieniu pracy.
...
panna 37 lat mieszkam w Polsce szukam bezdzietnego kawalera domatora 33-40 lat powyzej 175 cm z kraju lub zagranicy na dobre i złe kawamokate@gazeta.pl
WITAM WSZYSTKICH NIE WIEM GDZIE DODAWAC TAKIE POSTY JESTEM 30 LETNIA DZIEWCZYNA MIESZKAJACA W LONDYNIE MOIM MARZENIEM JEST SIE STAD WYDOSTAC DO NORWEGII NIE MAM TAM NIKOGO WIEC PODEJMUJE SIE NAPISAC ...
Czy ktoś słyszał kiedy zaczynają się kursy norweskiego w Sandefjord lub Tonsberg.slyszalam,że jest jakiś intensywny kurs 3 miesięczny po którym jest szansa na bycie komunikatywnym. Nie wiem czy to ...
z gury dziękuje za pomoc wszystkim zainteresowanym
czesio.:* napisał: typowe norweskie zachowanie...
Szukam Kobiety na resztę życia. Nie interesują mnie szybkie romanse... Ze mną jak z dzieckiem. Za rączke i do łóżka Zostawiam wam GG: 8343499...
Witam, forumowiczki i forumowiczów! Mieszkam w Norwegii już jakis czas, ale ciężko znaleźć tu jakichś konkretnych znajomych, dlatego postanowiłem napisać tutaj. Mam 23 lata i poszukuje znajomych w ...
Witam. Jestem w Norwegii od niedawna. Szukam kogos z okolic Oslo ale rownie z calej Norwegii. Do wspolnyh rozmow np na temat muzyki itp. Jakiegos wypadu na koncert rowery spacer. Pozdrawiam.
witam . szukam kogoś kto tak jak ja ma trochę wolnego czasu. na forum jest dużo takich postów więc żeby nie powielać napiszę kilka słów o sobie. może znajdzie się ktoś z podobnymi ...
Hej, poszukuję znajomych w okolicy. Czy jest tu ktoś z Frekhaug lub bliskich okolic ?
Albo może jakieś Drammen bądź okolice .
Chętnie poznam kobietę z Oslo lub okolic, w wieku od 18 do 30 lat, która miała by ochotę na wspólną kawę, piwko, spacer itp. Do zobaczenia, mam nadzieję...
Wojciech Mrozek
21-09-2013 16:25
Cześć Jestem z Nannestad . Szukam znajomych do pogadania przy kawie
Witam W październiku wybieram się do Oslo. Chciałabym tak znaleźć pracę (jeszcze nie mam). Trochę poczytałam itp. itd. i przez neta raczej więcej nic nie zdziałam (rejestracja na portalach z ...
Tak jak w tytule postu Skedsmokorset i okolice
Joanna F-N
20-09-2013 17:24
Witam. Poznam Polaków z Kløfty i okolic .
Karolina Xx
19-09-2013 17:48
witam szukam znajomych w okolicy Bekkestua bo siedzenie w domu jest strasznie nudne a milo czasem z kims sie spotkac i pogadac
Poznam dziewczyny z Bergen i okolic chetne na kawke, spacer czy po prostu pogaduchy
Ilona S
16-09-2013 14:49
poznam znajomych jesshem okolica kawa itp
Witam, Mam 41 lat i mieszkam w okolicy Trogstad/Askim chetnie poznam kobiete zainteresowana stalym zwiazkiem, Pozdrawiam