1 NOK
przydaloby sie fajne grono znajomych wiek 16-23 . Teraz wiosna to trzeba korzystac.
Jak w tytlule Miło byłoby spędzić trochę czasu po pracy z nowymi znajmoymi Ktoś też cierpi na wydłużającą się nudę?
Piotr Melcer
03-04-2013 18:21
Witam, Mam na imię Dawid, mam 23 lata. Aktualnie przyjechałem na ~3 tygodnie do Bergen, do rodzinki Szukam osób które również mają nieco wolnego czasu i chciałby nieco pozwiedzać to piękne ...
Witam od niedawna mieszkam w strommen. Mam 24 lata Chetnie poznam kogos w okolicy kto jest zabawny i lubi sie bawic. pozdrawiam
Szukam osoby z Bergen która nudzi się w wolne dni.
Cześć Jestem nowy. Czy sa jacyś Polacy w Lillehammer ? Moze jakies spotkanko - meeting ?
Witam Jestem W Oslo od stycznia. Przyjechałam tu do męża. Mam 10 letniego syna, który juz uczęszcza do szkoły. Pare dni temu dowiedziałam się że jestem po raz drugi w ciąży. Nie mam póki co tutaj ...
posluchaj mnie jasta nie prosze o rady w znalezieniu pracy, nie prosze o rady w znalezieniu szkoly nauki jezyka, nie interesuje mnie tusk i jego cyrk na kolkach, jezeli przeszkadza ci to ze nie ...
My Way of Norway - niezły blog, choć nowy. Myślę, że warto śledzić jak się rozwinie
Witam, Może ktoś podrzucic gdzie warto wyjść wieczorkiem na piwko ,gdzie można spotkać "naszych" tak żeby wypić piwo , pogadać poznać nowych ludzi. Może taki watek jako poradnik dla nowo ...
Hejka Szukam koleżanki w wieku 25-35 lat z którą mogłabym pójść na kawę, pogadać o babskich sprawach. Jestem mamą 2- ki fajnych małych dzieciaczków . Jesli znalazlaby sie taka osoba-by to prosze ...
Witam Chciałbym aby ELEKTRYCY, ENERGETYCY wypowiedzieli się na temat warunków pracy w Norwegii. Jeżeli to możliwe napiszcie coś. Nie mówimy tu o zarobkach. Gdzie pracujemy sektor prywatny, ...
hej czy w langevag /w okolicach mieszkaja jakies polskie mamy z malymi dziecmi? mam dwojke maluchow- córa 2,5 i synka prawie 5cio latka. poki co jestem dojezdna z pl wkrotce sie to zmieni i ...
Cześć. Szukam znajomych w Sandnes. Poza tym chciałam się dowiedzieć czy w tej okolicy sa organizowane jakieś spotkania Polaków albo imprezy integracyjne lub zapoznawcze dla nich bądź gdzie mogę ...
Szukam kolezanek z okolic Vinterbro. Imprezami nie jestem zainteresowana. Mam dzieci. Po prostu czas na kawe i plotki. Tego brakuje mi tu w NO
poszukuje 2o latki najlepiej z chlopakiem do rozladowania Z tej racji szukam ludzi, którzy mogliby mi pomóc Chcialbym żeby ktoś pomogl mi Wiec jeśli są jacyś życzliwi rodacy jada do Norwegii ...
Zostaje w Drammen na świeta....Jakieś propozycje?
Witam Mam na imie Mateusz, mam 21lat i od lutego 2013 mieszkam w Norwegii ( okolice Oslo-Drammen ). Szukam uczciwej pracy w dowolnej branzy. Mam wysztalcenie srednie po maturze a w maju zdaje ...
Witam serdecznie Tak jak w tytule poznam koleżanki na zakupy, kawkę i inne babskie sprawy oraz kolegów. Wraz z chłopakiem poznamy również parę , z którą można byłoby gdzieś wyskoczyć czy fajnie ...
Witam, są jacyś polacy albo polki w tej okolicy ???
Witam, mieszkam w Oslo od 4 miesiecy, pare dni temu otrzymalam dopiero nr personalne dla rodziny. Mam 5 letnie dziecko i chcialabym jak najszybciej zapisac je do szkoly/przedszkola. Mieszkam w Tøyen ...
hei czy sa w Drobak jakies fajne Polki z którymi można byłoby pogadać przy kawce lub herbatce? Pozdrawiam
Witam wszystkich, mam pytanie gdzie jest jakiś fajny basen w oslo, najlepiej całodobowy hehe z góry dziękuję za wszelkie informacje
doti xxx
26-02-2013 19:13
Witajcie, Mieszkam w okolicach Sinsen, przenoszę się na toyen prawdopodobnie, pracuję na jernbanetorget. Może ktoś również pochodzi z tych okolic, choć nie jest to aż tak niezbędne. Jak jest wolne ...
Czesc,poznam ludzi w Drammen,wycieczki,wspolna nauka ,snowboard,gry,obojetnie.lub chocby pogadac,zapraszam
Poznam ciekawych ludzi z kristiansand i okolic. Mam 19 lat Jak co to pisac
Cześć w sierpniu razem z moim chłopakiem przeprowadzamy się do Oslo w związku z tym chciałabym poznać znajomych ,żeby moc z kimkolwiek pogadać i miło spędzić czas. Mam 20 lat na imię Klaudia
hej, może jest ktoś z Bergen Zapraszam do kontaktu
szukam znajomych z w/w okolicy.
szukam znajomych z w/w okolicy.
Witam chetnie nawiazemy kontakt z ludzmi z okolic Klepp mamy 2 dzieci w wieku 9 i 13 lat wiec kontakt z ludzmi z dzieciaczkami mile by nas zaskoczyl. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich Kaska
Za jakieś 4-5 miesięcy mam wyjechać do NOR i mieć przy okazji pewność ze jakiegoś już znajomego tam będę miał a i najważniejsze to ze mam 15 lat
' '
21-02-2013 15:34
Witam wszystkich, jestem tu zupełnie nowa, chętnie poznam choć jedną koleżankę , nie mam tu znajomych, a nie łatwo jest kogoś zaczepiać na ulicy pomyślałam więc że napisze tu na forum.
Witam, Mieszkam w Fjellhamar wraz z 11miesięczną córeczką. Poszukujemy mam z dzieciaczkami do wspólnych spacerków i zabaw
My name i Roy, I am 23 years old and I am looking for a girlfriend.
Jan Kowalski
19-02-2013 07:31
Poznam znajomych z Lillehammer
Poznam kolezanki z Lillehammer i okolic
Od niedawna mieszkam w Oslo i brakuje mi tu takich prawdziwych psiapsiulek jak rowniez towarzysza na rower czy trening z ktorymi mozna milo spedzic wolny czas, zarowno przy kawce jak i do wspolnych ...
szukam zespołu covery, własne bez znaczenia...prosze o wiadomosci ,,,mam mirkofon, podkłady i 13 lat doświadczenia.
Witam serdecznie szukam kolezanek dla mojej mamy ktora aktualnie tutaj mieszka wiec jesli jest w okolicach lorenkog, lillestrom, skedsmo itp jakas kobietka ktora chetnie umowi sie na kawe i ...
Szukałem starego ogłoszenia Poloni Oslo ale juz chyba wygasło. Dlatego tez witam serdecznie. ogłoszenie to skierowane jest do miłośników siatkówki. Od paru lat w Oslo istnieje drużyna ...
Maciej Sz
10-02-2013 22:49
poznam osoby z vinterbro i okolic
Witam wszystkich. Pracuję od niedawna w Norwegii i potrzebuję otworzyć tu konto w Banku lecz nie jestem tu zameldowany lecz w polsce. Czy jest to w ogóle możliwe??? Z góry dziękuję za każdą ...
szukam znajomych z finnsnes pogadac na piwko na kawke itd..
chętnie poznam dziewczyny i panie ,cel>tylko poważne oferty nawiązania znajomości , nie szukam przelotnych romansów ,skłaniam się ku poważnemu związkowki ,jeśli takowe kobiety są to zapraszam
Jon Doe
03-02-2013 18:14
Hej, witam, jestem wokalistką, ale pewnie za niedługo zapomnę jak to jest śpiewać... z checią poznam osoby mające muzyczne zamiłowania, chcące spotykać się na próbach, grać covery, czy też własne ...
Grzegorz Sylwestrzak
03-02-2013 17:02
szukam znajomych w Oslo
witam wszystkich chętnie poznam jakieś fajne koleżanki z okolicy Oslo, Storo, na miłe wypady na zakupy , kawkę, może jakieś fitnes, zumbę, łyżwy, basen albo coś w tym stylu, by urozmaicić sobie ...
Poszukuję pokoju do wynajęcia w Bergen lub okolicach.
Witam! Mam 2.5letnia coreczke szukam rodzin lub mam z dziecmi z okolicy Hvalsatd, Asker. Obecnie przebywam z corka w domu maz cale dnie w pracy. Super bylo by sie poznac i moja corka miala by wiecej ...
Moze spotkanie w Drammen
idzie moze ktos na piwo? ogolnie wyjsc z domu nie siedziec przy kompie... siedze w oslo 3 miesiac i nikogo jeszcze nie zdazylem tu poznac...
No Witam Jestem Patrycja i też mieszkam w Oslo tak mnie jakoś dzisiaj tknęło żeby wejść na moją norwegię.. zrobiłam sobie przerwę w Nauce bo sesja mi się zbliża heh też w sumie nikogo nie znam.. i ...
Witam, Na początku stycznia wraz z narzeczonym przyjechaliśmy do Kongsvinger, ponieważ ja narazie nie pracuję to siedzę w domu i uczę się norweskiego, dlatego z chęcią spotkałabym się w ciągu dnia z ...
Witam wszystkich, Czy sa na tym portalu jacys towarzyscy rodacy mieszkajacy w okolicy Kristiansund? Pozdrawiam,
Witam Jest fajnie, ale im więcej znajomych tym fajniej. Może ktoś ma ochotę wybrać się razem na basen siłownię albo jeszcze gdzieś indziej?