1 NOK
Witam, Mam na imię Dawid, mam 23 lata. Aktualnie przyjechałem na ~3 tygodnie do Bergen, do rodzinki Szukam osób które również mają nieco wolnego czasu i chciałby nieco pozwiedzać to piękne ...
Witam od niedawna mieszkam w strommen. Mam 24 lata Chetnie poznam kogos w okolicy kto jest zabawny i lubi sie bawic. pozdrawiam
Szukam osoby z Bergen która nudzi się w wolne dni.
Cześć Jestem nowy. Czy sa jacyś Polacy w Lillehammer ? Moze jakies spotkanko - meeting ?
Witam Jestem W Oslo od stycznia. Przyjechałam tu do męża. Mam 10 letniego syna, który juz uczęszcza do szkoły. Pare dni temu dowiedziałam się że jestem po raz drugi w ciąży. Nie mam póki co tutaj ...
posluchaj mnie jasta nie prosze o rady w znalezieniu pracy, nie prosze o rady w znalezieniu szkoly nauki jezyka, nie interesuje mnie tusk i jego cyrk na kolkach, jezeli przeszkadza ci to ze nie ...
My Way of Norway - niezły blog, choć nowy. Myślę, że warto śledzić jak się rozwinie
Witam, Może ktoś podrzucic gdzie warto wyjść wieczorkiem na piwko ,gdzie można spotkać "naszych" tak żeby wypić piwo , pogadać poznać nowych ludzi. Może taki watek jako poradnik dla nowo ...
Hejka Szukam koleżanki w wieku 25-35 lat z którą mogłabym pójść na kawę, pogadać o babskich sprawach. Jestem mamą 2- ki fajnych małych dzieciaczków . Jesli znalazlaby sie taka osoba-by to prosze ...
Witam Chciałbym aby ELEKTRYCY, ENERGETYCY wypowiedzieli się na temat warunków pracy w Norwegii. Jeżeli to możliwe napiszcie coś. Nie mówimy tu o zarobkach. Gdzie pracujemy sektor prywatny, ...
hej czy w langevag /w okolicach mieszkaja jakies polskie mamy z malymi dziecmi? mam dwojke maluchow- córa 2,5 i synka prawie 5cio latka. poki co jestem dojezdna z pl wkrotce sie to zmieni i ...
Cześć. Szukam znajomych w Sandnes. Poza tym chciałam się dowiedzieć czy w tej okolicy sa organizowane jakieś spotkania Polaków albo imprezy integracyjne lub zapoznawcze dla nich bądź gdzie mogę ...
Szukam kolezanek z okolic Vinterbro. Imprezami nie jestem zainteresowana. Mam dzieci. Po prostu czas na kawe i plotki. Tego brakuje mi tu w NO
poszukuje 2o latki najlepiej z chlopakiem do rozladowania Z tej racji szukam ludzi, którzy mogliby mi pomóc Chcialbym żeby ktoś pomogl mi Wiec jeśli są jacyś życzliwi rodacy jada do Norwegii ...
Zostaje w Drammen na świeta....Jakieś propozycje?
Witam Mam na imie Mateusz, mam 21lat i od lutego 2013 mieszkam w Norwegii ( okolice Oslo-Drammen ). Szukam uczciwej pracy w dowolnej branzy. Mam wysztalcenie srednie po maturze a w maju zdaje ...
Witam serdecznie Tak jak w tytule poznam koleżanki na zakupy, kawkę i inne babskie sprawy oraz kolegów. Wraz z chłopakiem poznamy również parę , z którą można byłoby gdzieś wyskoczyć czy fajnie ...
Witam, są jacyś polacy albo polki w tej okolicy ???
Witam, mieszkam w Oslo od 4 miesiecy, pare dni temu otrzymalam dopiero nr personalne dla rodziny. Mam 5 letnie dziecko i chcialabym jak najszybciej zapisac je do szkoly/przedszkola. Mieszkam w Tøyen ...
hei czy sa w Drobak jakies fajne Polki z którymi można byłoby pogadać przy kawce lub herbatce? Pozdrawiam
Witam wszystkich, mam pytanie gdzie jest jakiś fajny basen w oslo, najlepiej całodobowy hehe z góry dziękuję za wszelkie informacje
doti xxx
26-02-2013 19:13
Witajcie, Mieszkam w okolicach Sinsen, przenoszę się na toyen prawdopodobnie, pracuję na jernbanetorget. Może ktoś również pochodzi z tych okolic, choć nie jest to aż tak niezbędne. Jak jest wolne ...
Czesc,poznam ludzi w Drammen,wycieczki,wspolna nauka ,snowboard,gry,obojetnie.lub chocby pogadac,zapraszam
Poznam ciekawych ludzi z kristiansand i okolic. Mam 19 lat Jak co to pisac
Cześć w sierpniu razem z moim chłopakiem przeprowadzamy się do Oslo w związku z tym chciałabym poznać znajomych ,żeby moc z kimkolwiek pogadać i miło spędzić czas. Mam 20 lat na imię Klaudia
hej, może jest ktoś z Bergen Zapraszam do kontaktu
szukam znajomych z w/w okolicy.
szukam znajomych z w/w okolicy.
Witam chetnie nawiazemy kontakt z ludzmi z okolic Klepp mamy 2 dzieci w wieku 9 i 13 lat wiec kontakt z ludzmi z dzieciaczkami mile by nas zaskoczyl. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich Kaska
Za jakieś 4-5 miesięcy mam wyjechać do NOR i mieć przy okazji pewność ze jakiegoś już znajomego tam będę miał a i najważniejsze to ze mam 15 lat
' '
21-02-2013 15:34
Witam wszystkich, jestem tu zupełnie nowa, chętnie poznam choć jedną koleżankę , nie mam tu znajomych, a nie łatwo jest kogoś zaczepiać na ulicy pomyślałam więc że napisze tu na forum.
Witam, Mieszkam w Fjellhamar wraz z 11miesięczną córeczką. Poszukujemy mam z dzieciaczkami do wspólnych spacerków i zabaw
My name i Roy, I am 23 years old and I am looking for a girlfriend.
Jan Kowalski
19-02-2013 07:31
Poznam znajomych z Lillehammer
Poznam kolezanki z Lillehammer i okolic
Od niedawna mieszkam w Oslo i brakuje mi tu takich prawdziwych psiapsiulek jak rowniez towarzysza na rower czy trening z ktorymi mozna milo spedzic wolny czas, zarowno przy kawce jak i do wspolnych ...
szukam zespołu covery, własne bez znaczenia...prosze o wiadomosci ,,,mam mirkofon, podkłady i 13 lat doświadczenia.
Witam serdecznie szukam kolezanek dla mojej mamy ktora aktualnie tutaj mieszka wiec jesli jest w okolicach lorenkog, lillestrom, skedsmo itp jakas kobietka ktora chetnie umowi sie na kawe i ...
Szukałem starego ogłoszenia Poloni Oslo ale juz chyba wygasło. Dlatego tez witam serdecznie. ogłoszenie to skierowane jest do miłośników siatkówki. Od paru lat w Oslo istnieje drużyna ...
Maciej Sz
10-02-2013 22:49
poznam osoby z vinterbro i okolic
Witam wszystkich. Pracuję od niedawna w Norwegii i potrzebuję otworzyć tu konto w Banku lecz nie jestem tu zameldowany lecz w polsce. Czy jest to w ogóle możliwe??? Z góry dziękuję za każdą ...
szukam znajomych z finnsnes pogadac na piwko na kawke itd..
chętnie poznam dziewczyny i panie ,cel>tylko poważne oferty nawiązania znajomości , nie szukam przelotnych romansów ,skłaniam się ku poważnemu związkowki ,jeśli takowe kobiety są to zapraszam
Jon Doe
03-02-2013 18:14
Hej, witam, jestem wokalistką, ale pewnie za niedługo zapomnę jak to jest śpiewać... z checią poznam osoby mające muzyczne zamiłowania, chcące spotykać się na próbach, grać covery, czy też własne ...
Grzegorz Sylwestrzak
03-02-2013 17:02
szukam znajomych w Oslo
witam wszystkich chętnie poznam jakieś fajne koleżanki z okolicy Oslo, Storo, na miłe wypady na zakupy , kawkę, może jakieś fitnes, zumbę, łyżwy, basen albo coś w tym stylu, by urozmaicić sobie ...
Poszukuję pokoju do wynajęcia w Bergen lub okolicach.
Witam! Mam 2.5letnia coreczke szukam rodzin lub mam z dziecmi z okolicy Hvalsatd, Asker. Obecnie przebywam z corka w domu maz cale dnie w pracy. Super bylo by sie poznac i moja corka miala by wiecej ...
Moze spotkanie w Drammen
idzie moze ktos na piwo? ogolnie wyjsc z domu nie siedziec przy kompie... siedze w oslo 3 miesiac i nikogo jeszcze nie zdazylem tu poznac...
No Witam Jestem Patrycja i też mieszkam w Oslo tak mnie jakoś dzisiaj tknęło żeby wejść na moją norwegię.. zrobiłam sobie przerwę w Nauce bo sesja mi się zbliża heh też w sumie nikogo nie znam.. i ...
Witam, Na początku stycznia wraz z narzeczonym przyjechaliśmy do Kongsvinger, ponieważ ja narazie nie pracuję to siedzę w domu i uczę się norweskiego, dlatego z chęcią spotkałabym się w ciągu dnia z ...
Witam wszystkich, Czy sa na tym portalu jacys towarzyscy rodacy mieszkajacy w okolicy Kristiansund? Pozdrawiam,
Witam Jest fajnie, ale im więcej znajomych tym fajniej. Może ktoś ma ochotę wybrać się razem na basen siłownię albo jeszcze gdzieś indziej?
czy tu jest ktos moze?
Witam Jakis czas temu przeprowadziłam się do Sem, szukam tutaj koleżanek na pogaduchy, zakupy itp Jeżeli któraś jest chętna na kawusie i ploteczki - piszcie
Ilona Warsinska
25-01-2013 07:04