1 NOK
witam chcę wyjechać do pracy w Norwegii,nie znam nikogo na miejscu i posługuję się językiem niemieckim i słabym angielskim potrzebuje pomocy i chętnie też mogę pomóc w wielu sprawach.Wyjechać mogę ...
Witam. Mam na imie Daniel i szukam modelek/modeli do wpolpracy... Interesuja mnie osoby o nietypowych rysach twarzy. Zaineresowany zapraszam na www.danielzega.com (w przebudowie ale dziala) oraz ...
Witam wszystkie kobitki ! Proponuję babskie spotkanko w Oslo !!! Nudzi mi sie strasznie i mam ochotę się rozerwać !!!!!!
iwcia29 kojar
24-06-2013 15:46
Hej, para (26lat) szuka chętnych do gry w siatkę na świeżym powietrzu w Sandefjordzie (głownie weekendy). Chętni? Pisać
poznam ciekawych ludzi do pogaduszek i ewentualnych wypadów na miasto
Łukasz Karolczak
13-06-2013 11:14
przeprowadzam sie wlasnie do Oslo zawsze milej bedzie spedzac czas z ludzmi
Poznamy fajnych ludzi w Bergen (najlepiej grupy) na wspolne spedzanie weekendow, wypady poza miasto, imprezy etc wiek od 17 do 24 lat. Jestesmy w wieku 19 - 22lat. Zapewniamy zajecia na kazdy ...
Witam Od 5 dni mieszkam na stale w Bergen, nie znam tu nikogo. Bardzo chcetnie nawiazalabym nowe znajomosci. Jestem osoba towarzyska, zreszta, jak mnie poznacie to sami sie przekonacie jaka ...
Daniel OK
06-06-2013 00:29
Dziewczyny, nie wiem czy ktoras z was ma tak samo i odczuwa brak ploteczek pogadania o wlosach i pierdolach bo ja juz mam dosc chodzenia samej na zakupy i pytanie sie np.Pani ekspedientki czy ...
Witam, Moze jest jakas Mamuska na forum ktora lubi jezdzic rowerem z dzieckiem? Mieszkamy w Sandnes na Håbafjel i czesto jezdzimy rowerem
[spoiler][/spoiler]
Hej, dłuższy czas nie było mnie w Norwegii, wróciłam miesiąc temu i szukam koleżanek w Oslo na pogadanki, jakiś spacer lub wypad na piwko Smutno tu samej...
Hej. Jestem 18-latką mieszkającą w Drammen. Chciałabym poznać jakichś nowych, ciekawych ludzi z okolicy.
Witam, Pozdrawiam wszytkich formułowiczów ! Mam prośbę: szukam osoby która pomoże mi przetłumaczyć CV na norweski. Sam ucze się norweskiego od ponad pół roku i pewnie jakoś sam bym sobie z tym ...
jan pociecha
01-06-2013 09:47
Mieszkam w norge od 2miesiecy i szukam kogos z kim mozna pogadac. Na piwko czy kawe wyskoczyc. Mieszkam w Royken, niedaleko asker. Jak ktos jest chetny zapraszam. Pisac na priv
zapoznam sie zkims
Siemka. Jestem Mateusz, mam 26 lat. Chetnie wyskocze z kims na kawe. Lubie poznawac nowych ludzi i tego mi tutaj najbardziej brakuje. Lubie sport, motoryzacje, podroze, grilowanie, spacery, ...
Witam szukam kolezanki z Drammen która chcialaby sie wziasc za siebie i schudnac Jestem Monika i szukam kogos do towarzystwa do cwiczen i marszu po drammen odp na priv
Czesc Z checia poznam nowych ludzi w Sandnes poniewaz nuda mnie zabija.
witam z zawodu jestem malarzem szpachlarzem i szukam pracy w wykonczeniach wnetrz np malowanie,szpachlowanie,podlogi,montaz drzwi,scianki dzialowe itp Przyjme rownierz prywatne zlecenia na terenie ...
Witam , poznam ludzi z Heimdal , jestem nowy w norwegi i nuda mnie zabija .
Chcielibysmy sprobowac czegos wiecej w sexie szukamy ukladu z inna parą,panią.Lubimy miłość francuską,sex zwyczajny,anal a wszystko przepełnione pieszczotami,delikatnością.Oboje jesteśmi ...
nie ma chętnych??mze ktoś sie da namówic
idzie ktoś dziś w SKIEN na jakieś balety??gdzie i o której, dołączył bym się
Hej Mieszkam już w norwegii od zeszłego lata i nie udało mi się poznać nikogo z polski być może przez to że mieszkam nieopodal kvelde z 4 innymi sąsiadami w promieniu 5 km. Chciałbym poznać jakąś ...
Hej, jestem od niedawna w Arendal i szukam znajomych. Jeste ktos moze z okolicy?
Hej. Jestem młodym chłopakiem(tak myślę). Mam 25 Lat i szukam koleżanek z Oslo. Lubię spędzać czas w damskim towarzystwie Jeśli jest jakaś dziewczyna która chce się spotkać pogadać lub spacer to ...
szukam znajome okolice Drammen
szukam znajomych okolice Drammen
hejka chętnie poznamy polaków w naerbo ja i moja narzeczona i nasz 1,5 roczny synuś zainteresowanych prosze o kontakt
Jak w temacie poznamy znajomych milych otwartych ludzi !! Jestem mama 2 letniego synka i brakuje nam towarzystwa! Chetnie poznamy otwartych ludzi na pogaduszki
Cześć, Niedawno sie przeprowadziłam do Aas (mieszkałam wcześniej w Stavanger i ostatnio w Londynie) bo mój chłopak dostał prace w Oslo i nikogo nie znam w okolicach wiec chętnie poznam jakieś ...
Witam serdecznie mam 26 lat i szukam kolezanki z Bryne i okolic .Mieszkam w Norewegii od niedawna, nikogo tu nie znam maz calymi dniami w pracy ja zajmuje sie dzieckiem , chetnie spotkam sie pogadac
Hej , szukam fajnej dziewczyny z którą miło spędze czas w weekend przy butelce Jacka danielsa
singiel szuka singielki okol Oslo, ostfold
pie knis
27-04-2013 20:47
wiek 17-22
poszukuje znaiomych na pogaduchy okolice Drammen chetnych prosze wbijac na gg46427535
Jestem nowy w Oslo i chetnie gdzies wyjde pogadac porozmawiac.wiek - 17-23
Siemanko - moje pytanie jest takie czy ktos uderzyl by na browarka na weekendzie pogadac i wogole? bo nie chce mi sie za bardzo nudzic w domu ;D
jak uzyskac pozwolenie na wykonywanie polowania w norwegii pozdrawiam maslana [file] B)
Witam Szukam jakiejś koleżanki, z którą mogłabym milo spędzać czas na spacerach, plotkach czy zakupach. Wiek bez znaczenia. Również z chęcią, wraz z moim facetem, poznamy jakieś parki lubiące ...
Norwegia to cudny kraj chyba się przeprowadzę pozdrawiam ludzi ,którzy chcą ze mną być w kontakcie.
szukam znaiomych
poznam ciekawych ludzi z Bergen zapraszam do kontaktu
witam nazywam sie kamil .... chetnie poznam ludzi z bergen i okolic ... fajnie by bylo z kims wyskoczyc na miasto , napic sie piwka, pogadac PO POLSKU .....
Chetnie poznam mamy z okolc Alesundu. Jestem mama 4-miesiecznej Nadii ale poznam may rowniez ze starszymi dziecmi jak i kobiety bez dzieci
szukam znajomych do miłych pogawędek i imprezek nr gg.46427535
witam. mam takie pytanie i jesli ktos moze mi pomoc to prosze. mój znajomy wziął tu w norwegii kredyt na mieszkanie, i chce je teraz ubezpieczyc tylko potrzebuje 2 podpisów innych osób ze te osoby ...
Witam mam 15 lat i poszukuję pracy w Stavanger i okolicach ,jestem wysokim , miłym i pracowliwym chłopakiem który poszukuje pracy w weekendy oraz dni powszednie , potrafię opiekować się dziećmi , ...
Witam to mój pierwszy post. Jesteśmy zdecydowani na wyjazd do Norwegi z trójką naszych małych dzieci. Niestety w Polsce nie mamy perspektyw na lepszą sytuację materialną. Jak powinniśmy to rozegrać ...
przydaloby sie fajne grono znajomych wiek 16-23 . Teraz wiosna to trzeba korzystac.
Jak w tytlule Miło byłoby spędzić trochę czasu po pracy z nowymi znajmoymi Ktoś też cierpi na wydłużającą się nudę?
Piotr Melcer
03-04-2013 18:21