Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Paweł Kwiatkowski Dawid Odrobiński Jakub Patyk Rafał Kielczyk Mateusz Brzeziński Piotr Mal Krystian Kozyra Artur :D pawel piotr Daniel mechanik patryk5 bartaz13 .. MR Łukasz Słomka (2120 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
"Miszcza" aka Kliszczuna chyba zbanowali (oczywiscie nieslusznie) z tego portalu wiec chwilowo nieodpowie

Ale z gory moge powiedziec ze "miszczu" ma bardzo dobry zmysl wyczuwania proletariuszy oraz innych malo wartych jednostek i traktuje je odpowiednio do swojego przekonania co do tego czym/kim sa. A ze ma wrodzony talent do odpowiedniej oceny to rzadko sie myli. I do tego smiesznie zawsze jest poczytac oburzone jego ocena jednostki Niestety moderator mial inne poczucie humoru bo chyba nawet zbanowal tego gabriela ktory tak lubil dyskutowac z "miszczem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
Ela B.
(Eli1234)
Początkujący
to chyba ma nadprzyrodzone zdolności ,6 zmysł ,skoro potrafi ocenić człowieka po jednym zdaniu, o którym możnaby polemizować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
slawomir chronis
(slawko0309)
Wiking
siema ja jestem z feredikstad i tez mi się okropnie nudzie w wekkendy i wogule jeśli chcesz to odezwi się 96754339 lub priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok