1 NOK
Czy znajdują się jakieś Polki, lub Polacy w Gudbrandsdalen? Vinstra, Sjoa, Otta?
M K
20-06-2014 15:55
Witam wszystkich, mam 24 mieszkam sam w Oslo i poszukuję osób chętnych do rozmowy w te długie dnie nocą. Pozdrawiam
Jestem 31-letnim normalnym,mieszkającym w Skedmo "młodzieńcem", który pozna kobietę do spędzania wspólnego czasu, jestem już kilka lat w Norwegii ,pracuje na stałe i mieszkam sam.....więcej ...
Witam poznam pania do przyjazni .Pozdrawiam.
Szukam kolezanek,jestem tu od 3 lat,ale jakos nie mam tabunu przyjaciol,szukam fajnych babek w celu babskim Chce pogadac,popic i pomarudzic....
Dziewczyno z KJERAG'u która byłaś tam wczoraj (sobota, 14.06) ok. godz. 12.00 odezwij się sie do mnie! Miałaś na sobie beżowe nike, krótkie spodeneczki i białą koszulkę. Podróżowałaś z dwiema ...
Wszedzie tylko Bergen, Stavanger, Oslo... Jest ktoś z z okolic Ålesund ? Pozdro
Hej wszystkim! Jesteśmy w Norwegii od niedawna i szukamy pary znajomych, by się zaprzyjaźnić i wspólnie spędzać weekendy Jeśli też nudzisz w się w niedziele, odezwij się do nas. Jestesmy z ...
Szukam dziewczyny jeżdżącej konno w okolicy Akerhus/Oslo Kogos kto ma stycznosc ze stajniami w Norwegii
Ktoś z Årvoll ?
Alan :)
12-06-2014 14:15
Hej jest tu ktoś z Larsnes lub okolic ?
Chce poznac wedkarza z polnocnej norwegii znajacego dobrze norweski. Chcialbym aby ta osoba pomogla mi jezykowo w pewnej sprawie. Duzo czasu nie zajme ale bedzie warto. Prosze o prywatne wiadomosci a ...
Witam wszystkich jeszcze nie znajomych Od niedawna mieszkam i pracuje w Geiranger ale tylko na sezon do końca sierpnia. Chciałabym zostac na dłużej w Norwegii gdzieś w większym mieście typu Bergen ...
Cześć wszystkim Od niedawna mieszkam w Trondheim, będę tu przynajmniej jeszcze 2 miesiące. Nikogo tu nie znam, rodziny tu nie mam, trochę nudno i smutno tak samemu. Chętnie poznam kogoś, z ...
Witam .Mily facet 42 letni 177cm/80kg zadbany, kulturalny pozna pania do przyjazni .Pozdrawiam.
...
Siemanko, jest tu może ktoś w wieku 16-20 lat ? xD Jeżeli tak to pisac xD
Witam wie ktos moze gdzie mozna pojsc na jakis balet w Moss? i czy wogole jest cos takiego tutaj
hej mieszkam z Chlopakiem w Bergen w centrum nie daleko Bryggen , (domki krzywe).Szukam fajnek kolezanki zeby sie poznac , wyjsc na spacer ,zakupy babskie pogaduchy, Jak sie nudzisz to pisz , mozemy ...
witam . czy osoby mieszkające w Brumunddal mogą mi napisać czy coś ciekawego dzieję się w tym miasteczku ?
Hey Ktoś chętny na spotkanie, piwo, ryby? Może ktoś jest tu już dłużej i wie więcej i widział więcej ?? Tutaj jest tyle wszystkiego, że nie wiadomo za co się zabrać ... Piszcie, to może uda nam ...
Witam, mam 24 lata, niedawno przeprowadziłem się na stałe do Bergen, szukam głównie ludzi z którymi mógłbym spędzić czas, pogadać, pośmiać się itp. Nie mam tutaj jeszcze zbyt dużo znajomych , więc ...
Witam poznam pania do przyjazni moze byc na stale mam 48 lat reszte, Na mail.Pozdrawiam.
Karol Pitek
25-05-2014 12:51
elo, jestem z okolic Molde... jest tu ktos chętny/chętna na zapoznanie się? Pozdr
Brudny Harry
24-05-2014 22:26
witam, Mam prawie 30 lat, mieszkam sam w Oslo szukam przyjaciół z okolic Oslo Roa. Tak spotkać się na piwo , wyjść na miasto, zrobić grilla. jeśli ktoś ma ochote piszcie.
Hejka Hej ))) Od niedawna mieszkam sobie w okolicach Molde )) Chętnie bym kogoś poznała ) Najchętniej płci przeciwnej )) Miłoby było do czasu do czasu pójść na jakiś spacerek czy cuś z ...
piotr mikut
23-05-2014 14:34
Witam, jestem w trakcie rozstania z mezem i czuje sie dosc samotna, moze jakas mama mialaby ochote na kawe, pogaduchy, wspolny spacer.
hej!! jako iż dni coraz dłuższe i coś robic trzeba, może podobnie nudzisz sie czasem, wiec jesli masz ochote, chetnie poznamy nowych ludzi żeby zapobiegac nudzie jest łodka, grill i sporo dobrych ...
Mieszkam w Knapstad, mam 37 lat. Szukam koleżanki z Knapstad lub z okolic. Moje zainteresowania to florystyka, muzyka rockowa, sport (aktualnie jazda na rowerze).
Witamyjesteśmy młodym małżeństwem (27 i 28 lat), które czasami się nudzi i z chęcią spędziłoby czas z nowymi znajomymiJeżeli jesteście małżeństwem/parą w podobnym w wieku i mielibyście ochotę się ...
TO OSZUSTKA NACIĄGACZKA I MANIPULANTKA NARKOMANKA
Trafiłem na portal, ponieważ bateria mi się wyczerpuje w naszym wspaniałym kraju..... Gdzie mam szukać na portalu, ponieważ chaiłem zapytać o emigrację rodzinną do Norwegii. Dziękuję i pozdrawiam. ...
minimum 3 sypialnie pozdro
Chetnie ponam z okolic Alesund
Witam, jak w temacie...rownie urodziwa, o rownie szczerym sercu szuka swego Shreka.
Przemysław xxx
14-05-2014 23:39
szukam domku w Moss minimum 3 sypialnie
Witam, Może jest tu ktoś jeszcze ? Chętnie pogadam bo inaczej oszaleje
Wiadomo po co znalezliśmy się tu na tej emigracji. Na forum szukam jednak pokrewnych dusz niż na chleb... No ale to takie moje. Na codzień na siłownię chodzę. Bardziej coby się porozciągać, ...
Chciałabym poznać ludzi z Stamsund.Pozdrawiam.
kto chętny(a) na piwo ?
Cześć, wpadłem na szkolenie do Stavanger, mieszkam w Randaberg i zostaję prawdopodobnie do 18 Maja. Możecie mi polecić co warte jest tu zobaczenia? Gdzie z kim i dlaczego warto coś zobaczyć? ...
Poznam ludzi z okolic ALesund
Czesc, Jestem wykształconym i dobrze sytuowanym mezczyzna z optymistycznym podejściem do życia, dużym poczuciem humoru i powszechnie akceptowalnej aparycji. Prowadzę dość ciekawe, ustabilizowane ...
Mieszkam od paru dni w Kolnes,czy są jakieś Polki,szukam koleżanki.
Hej mieszkam od niedawna w Norwegii a dokładnie w Moss czyli 0 znajomosci chetnie kogos poznam
Dawid Odrobiński
01-05-2014 15:44
Hei Mam na imie Dawid szukam znajomych z okolicy kogos na piwo spacer czy impreze mieszkam w Askim pisac na forum moze jak ktos by chcial
JEstt Tu ktoś z okolic VestFold? Larvik.... Niedawno wpadłem tu a już na przyszłość by nie zamulać Intelgencja z Polski łączmy się Pozdrooo 6000volt ;]
Szukam koleżanki,mam synka ma 4 latka,z miłą chęcią spotkamy się,mieszkam tu parę dni.
Witam serdecznie poznam kobietę z okolic Haugesund. wspólne wypady pogaduchy ,,zabicie nudy
Hej! Sezon grillllllowy można uznać za rozpoczęty ... zawsze raźniej spotkać się z jakimś rodakiem i pogadać przy piwku albo wybrać się na jakąś wycieczkę.... Ja razem z moim chłopakiem poszukujemy ...
Witam,poznam kolezanke z Stavanger lub Sandnes by spotkac sie od czasu do czasu i milo spedzic czas
Witam szukamy z kolegą dziewczyn z Telemarku żeby wyskoczyć czasem w weekend do" pubu ",lub pośmigać na moto w wolnej chwili,bo dwóch samotnych facetów włóczących się razem źle się kojaży
Hej dziewczyny Od jakiegoś czasu mieszkam w Stavanger I strasznie mi sie nudzi ,szukam kogos kto chcialby sie spotkac, pogadac , wyjsc na zakupy czy cokolwiek .Zainteresowane prosze o kontakt ...