1 NOK
Witam szukam koloegi dla mojego synka. Moj syn ma 7lat, mieszkamy tu od sierpnia i powiem szczerze, ze jest ciezko tym bardziej, ze dzieci potrzebuja kontaktu z rowiesnikami. Mamy juz znajomych, ...
Witam Serdecznie , jestem od niedawna w Norwegii, szukam koleżanek z okolic Fjellhamar na pogaduchy, kawkę, czy wspólne zakupy. Byłoby fajnie gdyby znalazła się „para” jesteśmy tutaj z mężem ...
wiola sliwinska
24-10-2014 21:43
Cześć wszystkim! Przeprowadzam sie do Porsgrunn . Jestem mama. Szukam nowych znajomych, koleżanek, świeżo upieczonych mam do spędzania wolnego czasu: spacer, kawka, sport, zakupy, etc ... cokolwiek ...
Cześć wszystkim! Szukam nowych znajomych, koleżanek do spędzania wolnego czasu: spacer, kawka, sport, piwko, zakupy, plaża etc ... cokolwiek żeby się nie nudzić. Jesteś zainetesowana/ny? Napisz. ...
Są chętni na spodkanie?
Siemka Szukam nowych znajomych w Oslo do ploteczek i wspólnej kawki bądz spacerów. Mieszkam z chłopakiem w OSLO (Nydalen) Chętnie poznamy również pary do wspólnego spędzenia czasu.
Hej. Chetnie nawiaze kontakt z nowymi kolezankami, ktore wiaza swoja przyszlosc z Norwegia i maja jakies zainteresowania. Spotkanie na kawe , pogaduchy, wspolne zakupy , wycieczki itd. Oslo lub ...
tylko dziewczyny, gorace pogaduszki, skype na priv
jak w tytule cos dla siebie troche ruchu fotki nagrywki wszystko co zabija nude chetni?
Witam serdecznie! Poszukuję Polaków z rejony Oslo (i nie tylko) w celach towarzyskich . W Norwegii na razie mieszka tylko mój mąż, ale planuje dołączyć do niego wkrótce z dziećmi - fajnie by było ...
Witajcie! Jestem zainteresowana założeniem rzęs Czy która z Was może się tym zajmuje?
Cześć mieszkamy w Oslo od niedawna i chętnie poznamy tu jakuś ludzi z którymi moglibyśmy wyskoczyć na piwko, jesteśmy z Oppsal
Tomek Aa
05-10-2014 17:22
Witam wszystkich. W lipcu 2015 roku w 3 rodziny zamierzamy wybrac sie do Norwegii. Lecimy samolotem z Poznania do Portu Lotniczy Sandefjord Torp. Następnie zamierzamy dojechac pociagiem do Oslo i ...
Poznam dziewczynę która pomoże mi w nauce angielskiego...
Czesc mlodziezyyyy Moze jakies spotkanie w Bergen w najblizszej przyszlosci dla osob chetnych 18-25 lat? Czekam na odpowiedz Najlepiej pw lub facebook Pozdrawiam!
Radosław Brr
25-09-2014 18:28
Hej ! Nazywam się Tomek Przyjechałem z moim przyjacielem do Norwegii 2 tygodnie temu . Poszukujemy ludzi ,z którymi możemy porozmawiać w rodzimym języku. Chcielibyśmy poznać miasto gdyż znamy tylko ...
Witam serdecznie Jedziemy z koleżanka na dyskotekę w sobotę do Drammen, zetka albo uniqe, może ktoś ma ochotę dołączyć do Nas ?
Poznam uczciwa i miła dziewczynę
Hej. Szukam znajomych w Norwegii. Rogaland. Pozdrawiam.
hej tak jak w tytule poszukuje znajomych z ktorymi mozna bylo by spotkac pogadac w okolicach Hamar
Witam serdecznie. Kultura nakazuje sie przywitać, co czynię z przyjemnością. Hei alle sammen!
R. C.
19-09-2014 23:50
witam serdecznie! jestem dziennikarka i poszukuje kobiet, które pracują za granicą a ich nastoletnie dzieci mieszkają w Polsce. Jeśli możesz mi pomóc dotrzeć do takich osób bardzo proszę o kontakt ...
TO CZEGO SZUKAM
Zenon Ile
18-09-2014 00:36
Iza Bela
17-09-2014 14:13
Jak w temacie Mieszkam w Skudeneshavn i chciałbym powiększyć grono przyjaciół. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
Hej chętnie poznam koleżanki z Bergen. Miłoby było z kimś czasem wyjsc na miasto,pobawić się,wypić kawkę lub pobiegać! jest tu jakaś samotna koleżanka któa równiez szuka koleżanki??
W październiku przyjeżdżam do Norwegii i szukam ludzi którzy mieszkają już jakiś czas w Bergen. Miło czasem z kimś pogadać.
Czy sa w Fetsunt znajomi z Polski? Pisac
szukam z kumplem znajomych w 2 nam sie troche tu nudzi
Piotr D
09-09-2014 20:36
Hej Chętnie poznam koleżanki z okolic Drammen, Krokstadelva, Mjondalen, Hokksund... W Norwegii jestem od nie dawna i nie ukrywam, że brakuje mi towarzystwa Chciałabym poznać kogoś z kim po ...
Hej, Szukam fajnych ludzi z ktorymi mozna spedzic wolny czas . Po pracy i w wekeendy strasznie sie nudze a chcialbym gdzies wyjsc i z kims pogadac. PISAC !!!
poszukuje pracy generalnie kazdej sie chwytam w oslo lub okolice.potrafie wiele rzeczy zrobic nie mam dwoch lewych rakmoze byc rowniez budowa.pozdrawiam
hej wszystkim.od paru dni przebywam w oslo i poszukuje pokoju do wynajecia za nie duza kase w oslo lub okolice gdyz dopiero zaczynam przygode z norwegia . pozdrawiam.
Hejka, Szukam ludzi z ktorymi mozna gdzies wyjsc po pracy na piwko i pogadac. Jestem z Drøbak ale bez problemu moge sie spotkac w Ski, Vinterbro, Vestby . Siedzenie w domu po pracy i w weekendy ...
Hej wszystkim zainteresowanym jak wiemy czas pracy w norge to nie polskie realia.. więc w te wolne popołudnia fajnie by było z kimś pogadać, spacerować itp.. więc proszę pisać
J.w. Jestem tu nowy i nie znam nikogo_) szukam fajnej dziewczyny z ktora bede w stanie rozmawiac na poziomie i spedzac wspolnie czas mieszakam w dosc przytulnym domku w evenes pozdrawiam adam
Szukam koleżanki bądź kolegi z okolic Klemetsrud.(16 - 20)
........................
Szukam koleżanki ,fajnie było by porozmawiac wypic kawke,dziewczyny odzywajcie sie
Marta K
03-09-2014 23:00
Hej nastawiona pozytywnie,powoli się przyzwyczajamy.Pozdrawiam
HEJ MA KTOŚ CHĘC NA PIWKO W BERGEN??TERAZ ZARAZ??ZAPRASZAM DO ODPOWIEDZI,POZDRAWIAM I CZEKAM NA PROPOZYCJE LEON.
Witam, Mam na imie Ilona Chetnie poznam kogos do wspolnej jazdy na rolkach lub rowerze ,a w czasie sezonu na snowboard Jesli masz czas i chec zapraszam do wspolnego spedzenia czasuFajnie jakby to ...
Witam jestem nowa od niedawna wprowadzilam sie do bodø szukam rożnych znajomości aby pogadac posmiac sie pozartowac pospacerowac
szukam nowych znajomych w Oslo !
hej wkrótce przeprowadzam się w te okolice i się zastanawiam czy mieszkają tam jacyś polacy, którzy od czasu do czasu mieli by ochotę się umówić na kawę, piwko czy spacer
Skoro jest młodzież Bergen, to może się skrzykniemy młodzież z Oslo na jakąś kawę, piwo albo cokolwiek
Witam! Niedawno zaczelam treningi z Chodakowska, ale tak samej to ciezko dlatego szukam chetnych dziewczyn, ktore chcialyby cwiczyc ze mna, no a przy okazji jakas kawka i ploteczki. Jesli jest ...
Na poczatku kilka slow o mnie. Jestem mezczyzna przed piecdziesiatka na zyciowym zakrecie. Podczas ostatniego pobytu w Polsce zlozylem pozew rozwodowy i od tamtej pory dokucza mi uczucie pustki i ...
Panie proszone o znajomość
Hej. Jestem od niedawna w Oslo. Szukam młodych koleżanek. Wiadomości priw. Czekam laseczki:*
Monika Xxx
20-08-2014 15:36
Cześć! Mam 19 lat, przyjechałem właśnie do Greaker i nie znam tutaj kompletnie nikogo, nie mam z kim się spotkać, cokolwiek. Czy znajdą się jakieś miłe osoby, które pokażą mi okolice i ewentualnie ...
Heyka Przeprowadzam sie do Aker Szukam otwartych znajomosci, ludzi aktywnie spedzajacych czas Bez nalogow bo nie chce rywalizowac hehe Pozdro
tomekbryn napisał: witam wszystkie Panie. Organizujemy casting do filmu por... Zainteresowane osoby prosimy na priv w celu ustalenia więcej szczegółów. To jest prawdziwy anons nie żadna ściema. ...
Mam troche wolnego czasu i bylo by fajnie spedzac go z kims fajnym.
szukam dziewczyny okolice hamar
Jestem tu nowy chcialbym poznac pare osob
Szukam znajomych w Bodø.