Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bez tytułu . - Norwegia

Czytali temat:
(330 niezalogowanych)
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Ja pracuje , więc Ty nie musisz . Znasz angielski to jest na + , bo mnie podszkolisz . Porządek mam , czysto też więc 1 problem mamy z głowy . Umyć mogę Ci plecy i nie tylko . Pranie i suszenie to robi moja pralka i suszarka , więc 2 problem też mamy z głowy . Jedzonko robię sam , więc możesz po mnie pozmywać jak chcesz , ale nie musisz . Nie jestem pijakiem , choć lubię czasami wypić piwko do obiadu . Szukam kogoś która nie musi kochać ani tęsknić , ale że by była wierna dla mnie ( nie zdradzała mnie z mężem i.t.p. ) Resztę zostawiam Tobie , pomyśl i się zdecyduj . Żyć wiecznie nie będę . Twój jedyny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie umiesz ciamajdo jechać do Tajlandii i kupić sobie żonę na targu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
nie umiesz ciamajdo jechać do Tajlandii i kupić sobie żonę na targu?

Ciamajda to cie zrobiła i zapomniała zabić . I jak myślałem jesteś pierwszym komentującym . Widzę że to forum to twoje całe życie . Rodzice chyba za bardzo cię skrzywdzili w dzieciństwie , dlatego jesteś taki płytki . Trudno mi to mówić , ale trochę szkoda mi ciebie . Jesteś jak mała świnka tarzająca się we własnych odchodach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok