Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
33 Posty

(MagdaD)
Nowicjusz
Gratulacje i zdrowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
Gratuluje

A wiec dzis bylam na kontroli i maly po tym mleczku na ulewanie przybral 420g wiec jest dobrze tylko, ze robi po nim twarde kupki i kazala dawac ten malt extrakt do kazdego mleka.

Nastepna rzecz to taka, ze dostalam juz paszport i co jest dziwne jest wazny tylko na 12 miesiecy a mial byc na 5 lat!!! jutro musze zadzwonic i dopytac dlaczego tak jest.

A przy okazji bylam dzis na policji by zarejestrowac malego a Pani w okienku powiedziala, ze dzis wtorek i oni rejestracji nie robia!!! tylko poniedzialek, sroda, czwartek!!!! Malo tego!! zazyczyla sobie by przy rejestracji bylo dziecko! PARANOJA!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
zaneta k
(Versace)
Wiking
Z tego co wiem pierwszy paszport jest na 12 miesięcy a nastepny już na 5 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(MagdaD)
Nowicjusz
Tak pierwszy paszport jest na 12 miesiecy ,bo jest wydawany na norweski akt urodzenia,dopiero jak wyrobisz polski akt urodzenia to jest wyrabiany paszport na 5 lat. co do policji to tak musi byc dziecko bo musza porownac ze zdj. w paszporcie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nie masz się co denerwować, bo paszport pierwszy jest wydawany na 12 miesiecy, bo wydany na norweskim akcie

Przy rejestracji na policji musi byc dziecko, i oni nie roba rejestracji w kazdym dniu, tylko maja wlasnie 3 wybrane w tygodniu. Wiec nie masz sie co denerwowac i wsciekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
juz dzwonilam do konsuloatu i to mi powiedzieli

juz dzis zalatwilam wszystko, maly zarejestrowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziewczyny 8 listopada o godzinie 13 robię kolejne spotkanko i zapraszam te mamuśki co ostatnio nie mogły oraz te co były zapisywac w kalendarz i przyjezdzac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Elka Zielińska
(sue135)
Nowicjusz
melduję swoją obecność
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
Moj maly ma 6 szczepienia wiec jak nie bedzie goraczkowal to tez sie zapisuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
witam wszystkie mamusie mam pytanie czy mozna tu kupic herbatki dla dziecka bo nigdzie nic nie widzialam a pokonczyly mi sie zapasy z polski i czy znacie jakies sposoby na zatwardzenia u maluszka mam czopki glicerynowe ale slyszalam ze za czesto nie mozna dziecku podawac i nie wiem co mam robic slyszalam ze cos tu mozna kupic co sie dodaje do mleka ale nie znam nazwy i czy to jest sie sprawdza z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok