Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
Ktos, kto nie oglada durnowatych "polsatow i tefalenow", nie ciaga walizami marnego zarcia, potrafi sie odnalezc nie tylko wsrod Polakow, uczy sie jezykow obcych (szczegolnie jezyka kraju, do ktorego wyemigrowal), o smierdzacej gorzale juz nie wspominajac - to on jest wynarodowiony ?
Ciekawa teoria i co do tego ma PO ?

Nie przesadzaj, po części sie z Toba zgadzam ale to że jestesmy w Norge nie znaczy że mamy odciąć sie od wszystkiego co jest POLSKIE. Ja mam TVN polsat, lubie sie napić dobrej wódki i nie ważne czy to polska, ruska czy norw, i tak samo z żarciem. Znajomych mam Polaków, Serbów, Litwinów, a z Norwegami już jakiś taki dystans jest z obu stron ale wielu jest na prawde OK. Idiotyzmem jest puszczanie dziecku 2 czy 3letniemu które jest w NO o kilku dni czy tygodni bajek tylko i wyłącznie po norwesku bo ma sie języka uczyć.
p.s. wszystko co nie polskie ale forum PL, dlaczego? jednak coś w tym jest

A gdzie ja napisalam, ze sie odciac od wszystkiego co polskie ?
Sens mojej wypowiedzi jest jasny i nie wiem, jak Ci wychodza takie nadinterpretacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Chciałem tylko powiedzieć że ogladam czasami PL tv, pije czasami pl wódke, jem czasami pl kiełbaske czy biały ser, pomimo tego potrafie sie odnaleźć nie tylko wśród Polaków,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
wszystko co nie polskie ale forum PL, dlaczego? jednak coś w tym jest
tak
mesjanizm
jak pierwsi swieci chrzescijanscy wsrod pogan
trzeba polactwo nawracac
cywilizowac
Ty akurat to tu z powołania jesteś , mi już namieszaliście dość z tą naszą polską,
że polskiego piwa nie chce pić w weekend,

hosanna
wieprze zaczynaja perly podnosic

a Jan Stary odzienie z siersci wielblada nosic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
STWORZMY POLSKIE PRZEDSZKOLA!!! DLA PRAWDZIWYCH POLSKICH DZIECI!!! TYLKO PO POLSKU!!! TYLKO POLSKIE SADYSTYCZNE PRZEDSZKOLANKI!!!! SUPER!!! JEEEE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok