Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NAPRAWIACZ SPCJALISTA DO TV - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz knapowicz (1031 niezalogowanych)
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
Poszukuje osoby zajmujacej sie naprawa TV... w okolicach drammen lub mogoacej dojechac...
TV Panasonic... wlacza sie a po chwili wylacza... moze to pierdola, a moze nie... czy ktos moglby to fachowym okiem ocenic...

Z GORY DZIEKUJE I MOWIE NIE ZARTOWNISIOM TYPU ZRZUC NA ZIEMIE, WSTRZASNIJ MOZE POMOZE...
CYMBALOW NIE SZUKAM TYLKO PORZADNEGO FACHOWCA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(j5555)
Wiking
Wiem temat jest dość "stary" ale jestem serwisantem RTV i mam zamiar wyjechać w poszukiwaniu pracy do Norwegii.
Pytanie czy w moim zawodzie lub podobnym (elektronik) są szanse na zatrudnienie ??
Pozdrawiam dariusz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Darek-szanuje ludzi pracy,ale wiesz,że teraz wszelakie rzeczy produkuje się na pięć lat żywotności,a póżniej utylizuje.Tak,że chyba nici z tego wyjdą-ale całkiem możliwe,że zaprawiona w boju grupa polskich szperaczy(tzw poltuny,polloci,kurwy bez charakteru,miękkie,pały opanuje miejsca wystawiania sprzętu)i zaczną zbierać stare tv,hiendy,mekrovelle,i podobne sprzęty.Być może zatrzymają je na miejscu,lub zacznie się przemyt na większą skale do Polski-któż to wie.I wtedy do akcji wkraczasz Ty-zakładasz firmę jednoosobową -NAPRAWIACZ TeVe-gro ludzi ci w tym pomoże-juz widze jak znosza sprzęty do Ciebie-szczególnie pokolenie tutejszych trzydziestolatków-lub jeszcze młodszych-wychowanych w duchu patriotycznym-i wtedy zaczyna się kręcić mała Polska przedsiębiorczość,nic nie zmarnuje-kazdy zarabia hajs-,Teve,hiendy,mekrovelle-Norki już zacierają łapsaka,że nic się nie zmarnuje.Ja planuje tam jechać na wegankę-nurkowanie w hasiorach-i opierdalanie kontenerów PiSiKa-a potem jak każdy kołtun poolski-sprzedaż tego na A-gro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok