Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nano sim - Norwegia

Czytali temat:
PIOTR MARCINKOWSKI Lucjan Kufel Kamil ;) radek bocian Ola P krzysztof m Arleta .......... agnieszka fuchs Anna Drozd Damian Damian Agnieszka Łapińska Mundas (4890 niezalogowanych)
4 Posty
Kamil Małyjurek
(KamiliKarolina)
Wiking
Cześć, Jest tutaj jakaś osoba która może przyciąć mi kartę micro sim na nano sim? Kupiłam iphone5 i niestety nie ma karty nano sim a chcę utrzymać aktualny numer telefonu.
Byłabym wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam, Karolina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
Zadzwon do operatora sieci komorkowej w ktorej posiadasz numer, przysla karte do domu. Ewentualnie idz do najblizszego punktu sprzedazy. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Kamil Małyjurek
(KamiliKarolina)
Wiking
Dziękuję za podpowiedź. Skorzystam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
A mleko chleb i pomidory kupujemy w sklepie spozywczym....

Auto zatankujesz na stacji benzynowej....

Ciekawe jak taka operacja przebiegalaby w PL??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
Wymienialem w Polsce karte SIM na micro SIM w salonie Plusa. Karta i numer telefonu zostaly zarejestrowane na moje imie i nazwisko. Wszystko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
piniu1922 napisał:
Wymienialem w Polsce karte SIM na micro SIM w salonie Plusa. Karta i numer telefonu zostaly zarejestrowane na moje imie i nazwisko. Wszystko

To bylo pytanie retoryczne....

Kazdy normalny przeciez poszedlby do uslugodawcy i poprosil o karte pasujaca do telefonu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok