Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Polska klawiatura - Norwegia

Czytali temat:
Pawel Dronka Katarzyna Epoka Cyrat Cyberat Agnieszka Kubczyk Damian Damian Adam Peenar GRZEGORZ SOBÓR Jarosław Tracz Patrycja _1805 Grzegorz Porębski Tomixu koper99 Natalia Piesiewicz spartakus Erwin13 (10721 niezalogowanych)
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Witam!
Szukam kogos,kto pomoze mi przelozyc Polska klawiature,do laptopa kupionego w Norwegii.
Ewentualnie udostepni mi naklejki z polskimi literami.
Moge dojechac w dowolne miejsce w Norwegii.Koszty uslugi do uzgodnienia.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
polpot napisał:
Witam!
Szukam kogos,kto pomoze mi przelozyc Polska klawiature,do laptopa kupionego w Norwegii.
Ewentualnie udostepni mi naklejki z polskimi literami.
Moge dojechac w dowolne miejsce w Norwegii.Koszty uslugi do uzgodnienia.
Pozdrawiam

... BEZSENS ... !!!
---
I co to tobie da ... ? poza zmarnowanym czasem ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
nie załapałeś żarciku? bo to chyba żarcik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Przykro,ze tak mowisz,Gabrielu!
Kocham moj jezyk ojczysty (pochodze ze starej,szlacheckiej rodziny) i chce pisac poprawnie,po polsku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
polpot napisał:
Przykro,ze tak mowisz,Gabrielu!
Kocham moj jezyk ojczysty (pochodze ze starej,szlacheckiej rodziny) i chce pisac poprawnie,po polsku!

NIE OŚMIESZAJ SIĘ ... !
---
A jeżeli tak jest Faktycznie jak piszesz , to w tej twojej rodzinie było za dużo związkow między kuzynkami i kuzynami ... stąd i to upośledzenie .
---
Przecież by pisać poprawnie po Polsku nie trzeba wcale zmieniać klawiatury a jedynie zainstalować język polski .
---
Zresztą , nawet nie trzeba tego instalować , tylko spokojnie poszukać w menu kompa i wyłożyć tą opcję na pasek zadań ...
---
Naprawdę rozbawiłeś Forumowe Grono ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Nie kazdy moze sie znac na sprawach kom-technicznych!
Dlatego pytalem kto mi w tym pomoze.To jest moj pierwszy laptop i nie wiem jak sie zmienia ustawienia.Moze faktycznie lepiej bedzie jak sam,powoli do tego dojde.Tylko szkoda czasu,bo juz jestem po czterdziestce!
Mimo wszystko pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
polpot napisał: szkoda czasu,bo juz jestem po czterdziestce!...
Na naukę Nigdy za późno ...
To jesteś Dzieciak i takie sprawy powinieneś mieć w małym prawym palcu lewej ręki .
Ja MÓJ Pierwszy i jedyny Laptop , kupiłem w wieku 51-lat , przedtem jedynie miałem sporadycznie do czynienia z kompem .
---
WSZYSTKO PRZED TOBĄ ...
SZLAFCICU ..
.
---
tak a pro po , Polska Szlachta , mało mówiła po Polsku , ponieważ był to język chłopstwa czyli gminu .
Szlachta Mówiła po Francusku , Niemiecku ...
---
Tylko Biedna Szlachta Zagrodowa ... Zagonowa ... mówiła po polsku , ponieważ nie było jej stać finansowo na naukę języka .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
W tej chwili powtarzasz jedynie,informacje wyczytane w internecie,ktore jak to przewaznie bywa,malo maja z prawda wspolnego!
Jednak to nie czas ani miejsce,wiec wrocmy moze do meritum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
Jezeli pytasz poważnie to chętnie Ci pomogę.
Sama mam norweskiego laptopa i przełączam sobie jezyki klawiatury za pomoca 2 przyciskow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Dziekuje,ale ja mam chyba jakis nowszy model,bo mam wiecej przyciskow niz dwa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok