Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

3 Posty

(DarekPruchnicki)
Wiking
patim napisał:
*150#

Dziękuje o coś takiego mi chodziło
a znasz może na doładowanie ? żeby wpisać *coś*kod z doładowania#?
mam dotykowy telefon i zanim zdążę włączyć klawiaturę to zdąża mi albo przeskoczyć język albo nie przyjąć kodu mimo iż szybko go przepisuje:/ czasem muszę włączać po 2 razy bo zdąży coś przeskoczyć albo za szybko ją włączę, nie porozumienie normalnie =)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Nie ma czegos takiego jak kod doladowywujacy... musisz dzwonic!! witamy w cywilizacji hahahhaa...
Mozesz tez przez neta kupic zawsze taniej.. albo w promocji w narvesenie czy 7eleven... np. Mycall za 199 kupujesz a dostajesz 250 albo jakies tam pakiety i masz darmowe minuty na cala europe.. zdaje sie ze 200...

Ps. Tez mam macany telefon i spokojnie daje rade... 810i jakies tam cyferki i od razu 1 potem kod i #...nie trzeba sluchac za kazdym razem tych pustych komunikatow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
#002# tym kodem wyłącza się poczte głosową....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(DarekPruchnicki)
Wiking
Yatsek napisał:
Nie ma czegos takiego jak kod doladowywujacy... musisz dzwonic!! witamy w cywilizacji hahahhaa...
Mozesz tez przez neta kupic zawsze taniej.. albo w promocji w narvesenie czy 7eleven... np. Mycall za 199 kupujesz a dostajesz 250 albo jakies tam pakiety i masz darmowe minuty na cala europe.. zdaje sie ze 200...

Ps. Tez mam macany telefon i spokojnie daje rade... 810i jakies tam cyferki i od razu 1 potem kod i #...nie trzeba sluchac za kazdym razem tych pustych komunikatow...

też mi cywilizacja zamiast ułatwiać to utrudnia komunikaty to nie problem, nawet lepiej jak po norwesku sobie posłucham komunikatów które i tak na wylot znam z Polskich sieci komórkowych ale Norwegia jest mi znana z opowiadań czego to nie robią żeby ułatwić mieszkańcom życie a tu taki krok wstecz ale chyba masz racje z tymi doładowaniami przez internet, to dobry pomysł dzięki i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
DarekPruchnicki napisał:
Yatsek napisał:
Nie ma czegos takiego jak kod doladowywujacy... musisz dzwonic!! witamy w cywilizacji hahah

też mi cywilizacja zamiast ułatwiać to utrudnia (...) Norwegia jest mi znana z opowiadań czego to nie robią żeby ułatwić mieszkańcom życie a tu taki krok wstecz

ironia.... kurwa ironia.... gdzie Ty tu cywilizacje widziales?? chyba jak sobie sam narysujesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok