2013 napisał:
qantan napisał:
2013 napisał:
qantan napisał:
2013 napisał:
luknck napisał:
Jest jedna możliwość.
W okolicach Oslo jest firma zakładając instalacje. Trzeba odwiedzić te firme i zapytac sie o legalizacje polskiej instalacji. Rożnica pomiędzy instalacją z NO a z PL są nie wielkie. Warto zabrać ze sobą wykaz tego co chcemy założyć. Z oświadczenia wiem, ze koszt legalizacji to ok 4000NOK. Ze stemplem potwierdzającym legalizacje udajemy sie do Statens vegvesen.
Trzeba sie nad tym troche nachodzić, ale wartość pojazdu przy odsprzedaży wzrośnie
powodzenia
Na gaz sa dobre zapalniczki i piecyki a nie samochody...
i zapomniałeś dodać :
i takie tępe diezle jak ty......
Po co ci ten gaz tepaku nie stac cie na normalne paliwo, diesel sie pisze barani flaku...
2013 montowałem tu instalacje LPG w samochodach o których kupnie możesz TYLKO
pomarzyć
aha i sam jesteś tępak!!!(tak siępisze poprawnie)

Zapamietaj sobie analfabeto "diesel",a jesli chodzi o marzenia ,to nie musze marzyc bo jezdze porzadnymi samochodami ale nie na gaz
1.9 tdi ? przestań.......
qantan napisał:
2013 napisał:
qantan napisał:
2013 napisał:
luknck napisał:
Jest jedna możliwość.
W okolicach Oslo jest firma zakładając instalacje. Trzeba odwiedzić te firme i zapytac sie o legalizacje polskiej instalacji. Rożnica pomiędzy instalacją z NO a z PL są nie wielkie. Warto zabrać ze sobą wykaz tego co chcemy założyć. Z oświadczenia wiem, ze koszt legalizacji to ok 4000NOK. Ze stemplem potwierdzającym legalizacje udajemy sie do Statens vegvesen.
Trzeba sie nad tym troche nachodzić, ale wartość pojazdu przy odsprzedaży wzrośnie
powodzenia
Na gaz sa dobre zapalniczki i piecyki a nie samochody...
i zapomniałeś dodać :
i takie tępe diezle jak ty......

Po co ci ten gaz tepaku nie stac cie na normalne paliwo, diesel sie pisze barani flaku...
2013 montowałem tu instalacje LPG w samochodach o których kupnie możesz TYLKO
pomarzyć

aha i sam jesteś tępak!!!(tak siępisze poprawnie)

Zapamietaj sobie analfabeto "diesel",a jesli chodzi o marzenia ,to nie musze marzyc bo jezdze porzadnymi samochodami ale nie na gaz
1.9 tdi ? przestań.......