Mariusz Tabian
2 dni temu
Renta to renta a nie emerytura .emerytura po 40 latach a rentapo wypadku moze byc po roku lub mniej
1 NOK
Witam, to jest mój pierwszy post tutaj. Czy może ktoś z was wie jak wygląda sprawa przeniesienia renty z Norwegii do Polski. Ja uległem wypadkowi w 2012 ...
Mariusz Tabian
2 dni temu
Renta to renta a nie emerytura .emerytura po 40 latach a rentapo wypadku moze byc po roku lub mniej
orime
3 dni temu
Ja miałam robione testy. Stwierdzone bpd, depresja i zaburzenia lękowe. Odbyłam roczną terapię, która pomogła mi poukładać niektóre rzeczy w głowie, w ...
Cześć Pracuję w Norwegi od 28 maja b.r u tego samego pracodawcy.Obecnie przebywam na urlopie w PL i zachorowałem mam zwolnienie lekarskie od Polskiego ...
Hej, szukam inspiracji na nietypowy prezent. Jakieś pomysły?
Angelika Mojak
17-07-2026 09:20
Cześć, jeśli chcesz coś prostego, ale bardziej przemyślanego, to może pomyśl o książce z personalizowaną dedykacją? Zawsze można napisać coś od siebie na ...
Chodzi tutaj o nieruchomośśći za granicą
Czy ktoś może podpowiedzieć jak się dostać na lotnisko Oslo Gardermoen.Wiem że są jacyć Polscy przewożnicy. Prosiłbym o jakieś namiary.
holdigreti
13-07-2026 13:46
Tak, transfery lotniskowe o każdej porze to standard dla firm zajmujących się przewozem osób i lot o 5:30 nie jest niczym wyjątkowym. Przy takim locie musisz ...
Hej, kolezanka szuka ekipy do polozenia kartongipsow i malowanie, polecacie jakies namiary? kontakt moze byc w j. rosyjskim, ang lub norweskim. pozdr
holdigreti
13-07-2026 12:10
Odchyłka 2-3 stopnie to standard w starym budownictwie i absolutnie nie dyskwalifikuje montażu faset. Szerokość fasety sprawia że ewentualna szczelina po ...
| Komentarze | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie.
|
11997 | 73139 |
przez Wojciech Jan Michno | 14-05-2026 23:39
|
|
|
Nasze komentarze do działu video!
|
1302 | 2536 |
przez Piotr245 | 21-04-2025 13:18
|
|
|
Komentarze użytkowników nt. wydarzeń zamieszczonych w serwisie.
|
468 | 495 |
przez Redakcja MN | 04-06-2024 18:55
|
|
|||||