Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Bednarczyk przemek brach Lily Liliana Przemyslaw Piskorz marta K RafałTDW Karol2101 Mateusz Karassek Kocurro87 (3205 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja nic nie wylewam, mówie jak jest i co mysle!
A ze tobie to nie lezy, to mnie tez serdecznie pierdoli co mysli jakis powiatowy mosiek......
Mnie rodzice nauczyli,zeby pomagac przede wszystkim,dopóki sie da i jest taka mozliwosc,a jak sie nie da to trudno!
Najwazniejsze jest poczucie,ze zrobiło sie wszystko co sie dało.......
To ze tobie odpowiada twój chamski i egoistyczny styl bycie, to nie znaczy,ze wszyscy mają go akceptowac i bic brawo.....
Jak słusznie zauwazyłes, ze czasem tzreba poniesc konsekwencje swoich czynów/słów,itp......
W związku z tym mam nadzieje,ze i ty kiedys z liscia wyłapiesz za to i owo od kogos,a w szczególnosci modle sie zebys złamał prawo/przepisy i poniósł kurewsko słone konsekwecje!
Np: 30 dni w Arendal z ciapkami,gangsterami z rumunii,bułgarii i baaaaardzo złymi polakami.....
Schylisz sie po mydełko jak upadnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Monisssiaa)
Wiking
Marianek 73 pięknie powiedziane. Pozdrowienia dla Pana. I dziękuję jeszcze raz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
dziękuję za miłe życzenia marianek73

oczywiście tobie też życzę ciepłego kuta//sa w du//pę w umywalni , cieplutkiego kotza pod choinką , miłych kąpieli w rodzinnym gronie , żeby magiczne bobry wyje//bały ciebie na autostradzie A4

ja idę spać bo nie mam ochoty wymieniać więcej z tobą wulgaryzmów językowych -- jeśli wiesz co to oznacza (mam nadzieję że rodzice także posyłali ciebie do szkoły )

nie jesteś nawet na tym poziomie żeby pisać w ogóle ze mną i powinieneś się cieszyć że w ogóle odpowiadam ci na forum na twoje niebanalnie trudne pytania

jak będziesz pomagał tak ludziom jak to robisz teraz , to po śmierci może świętym zostaniesz

także staraj się mocno -- wszystko przed tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Monisssiaa)
Wiking
żałosny jesteś człowieku naprawde aż żal mi Ciebie gdy czytam co ty piszesz;/ takie to wlasnie cwaniaki na necie.. a w prywatnym zyciu zagubione tchórze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kombinuj dalej marianek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
BIZI > a ja nie to shut up fuck up!

zwazaj na slowa psi zwisie, bo wsadze ci je w ryja tak gleboko ze ci dupa wyjda....

juz raz Ci powiedzialem, mam gleboko w ... twoje wypociny na tym forum, nie odpowiadam na twoje pseudo-posty i nie zycze sobie, zebys mnie cytowal i odpowiadal na moje posty. Nie rozmawiam z glistami spolecznymi, ktore nie siegaja nawet naskorka na moich stopach.

Skonczylem.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
skoro ja potrafię żyć normalnie to inni też potrafią

jeśli ktoś nie potrafi żyć normalnie to niech się przygotuje że poniesie tego konsekwencje

nie ucz mnie marianek73 i Monisssia jak i co ?? , robicie z siebie cnoty do potęgi

nie tylko na tym forum ludzie siebie obrażają itd.

ja stwierdzam ,być może szydercze ale trafne wnioski , tak się nauczyłem i to mi w zupełności odpowiada . A wy możecie jedno drugiemu słodzić na wzajem i nawet róbcie sobie tym dobrze i pocieszajcie się do bólu

Fajnie by było żeby świat był różowy i taki jaki byśmy chcieli żeby był w danej chwili -- niestety kto w dzisiejszych czasach nie myśli trzeźwo to już jego sprawa

pier//doli mnie że jakiś czesio, zdzisio , marianek73 itd. wylewa w moją stronę swoje widzi mi się

i popieram Cie w calosci, zjebali/la sprawe to trzeba poniesc konsekwencje...a nie jeszcze kurwa pomagac! Swiadomie popelnili przestepstwo wiec chuj im/jej w oko.
Jak sie robi walki - to z glowa, jak sie nie uda to trzeba zacisnac posladki....w trakcie odsiadki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
BiZi napisał:
marianek73 napisał:

zwazaj na slowa psi zwisie, bo wsadze ci je w ryja tak gleboko ze ci dupa wyjda....

juz raz Ci powiedzialem, mam gleboko w ... twoje wypociny na tym forum, nie odpowiadam na twoje pseudo-posty i nie zycze sobie, zebys mnie cytowal i odpowiadal na moje posty. Nie rozmawiam z glistami spolecznymi, ktore nie siegaja nawet naskorka na moich stopach.

Skonczylem.....

WOW doczekac sie nie moge kiedy to zrobisz.....
Co do psiego zwisu, to zdeczka przyhamuj, bo ten zwis bedzie cie w dupe ruchał az ci sie zez wyprostuje!
przedsiebiorco z rogatek > bede cie tak długo i czesto cytował, jak długo ty bedziesz dawał ku temu powody!
A, zes lamus i biksujesz na czacie, to tez i powodów nie brak

(Nie)skonczyłem......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Monisssiaa napisał:
żałosny jesteś człowieku naprawde aż żal mi Ciebie gdy czytam co ty piszesz;/ takie to wlasnie cwaniaki na necie.. a w prywatnym zyciu zagubione tchórze...

zalosna to jestes ty i twoja kolezanka - wiec zamiast pierdolic farmazony na forum niech idzie do prawnika i ten jej wytlumaczy co za to grozi- a nie blaganie o pomoc na forum, moze kurwa napisz jeszcze do Kasi z Vivy. Skoro niepotrafila zdac prawka to znaczy ze chujowo jezdzi i nie powinna siedziec za kolkiem...

...a teraz lamentowanie bo wpadka .Trzeba wyrok z usmiechem przyjac i tyle, a nie biadolic jak jakas ciota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
BiZi napisał:
marianek73 napisał:

Skonczylem.....

WOW doczekac sie nie moge kiedy to zrobisz.....
Co do psiego zwisu, to zdeczka przyhamuj, bo ten zwis bedzie cie w dupe ruchał az ci sie zez wyprostuje!
przedsiebiorco z rogatek > bede cie tak długo i czesto cytował, jak długo ty bedziesz dawał ku temu powody!
A, zes lamus i biksujesz na czacie, to tez i powodów nie brak

(Nie)skonczyłem......

urzekla mnie twoja historia....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok