Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1482 niezalogowanych)
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
Diun napisał:
Wole być po paprancem niż fanatycznym pisowcem w imie ojca dyrektora i brata Jarka..ale po twojej reakcji widze ze jesteś jednym z tych co gdzieś w konciku słuchają z radyjka tranzystorowego po cichu głosu ojca dyrektora i opluwają prezydenta i premiera bo oni są po paprańcami.

Mniemam ze do mnie pijesz.
Na wstępie zaznacze ze nie jestem związany i nie popieram zadnej istniejacej partii. (w nadchodzacych wyborach będę głosował na ....hmm....Królika Bugs'a...byłoby chociaż weselej)
W moim przekonaniu w tym 40-to milionowym państwie nie ma żadnego ugrupowania politycznego które,chociażby, nie szkodziło a co dopiero wyprowadziło naszą gospodarke na wyżyny, tak
abyśmy wszyscy mogli powrócić do domów.
Do celu!
Nazwałem Cie POpaprańcem ponieważ tak się zachowałes!!
Kolega ODYSEUSZ wrzucił linka z paroma faktami zwiazanymi z Twoja partią a Ty jak rasowy POwczyk wyskoczyłeś ze sztandarowym tekstem POpapranców...o radiu ,rydzyku itd.
I co qrwa, fakty tym zmieniłeś????????? NIE!!! Ty qrwa dalej o tranzystorach piszesz!!!! ( "co to jest za gość,prosze państwa!!"
Fanatyzm polityczny jest równie grożny jak religijny!!!!!!
ps.
"ze jesteś jednym z tych co gdzieś w konciku słuchają..." co to jest konciku??? Siedziałeś z Komorowskim w jednej ławce czy co ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Mariusz H
(Diun)
Nowicjusz
Więc jeśli nie jesteś za żadną partią polityczną w Polsce świetnie ja też nie kibicuje żadnemu ugrupowaniu politycznemu bo przez najbliższe lata na pewno żadna partia nie uzdrowi naszej Polski mimo obietnic przed wyborczych.Co do mojego komentarza postu z wpadkami po...To pierwsze co mi przyszło na myśl że zbliżają się wybory i post ten celowo miał ośmieszyć jedną z partii politycznych żeby więcej nas tu Polaków w NO przekonać do partii konkurencyjnej czyli...wiadomo jakiej zresztą normalna zagrywka przedwyborcza Wedle mnie to wybory może wygrać Palikot bo gorzej już być nie może.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
A jednak da się normalnie

Spoko.

A co do Twoich wyborczych obaw to myślę że Jarosław pracuje dość efektywnie swoją osobą, nad tym by jego partia pozostała w najbardziej wygodnej formie politykowania-opozycja . Najłatwiej jest siedziec z boku,przyglądać się i krytykować.

peace brother
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Mariusz H
(Diun)
Nowicjusz
I tak powinna wyglądać polityka Na luziku hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
GK J
(ODYSEUSZ)
Nowicjusz
Wybory? Ile płaci Platforma za mandat?

niepoprawni.pl/blog/2386/wybory-ile-placi-platforma-za-mandat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
ODYSEUSZ napisał:

poza umiejętnością wklejania linków coś potrafisz napisać od siebie spamerze?
Kolejny nawiedzony fanatyk nie potrafiący sklecić nawet jednego zdania od siebie.

link z pewnością zajebisty ale nie chciało mi się go kliknąć, więc wiesz

Miłego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
Dobre....również,zyczę miłego weekendu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
Pozdrawiam z Wa-wy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
GK J
(ODYSEUSZ)
Nowicjusz
Izraelici byli świadkami plag egipskich.My, w pewien sposób, a zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że w istotny sposób z Izraelitami powiązani, także plag doświadczamy, z tą różnicą,że Tuskowych zamiast egipskich.

teczki.obserwowani.pl/8542.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ODYSEUSZ napisał:

wyluzuj juz z tym badziewiem.... www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ki...%29.html#130873
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok