Nasz umiłowany Prezydent BroniWSIsław Komorowski postanowił wyeksportować polską myśl techniczną poprzez mikrofony ONZ na cały świat.
Być może Pan Prezydent czuje się mandatariuszem wszystkich Polaków, tylko dlaczego przemawia w imieniu swoich teściów i innych emerytowanych lub czynnych funkcjonariuszy służb specjalnych.
Teraz mam przekonanie graniczące z pewnością jak został zaprogramowany młody i obiecujący dla służb Bronisław przez Dziadzię i jego koleżków.
Jak widać na Polskę, Polskę w uścisku, bez swar, w uścisku Służb.
A ja za chwilę lecę poszukać w okolicy jakiegoś UB-eka, lub choćby SB-eka, niech nawet będzie ORMO-wiec z braku laku.
By go przeprosić, wyściskać i poprosić o adopcję.
I wtedy będę wreszcie dumny ze swojego nowego ojca, patrioty.
A nie jakiegoś partyzanta z AK. Tak to każdy potrafił.
Być może Pan Prezydent czuje się mandatariuszem wszystkich Polaków, tylko dlaczego przemawia w imieniu swoich teściów i innych emerytowanych lub czynnych funkcjonariuszy służb specjalnych.
Teraz mam przekonanie graniczące z pewnością jak został zaprogramowany młody i obiecujący dla służb Bronisław przez Dziadzię i jego koleżków.
Jak widać na Polskę, Polskę w uścisku, bez swar, w uścisku Służb.
A ja za chwilę lecę poszukać w okolicy jakiegoś UB-eka, lub choćby SB-eka, niech nawet będzie ORMO-wiec z braku laku.
By go przeprosić, wyściskać i poprosić o adopcję.
I wtedy będę wreszcie dumny ze swojego nowego ojca, patrioty.
A nie jakiegoś partyzanta z AK. Tak to każdy potrafił.