Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca w norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(534 niezalogowanych)
1 Post
Dawid Boleski
(bolek88)
Wiking
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy trudno jest znaleźć pewną pracę w Norwegii?
pracowałem już w norwegii prawie rok. nie znam norweskiego lecz mój angielski jest komunikatywny.
mam bardzo krótkie doświadczenie jako zbrojarz ale potrafię wiele rzeczy zaczynając od ciesli szalunkowych po wykonczenia wnetrz i ocieplenia budynków. nie boje sie pracy.
jest w stanie ktoś mi pomóc???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
najlepiej pomóc sobie samemu .teraz w twoim fachu jest dość łatwo znależć robotę w norge z tym komunikatywnym ....chyba prosperity czy coś podobnego nawet w ogłoszeniach forum coś było a na twoim miejscu jakbym poszukał to pewnie w tym tygodniu już bym musiał tyrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bolek88 napisał:...pracowałem już w norwegii prawie rok. nie znam norweskiego lecz mój angielski jest komunikatywny.
To jaki widzisz problem ...w tym by ..."zapukać"... do firmy w której już pracowałeś ...? .
Przecież to jest najlepszy i sprawdzony kontakt ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
nie wiem czy tak jest czy to ja mialem farta ale znalazlem prace w miesiac nie znajac norweskiego tylko ang. i bedac pierwszy raz w no poprostu wysylalem dziesiatki cv dziennie do firm w moim okregu no i zadzwonili kilka dni temu zebym przyjechal na pogawedke pogawedka polegala na tym ze odrazu gosc zacza wypisywac umowe i to na bardzo dobrych warunkach sam sie zdziwilem,radze zebys zrobil to samo tak najlepiej bo unikasz posrednikow,polskich szefow itp.
I sie nie poddawac tylko ostro do przodu.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
sawone -ma racje,umiesz liczyc licz na siebie,nikt za ciebie sv nie zlozy.powodzenia i troche szczescia zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok