Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Mozliwe, ze jezeli dlug zaciagnela jedna osoba, to bedzie one nim rowniez obciazona po rozwodzie. Z drugiej stony, nie wiem jak sprawa bedzie wygladac, jezeli osoba ta stwierdzi, ze dlug byl zaciagniety na wspolne wydatki. Jezeli sprawa trafi do komornika, to ten zabierze wspolne mienie, dom, samochod, itp, a nie tytlko wlasnosc jednej osoby.

Czyli, trzeba zrobic tak jak radzi Hilton, i to jak najszybciej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Wiking
Konta mamy oddzielne. Chodzi mi o to, czy jak on ma minus na koncie a ja plus, to odpowiadam za splate jego dlugu/debetu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
amk napisał:
Konta mamy oddzielne. Chodzi mi o to, czy jak on ma minus na koncie a ja plus, to odpowiadam za splate jego dlugu/debetu?

Odpowiedz na to pytanie juz dostalas.
Powtorze: tak, odpowiadasz za jego dlug jezeli nie macie rozdzielnosci majatkowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
q277 q267
(q277)
Wiking
Evening dress, fur and other precious or thick fabric, with a number of Discount Ladies Watches? you can choose to create elegant, diamond-studded gold watches, and some genuineTiffany Bangle Bracelets? will look more elegant.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(iwcia xx)
Wiking
witaj. mogłabyś podac mi swojego maila? sledziłam kiedys Twoją historie a teraz ja mam takie same problemy i świat mi sie zawalił z 5-cio miesiecznym dzieckiem na ręku i chciałam spytac sie o kilka rzeczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(iwcia xx)
Wiking
to powyżej do Hilton oczywiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
może bardziej śmiesznie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
karta wydana jest imiennie na jedna osobe jesli wydal ta kase na swoje zachcianki to wystarczy wyciag z kata na co poszly pieniadze,jesli nie wydal ich na wspolne zycie to niema problemu z udowodnieniem ,to wszystko dziala w dwie strony jesli teraz kupi lodz to ty tez bedziesz wspolwlascicielem.ale proponuje wizyte u prawnika ,bo tutaj to chyba nikt nim nie jest.

jesli chodzi o zlosliwosci w takich sytuacjach to znam ciekawa historyjke/z pl./ pewna para byla ze soba kilka lat,mieli mieszkanie ,ale mieszkanie bylo po babci pana,wszystko bylo do czasu pieknie.
pan byl przedstawicielem w jakiejs tam firmie pani tez niezle zarabiala,dorabiali sie razem razem urzadzali itd.
ale zaczelo sie psuc,pan znalazl sobie inna pania o czym pierwsza pani dowiedziala sie po czasie,ale nie o tym.pewnego dnia pan przyszedl po pracy i oznajmil ;dzis wyjezdzam na czterodniowe szkolenie,jak wroce ma cie tu juz nie byc spakoj swoje szmaty i wyp....,klucze daj sasiadowi,i pojechal,pani sie spakowala,a takiej sytuacji spodziewala sie juz wczesniej zabrala co jej,czesc wspolnych rzeczy,ale... wychodzac wykonala jeszcze telefon zaczynal sie 0 700 ......,i ta rozmowa trwala tez 4 dni,.....efekt mozna sobie wyliczyc,taka mala kobieca zemsta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
iwcia xx napisał:
to powyżej do Hilton oczywiscie

Dostalam od ciebie info na priv, ale ja nie moge wysylac, bo znow cos nie dziala. Napisz mi jeszcze raz privai podaj mi swoj mail a ja ci odpisze i bedziesz miala moj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok