Witam.
We wtorek, 13 września, w noc przed wyjazdem z Oslo, wraz z moimi znajomymi zostałam okradziona. Z samochodu złupiono nam plecaki z ubraniami, straciliśmy pieniądze, ja- paszport oraz wiele rzeczy o wymiarze sentymentalnym. Jednak największą stratą okazała się kradzież dwóch laptopów. Miałam tam zapisaną połowę mojego życia, a w tym PRACĘ LICENCJACKĄ.
W tych okolicznościach chciałabym zwrócić się do Was z prośbą. Jeśli ktoś w ostatnich dniach w pobliżu ulicy Fageborgata, [okolice Stensparken, Bogstatveien, Kirkeveien] natknął się na ślady kradzieży, proszony jest o kontakt.
Mailowy [b]krukowskanna@gmail.com[/b]]
lub telefoniczny [b]004796828553[/b]]
Skradzione rzeczy, które mogliście zauważyć:
- czarna torba podróżna „Nike”
- ciemnozielony plecak „Wisport”
- ciemnoniebieski plecak „Campus”
- laptop marki Lenovo, 10 cali, czerwono-biały
- laptop marki HP, 15 cali, czarno-srebrny
- plecak mały, wełniany, z napisem „Portugal” biały w czarne koguty
- plecak szkolny, czarno-szary „Bergson”
- ubrania
Za każdą informację i pomoc będę bardzo zobowiązana.
We wtorek, 13 września, w noc przed wyjazdem z Oslo, wraz z moimi znajomymi zostałam okradziona. Z samochodu złupiono nam plecaki z ubraniami, straciliśmy pieniądze, ja- paszport oraz wiele rzeczy o wymiarze sentymentalnym. Jednak największą stratą okazała się kradzież dwóch laptopów. Miałam tam zapisaną połowę mojego życia, a w tym PRACĘ LICENCJACKĄ.
W tych okolicznościach chciałabym zwrócić się do Was z prośbą. Jeśli ktoś w ostatnich dniach w pobliżu ulicy Fageborgata, [okolice Stensparken, Bogstatveien, Kirkeveien] natknął się na ślady kradzieży, proszony jest o kontakt.
Mailowy [b]krukowskanna@gmail.com[/b]]
lub telefoniczny [b]004796828553[/b]]
Skradzione rzeczy, które mogliście zauważyć:
- czarna torba podróżna „Nike”
- ciemnozielony plecak „Wisport”
- ciemnoniebieski plecak „Campus”
- laptop marki Lenovo, 10 cali, czerwono-biały
- laptop marki HP, 15 cali, czarno-srebrny
- plecak mały, wełniany, z napisem „Portugal” biały w czarne koguty
- plecak szkolny, czarno-szary „Bergson”
- ubrania
Za każdą informację i pomoc będę bardzo zobowiązana.