grupa Laokona napisał:
Zauważyłem taką prawidłowość ,że prawie wszystkie osoby ,które znałem ,a wypowiadały się
w identyczny sposób jak wy,miały szczególnie zagmatwane życiorysy i poukładane życie
rodzinne. Pewnie tak samo jest z wami ,opluwacie Kościół Katolicki i myślicie ,że przez to
coś zyskacie. Przypatrzcie się własnemu życiu ,własnej rodzinie i problemom jakie stwarzacie,
wielokrotnie, o tym sami tu piszecie np. alkohol. Język jakim się posługujecie i poziom rozmów
jakie tu prowadzicie to rodzaj samookaleczenia,próba poradzenia sobie z ranami,które ktoś wam
zadał,a które stanowią nadal poważny wasz problem. Mówię wam, nic to wam nie pomoże,
że będziecie wylewać tutaj wasze wewnętrzne nieczystości i wiedzcie jeszcze jedno ,kto
do góry pluje ,temu na twarz spada,więc próżne wasze wysiłki.
hmmm...przypatrzylem sie sobie, swojej rodzinie....i jakos nie widze problemow z alkoholem, zagmatwanych zyciorysow, niepoukladanego zycia rodzinnego a tym bardziej osob preferujacych chlopiece odbyty....przeczytaj sobie to co napisales i sprobuje wlaczyc szare komorki, wiem, ze to moze byc trudne ale sprobuj, wierze sie ci sie uda. Wtedy zobaczysz jakie bzdury napisales, nic konkretnego, zadnych argumentow w obronie KK, TYLKO belkot. Belkot osoby zaslepionej slodkim pierdzeniem ksiezy i Kosciola - bo oni nic wspolnego z Bogiem nie maja. Kosciol manipuluje ludzmi uzywajac najlepszej broni na swiecie, czyli STRACHU. Niestety ludzie to tchorze, niewielu jest odwaznych, silnych umyslem, ktorzy potrafia przeciwstawic sie ogolnej histerii i paranoi. Dlatego Kosciol ma taka rzesze wyznawcow.
Kosciol to najlepszy na swiecie sposob kontrolowania i zastraszania ludzi.
Mam nadzieje. ze nie masz dzieci i nie bedziesz mial....poniewaz jestes kolejnym potencjalnym barankiem, ktory z wlasnej nieprzymuszonej woli nabije swoje dziecko na koscielnego penisa...