Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przekręt Narodowy - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz Janikowski (1203 niezalogowanych)
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Warunki na stadionie są bardzo dobre,wszystko to zasługa
naszego premiera donaldu i nie jest prawdą ,że na stadionie narodowym dach przecieka,
szczególnie,że prawie deszcz nie pada. Premier dba o nas, jak ojciec najlepszy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
Warunki na stadionie są bardzo dobre,wszystko to zasługa
naszego premiera donaldu i nie jest prawdą ,że na stadionie narodowym dach przecieka,
szczególnie,że prawie deszcz nie pada. Premier dba o nas, jak ojciec najlepszy...

---
PRZESTAŃ PIEPRZYĆ BZDURY ...!
---
Co wspólnego ma Rząd i Premier , do przekrętów właściciela stadionu .
---
A właścicielem nie jest Państwo Polskie i jego przedstawiciele ...z Rządem , Premierem i Prezydentem na czele .
---
TYLKO podmiot prywatny .
---
Ech durnota ... politykieży zaciećwierzone ...

---
UZUPEŁNIENIE
---
SCHEMAT ORGANIZACYJNY W NARODOWYM CENTRUM SPORTU SP. Z O.O.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
regulamin spotkań międzynarodowych jaki jest każdy powinien wiedzieć.
50% winy za zaistniałą sytuację ponoszą Anglicy, sami zdecydowali się trenować przy otwartym dachu, więc mecz też musi być przy otwartym dachu.
jutro się okaże kto jest lepszy. stawiam kasę na polaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
Niestety ale nie zgodze sie z Toba. Wine za zaistniala sytuacje(cyrk) ponosi w 100 procentach organizator spotkania. I tylko przez nieprofezjonalizm(debilizm) ludzi odpowiadajacych za to stalo sie jak sie stalo. wstyd i posmiewisko tyle moge tylko napisac. to ze nie ma ma denazu murawy to juz kpina ale ok jest dach ale do organizatora nalezy zabezpieczyc spotkanie przed warunkami atmosferycznymi. kurwa ja w swojej pracy jestem tez uzalezniony od pogody ale na podstawie prognoz z yr udaje mi sie zaplanowac wszystko tak z uwzglednieniem pogody i jakos daje rade. mi sie to nie miesci w glowie a najbardziej wkurwia mnie to ze na wszystkim straca kibice. zaczynajac od tych co czekali tyle na stadionie na komuniakat ktory byl oczywisty dwie godziny przed oficjalnym go ogloszeniu. Ci ludzie przyjechali z calej Polski dopingowac swoja reprezentacje. Konczac na tych co meczu nie zobacza nawet w tv. Ja np bardzo chcialem zobaczyc ten mecz(jak zreszta kazdy reprezentacji Polski). Niestety bede w pracy jak miliony innych Polakow. ale dali dupy i teraz musieli przypucowac sie dupy Anglikow. Skandal mi jest poprostu przykro. Kiedy ktos sie w koncu za to wezmie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Ten dach odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest dach na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym dachem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest dach spoleczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi?
: Protokół zniszczenia...
: Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Wacek1 napisał:
...Ty wiesz, co my robimy tym dachem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić...I to jest tylko taka "mala cieczka" przez dziury!!!

Prawdziwe WYCIEKI to sa w postaci
1000 MILIARDOW ZADLUZENIA!!!

A co! Nie samymi brzozami "biodronkowiec pospolity"
jest "dokarmiany" do "musku"!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
rośnie lista polskich cudów
chleb
wódka
wędliny
fachowcy
stadiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta102 napisał:
rośnie lista polskich cudów
chleb
wódka
wędliny
fachowcy
stadiony

a ogory i kapucha?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
gabriel napisał:

PRZESTAŃ PIEPRZYĆ BZDURY ...!
---
Co wspólnego ma Rząd i Premier , do przekrętów właściciela stadionu .
---
A właścicielem nie jest Państwo Polskie i jego przedstawiciele ...z Rządem , Premierem i Prezydentem na czele .
---
TYLKO podmiot prywatny .
---
Ech durnota ... politykieży zaciećwierzone ...[/b][/color]
---
UZUPEŁNIENIE
---
SCHEMAT ORGANIZACYJNY W NARODOWYM CENTRUM SPORTU SP. Z O.O.
[/quote]

Za oficjalnym źródłem :

„Stadion narodowy został wybudowany za pieniądze polskich podatników tj. budżetu państwa i jest własnością państwa polskiego.”,

Nie wiem Gabrysiu do którego lekarza chodzisz ,ale mówię ci szczerze ,po starej znajomości ….przepłacasz.
I chyba dalsza dyskusja z tobą jest bezsensowna,gdyż nie dysponuję żadnym kodem
dostępu do formatu III RP ,w jakim pracuje twój umysł. Jest to przestarzały format
którym posługują się jedynie starzy funkcjonariusze bezpieki i oficerowie WSI szkoleni
w Moskwie,a obecnie pracujący w polskich mediach w celu reanimacji i zapewnienia ciągłości systemu operacyjnego III RP. Jedno jest pewne,że system ten jest już gnijącym
trupem,czego dowody znajdujemy codziennie na tym forum ,w postaci licznych próśb
o pomocną dłoń w ewakuacji z niego. Ale tacy ludzie jak ty, do końca będą wypisywać takie
bzdury,że oszust o mentalności dzielnicowego cwaniaka niejaki donaldu,nie ma wpływu
na nic i za nic nie odpowiada. A już na pewno nie za ministrę Muchu ,którą mianował
na to stanowisko , czy na prezesa NCS,którego z kolei ona mianowała,i że ci wszyscy
ludzie nie mają z sobą zupełnie nic wspólnego,no może poza drobnym detalem w formie
obficie wypłacanych sobie ,z naszych podatków premii i nagród np. 500 tyś dla Keplera
za jak to powiedziała Muchu dobrze wykonaną robotę.
I to jest ten MIŚ ,na którego wszyscy się składamy,bo jest to MIŚ na miarę
naszych możliwości i kieszeni,przez nas wybrany i który odpowiada żywotnym potrzebom
naszego społeczeństwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok